IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
    Вчера си говорих с един приятел и той каза ...
    Цитирам... "Тази криза не ми е ясна... Ама гледай сега какво става.. Е в тази сграда от 5 години дебна да си купя апартамент, но нито 2007, нито в момента се продават апартаменти .... Каква криза... какви 5 лева"
    Това няма нищо общо с кризата, според мен.
    Просто, докато не се въведат адекватни данъци върху имотите - така ще е.
    Както обича да казва българският Пишман Инвеститор: ... ни вода пие, ни леб яде...
    И пазара в стагнация.
    Я да въведат прогресивно данъчно облагане върху имотите - всеки следващ имот - данъците х2, да видим яде ли, пие ли, трева ли пуши. Те тогава ще видите що му се вика: раздвижване на пазара, де брокониерите го блянуват всеки месец с по една статия, аха що съберат стотинки.

Това, разбира се, няма как да стане при сегашното управление, защото тъкмо наш политически елит най-се е огърмял с непродаваеми имоти, та и данъци да им плаща. Има си хас да си прережат сами клона. Начело с Цецко, барабар Петко с мъжете...

Но, ако, все пак, някога тръгнем да ставаме нормална държава, това ще е едно от нещата, които със сигурност ще се направят и тогава ще видим кон боб ядели, или: колко струват копторите построени на килограм с мръсни пари, върху незаконно приобщени терени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
      Вчера си говорих с един приятел и той каза ...
      Цитирам... "Тази криза не ми е ясна... Ама гледай сега какво става.. Е в тази сграда от 5 години дебна да си купя апартамент, но нито 2007, нито в момента се продават апартаменти .... Каква криза... какви 5 лева"
      Ето това е най-голямият проблем! Всеки трети мой клиент се оплаква от ето това:
      http://ceb.bg/blogs/view/highlight/%...-idb-1093.html

Коментар

• Вчера си говорих с един приятел и той каза ...
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
          Бърз поглед в миналото:

"Голямата депресия, със силната дефлация и натиска върху бюджетите, променя коренно световната финансова система. През 1931 година Великобритания, а през 1933 година и Съединените щати, се отказват от златния стандарт и девалвират валутите си."
          Онзи ден слънцето изгря от изток и имаше земетресение.

Днес слънцето пак ще изгрее от изток и ще има земетресение пак.

Това е робското мислене...

Коментар

• Бърз поглед в миналото:

"Голямата депресия, със силната дефлация и натиска върху бюджетите, променя коренно световната финансова система. През 1931 година Великобритания, а през 1933 година и Съединените щати, се отказват от златния стандарт и девалвират валутите си."

Коментар

• Дефлацията е най-хубавото нещо, което може да се случи на една икономика.
              Всичко друго е промиване на робски мозъци.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Нали това ти обяснявам , че не ги дават парите и мен ме устройва хиперинфлацията за да им се обезценят на тях
                Трейдърко от първия опит ще влезеш в НАТФИЗ.Гениален си.Най после разбрах защо искаш хиперинфлация и трета световна война.Не ми се мисли какво би посикал ако ти дължаха 50000 евро.

Коментар

• Бате Пешо

Нали това ти обяснявам , че не ги дават парите и мен ме устройва хиперинфлацията за да им се обезценят на тях
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                    Е, сега ти се изказа леко казано - неподготвен. Извинявай!, но кой държеше парите през 1996/1997-ма? Кредитните милионери. Оправиха си личните финанси? Риторичен въпрос. Сега кой има най-голамите пари? Банките. Кой би имал интерес от хиперинфлация?---------Настръхвам за моите мизерни спестявания равняващи се на 5 заплати. Ами ако не си намеря работа над 3 години като един мой приятел??!?

какъв е по образование че е 3 години без работа
                    в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Що не се опиташ догодина у Кръстю Сарафов да кандидатствуваш.Ще те приемат от раз.Много си способен.Голям шегобиец.Ти 17000 евро виждал ли си накуп ей така пред теб????!!!!!!!!!!!!!!!Човек който има пари не му се иска да има хиперинфлация.
                      Е, сега ти се изказа леко казано - неподготвен. Извинявай!, но кой държеше парите през 1996/1997-ма? Кредитните милионери. Оправиха си личните финанси? Риторичен въпрос. Сега кой има най-голамите пари? Банките. Кой би имал интерес от хиперинфлация?---------Настръхвам за моите мизерни спестявания равняващи се на 5 заплати. Ами ако не си намеря работа над 3 години като един мой приятел??!?

Коментар

Съдия изпълнителя има да ми дава , ама ми забравил телефона и като му звъня на неговия и номера ми се вижда се оказва че и неговия си телефон забравил в другата стая.Като му звънна от чужд телефон и ми вдига , вече хората ме знаят че търся телефон с който да не съм звънил на съдия изпълнителя.Позвъня ли от един номер и вече на него не се вдига , пък не помни. И една банкова служителка си имам , на която като и звънна и шефа и веднага я вика , но ми вдига телефона си след като и обясних че ако не се обажда като я търся , ще стане така че ще ми се обажда без да съм я търсил. Обаче са дребни суми и съм ги оставил тия двамата да ми ги въртят и умножават. 17 000 евро само , аз лихви не им слагам , внушил съм си че съм ги вкарал в ЕЦБ на лихва , пък те не дават.
                        Що не се опиташ догодина у Кръстю Сарафов да кандидатствуваш.Ще те приемат от раз.Много си способен.Голям шегобиец.Ти 17000 евро виждал ли си накуп ей така пред теб????!!!!!!!!!!!!!!!Човек който има пари не му се иска да има хиперинфлация.

Коментар

• Бате Пешо

Съдия изпълнителя има да ми дава , ама ми забравил телефона и като му звъня на неговия и номера ми се вижда се оказва че и неговия си телефон забравил в другата стая.Като му звънна от чужд телефон и ми вдига , вече хората ме знаят че търся телефон с който да не съм звънил на съдия изпълнителя.Позвъня ли от един номер и вече на него не се вдига , пък не помни. И една банкова служителка си имам , на която като и звънна и шефа и веднага я вика , но ми вдига телефона си след като и обясних че ако не се обажда като я търся , ще стане така че ще ми се обажда без да съм я търсил. Обаче са дребни суми и съм ги оставил тия двамата да ми ги въртят и умножават. 17 000 евро само , аз лихви не им слагам , внушил съм си че съм ги вкарал в ЕЦБ на лихва , пък те не дават.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Псипиатъра е зает сега , търси в какво да си вложи спестяванията и се подготвя вече за предстоящата хиперинфлация.Каза повече да не го посещавам, банкерите му били против и са съгласни те да му плащат и покрият загубите от това че няма да ми вземе парите. Те ще плащат вместо мен , естественно с парите от депозитите на другите , не на психиатъра..той неговите ги тегли.
                            Tрейдърко ти си голям шегобиец.Ясно е че си адвокат.Взе да ти се привижда световна хиперинфлация за два дена и други подобни глюпости.Вземи се в ръце и си намери работа за да се разплатиш със съдебния изпълнител.И не се коси утре нещата може да се обърнат и да спечелиш.Плащането на непосилни кредити явно води до психически разстройства и отвинтва фантазията.Декември ще си говорим пак.Отсега си запази час при доктора.

Коментар

• IvanG

MFS - гори всичко в което има въглеводороди , суровини за производство на нови автомобили колкото искаш , улиците са заринати със стари коли. Газът на Браун или ННО превръща всичко , което съдържа въглеводороди в пиролизен газ - метан , безкислородно горене в камерата където става няма достъп на кислород , но има висока температура от изгарянето на сместта от водород и кислород, които са в точното съотношение за да изгорят до вода .И с пелети ще караме коли.
                              D.Y.F-091066

Коментар

Газта - пропанбутана също не е вариант , ще има мултигоривни системи. Като Делориана в Завръщане в бъдещето , яде всичко..дори асвалт. Той битума също е въглеводороди.Пиролизния газ изгаря чисто , той си е метан и е с доста високо октаново число И такива системи , ще има..инженерите сега ги мислят.
                                Преди 1000 години световната история описва криза подобна на нашата - светът отеснява и няма място за растеж. Това се решава с Великите Географски Открития. За да има втори такива, на новите места трябва да има източници на енергия която може да се усвои от 'откривателите' :-) . За сега на луната няма нито нефт нито въглища, няма вятър нито достатъчно слънчева енергия...
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X