IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Виждам, в 5 града има ръст, а в София спад в рамките на стат. грешка. Това ли ти е големия срив?
    Необходимо ли е да ти обяснявам, че сривът не може да се развие само за три месеца! Ще са му необходими година, две. Това е само началото...стой и гледай, красиво ще е!

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Я виж пак!
      Виждам, в 5 града има ръст, а в София спад в рамките на стат. грешка. Това ли ти е големия срив?

Коментар

Ми, много добре съм прочел. Ти написа през август 22-ра, че срева се очаква още тази есен, а то дойде другото лято, хахахахахаха, а срив няма
        Я виж пак!

Коментар

Прочети какво съм писал, отново и отново и отново! Но се съмнявам, че някога ще вденеш!
          Сривът вече започна! Запиши си това и, ако имаш смелост го покажи след време!
          Ми, много добре съм прочел. Ти написа през август 22-ра, че срева се очаква още тази есен, а то дойде другото лято, хахахахахаха, а срив няма

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение

Отново добър прочит на събитията! Съгласен съм със всяка казана твоя дума
            Не се вслушвай в мен много, защото аз съм непопулярно мнение по всички теми, и повечето хора ще ти кажат, че говоря пълни безсмилици.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Таква е логиката, и колкото и странно да звучи съм съгласен, обаче икономиката отдавна не следва какво би трябвало да е и какво не, а има и много отклонен капитал в балони и всичко е изкривено, а трябва да се добави и това, че България е на влака във втория, ако ли не е и първия вагон с другите държави където ще устроят въглеродна икономика. В индивидуална въглеродна кредитна система, намаляващо население парадоксално е нещо добро за икономиката. Това се получава, защото по-малко хора означава по-малко въглеродни кредити ще бъдат издадени, а ако индивидуалните квоти бъдат интегрирани и обменяеми с корпоративните, самите корпорации ще се радват да видят намаляваща демография.
              2008 г. имотито беше основното домино, а сега не е, макар да е любим за надуване балон от правителствата и банките. Факта, че имотите в момента дори не са на по-висока цена означава, че са се сринали невидимо на фона на обезценката на валутата, т.е. ако е правилно това, което си мисля, че ще се случи след няколко години ще имаме исторически върхове, а дотогава ще са подготвили цифровото евро, с което могат да манипулират изкривената икономика и поведението на робЯта както си искат. В момента изглеждат много скъпи имотите, защото заплатите не са се увеличили, а те ще се увеличат, за да компенсират огромната новосъздадена инфлация, и тази, която тепърва предстои.
              Условно „пазарната” логика може да се реализира и имотите да спаднат драстично заради демографията, само ако не успеят да реализират напълно плановете си, в което съм скептичен. Важното е и друго - качествен имот на добра локация винаги е твърд актив с голяма необходимост и стойност. Фундамента му е силен каквото и да се случва със света.
              За всеки актив си има време. Ако някой е купил на върха на балона при злаото 80-те ще е бил на загуба 20+ години. Същото и с имотито, с битконя, и всеки друг актив.
              Отново добър прочит на събитията! Съгласен съм със всяка казана твоя дума

Коментар

За този "срив" ли писа, чеще го бъде още миналата есен?
                Прочети какво съм писал, отново и отново и отново! Но се съмнявам, че някога ще вденеш!
                Сривът вече започна! Запиши си това и, ако имаш смелост го покажи след време!

Коментар

Горчивата истина за повдигачите! Густооооо!!!

https://bntnews.bg/news/pitai-eksper...36041news.html

Цените на имотите от 1 година не са мръднали. Вървят леко нагоре и надолу, но на практика са същите каквито са били преди година. Това каза в студиото на "Денят започва" Васил Люнчев - основател на платформа за недвижими имоти в рубриката "Питай експерта".
                  За този "срив" ли писа, чеще го бъде още миналата есен?

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

НЕ и в БГ обаче заради демографията

А и къв връх от 2008 г ? я има 15% ,я няма
                    За 15г ръст 15% ! Сложи такси купува/продава и си на нула.

Ми амортизация? Основен ремонт колко пари е в момента? Ми инфлацията от 2008? Ми Шарлатанската инфлация ?И накрая излиза 15г "инвестиция " за тоя дето духа !
                    А аз за половин година съм 50% в Алтерко,докато тоя "експерт" под мен "прогнозираше" нови дъна
                    Едно злато вземи и то е поскъпнало повече от имотите.+200% в евро от 2008

В БГ имот се купува единствено ако ще живееш в него.Това е
                    Такава е логиката, и колкото и странно да звучи съм съгласен, обаче икономиката отдавна не следва какво би трябвало да е и какво не, а има и много отклонен капитал в балони и всичко е изкривено, а трябва да се добави и това, че България е на влака във втория, ако ли не е и първия вагон с другите държави където ще устроят въглеродна икономика. В индивидуална въглеродна кредитна система, намаляващо население парадоксално е нещо добро за икономиката. Това се получава, защото по-малко хора означава по-малко въглеродни кредити ще бъдат издадени, а ако индивидуалните квоти бъдат интегрирани и обменяеми с корпоративните, самите корпорации ще се радват да видят намаляваща демография.
                    2008 г. имотито беше основното домино, а сега не е, макар да е любим за надуване балон от правителствата и банките. Факта, че имотите в момента дори не са на по-висока цена означава, че са се сринали невидимо на фона на обезценката на валутата, т.е. ако е правилно това, което си мисля, че ще се случи след няколко години ще имаме исторически върхове, а дотогава ще са подготвили цифровото евро, с което могат да манипулират изкривената икономика и поведението на робЯта както си искат. В момента изглеждат много скъпи имотите, защото заплатите не са се увеличили, а те ще се увеличат, за да компенсират огромната новосъздадена инфлация, и тази, която тепърва предстои.
                    Условно „пазарната” логика може да се реализира и имотите да спаднат драстично заради демографията, само ако не успеят да реализират напълно плановете си, в което съм скептичен. Важното е и друго - качествен имот на добра локация винаги е твърд актив с голяма необходимост и стойност. Фундамента му е силен каквото и да се случва със света.
                    За всеки актив си има време. Ако някой е купил на върха на балона при златото 80-те ще е бил на загуба 20+ години. Същото и с имотито, с битконя, и всеки друг актив.
                    Last edited by Kris_; 08.06.2023, 14:43.

Коментар

Рецесия с инфлация и високи лихви! Започва началото на краят!!!

https://www.investor.bg/a/515-ikonom...ergiyniya-shok
                      Еврозоната е изпаднала в мини рецесия през зимата заради енергийния шок
                      https://www.investor.bg/a/514-ikonom...loto-na-2023-g
                      Производителността на труда у нас се свива допълнително и в началото на 2023 г.

Коментар

• Рецесия с инфлация и високи лихви! Започва началото на краят!!!

https://www.investor.bg/a/515-ikonom...ergiyniya-shok
                        Еврозоната е изпаднала в мини рецесия през зимата заради енергийния шок

Коментар

• Горчивата истина за повдигачите! Густооооо!!!

https://bntnews.bg/news/pitai-eksper...36041news.html

Цените на имотите от 1 година не са мръднали. Вървят леко нагоре и надолу, но на практика са същите каквито са били преди година. Това каза в студиото на "Денят започва" Васил Люнчев - основател на платформа за недвижими имоти в рубриката "Питай експерта".

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ми амортизация? Основен ремонт колко пари е в момента? Ми инфлацията от 2008? Ми Шарлатанската инфлация ?И накрая излиза 15г "инвестиция " за тоя дето духа !
                            А аз за половин година съм 50% в Алтерко,докато тоя "експерт" под мен "прогнозираше" нови дъна

Не си прав. Хората, които купиха имот преди 10 години, вече са си го изплатили само от отдаване под наем, а че цената му е вече поне 100% отгоре е друга бира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
                              Колкото и да паднат, винаги ще възкръсват с нови върхове, всеки път

Last edited by petrg5s; 08.06.2023, 06:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение

Човече, аз като собственик и като бъдещ купувач, хем искам да паднат цените за да купя, хем не искам да паднат твърде много, за да не ми падне цената и наемите на тези, които имам. Радикалните понижители тук според мен нямат нито един закупен имот, в най-добрия случай имат наследствен, който ги очаква някой ден. Ако гледаме обективно, нормално е хората, които вече са купили имоти, да искат цените да отиват на горе, както е нормално обратното за тези, които нямат. Затова не виждам какво толкова лично си чешете езиците, а не си помагате къде с информация, къде с опит.
                                Както правилно си забелязал с лекота се продават само наследствени имоти, ако някой е гърбил за този имот няма да си играе на форекс с имоти

А като е наследствен се правят на дилъри една две години похарчат некой лев по екскурзии и занулят акаунта ама дето се вика не е луд тоя дето яде баницата а тоя дето му я е оставил

Коментар

Working...
                                X