IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Около опиканото НДК изобщо не е гето там е рая на света.Стари порутени курници с тесни улици и таратайки.Боклуци навсякъде и велики претенции.Та този район е по зле от маалата у село.Свалете си розовите очила и влезте в реалността.Там пари да ми дават не мое изкарам два дена.
    Абсолютно вярно е това. Отнася се не само за района около НДК, а и за другите супер-ултра-мега елитни софийски квартали като Докторски паметник, Лозенец и т.н.
    И изобщо как може един квартал да се води "елитен", а едно 80% от населението му да са пенсионери, които едва свързват двата края? Какъв "елит", какви 5 лева??? Половината кооперации по центъра нямат дори чистачка, защото пенсиите не щат да дават по 5 лева на месец!
    Роден съм и до завършване на университета съм живял във великия квартал Докторски паметник. Това е такъв кенеф, в който пари да ми дават, няма да се върна.
    Never underestimate the predictability of stupidity

    Коментар


    • Поздрав за всички, които обичат да мразат майни, шопи, селяни, гларуси, маняци и перничани и ДРУГИ .Еееее не си прав,а тия къде до обяд мразят себе си а след обяд другите,къде ги слагащ
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
        Поздрав за всички, които обичат да мразат майни, шопи, селяни, гларуси, маняци и перничани и ДРУГИ


        http://www.youtube.com/watch?v=FVvnDBtVf9c



        Значи да обобщим - чакам Бат Пешо да почерпи като види подлеза на НДК, а ако си купиш комбайн, мога да ти уредя некои хубав адаптер за слънчоглед или царевица

        СърбоАлбанеца се надявам скоро да открие чудото на секса и да се успокои малко
        Нямаш проблем.Ще почерпя.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Много тъпи селяци се навъдиха и всички до един сривльовци! Ей тъпи селтици, всички идвате в Пирогов , когато ви опре ножа до г*за и до стройкото ако трябва да си купите печка на дърва. Прогнили кални мозъци сте това селтиците, а НДК-то ви се вижда сволоч, щото гроздето е кисело нали? Я се прибирайте с галошите и поцинкованата кофа да дадете помия на прасетата и да се заринете в кал до колене, пък после да ожалвате Софето мръсни чалгаджийски душици! Я вижте дали има една известна чалгаджийка да е родена в Софето. Всички са дивни селтачки от вашите краища обрасли в трънаци, щото освен да се напивате в селската кръчма нищо не става от вас. А вие трябва единствено да произвеждате продукция за столицата , но и за това не ви бива, та я внасяме от чужбина, мършляци ниедни
          Лордов що не се успокоиш.Пирогов се издържа от данъците на целия народ и всички имаме права да ходим където си поискаме.Знаеш че ако разумните хора имаха власт нещата щяха да са други.Държавните болници навсякъде според броя на хората.Другото частно и да се финансира както намери за добре.Без стотинка от държавния бюджет и Здравната каса.Като им сенаправят заплатите на докторите по 4 бона и им се осигурят отлични условия за работа бъди сигурен че сами ще избягат от София.Ако в София си мизерник със 700 кинта а във Враца или Разград взимаш 4000 да видим.Проблема е в управлението и държавата.И неграмотните няма да спрат докато не дойдат всички хора в София

          Коментар


          • Поздрав за всички, които обичат да мразат майни, шопи, селяни, гларуси, маняци и перничани и ДРУГИ


            http://www.youtube.com/watch?v=FVvnDBtVf9c



            Значи да обобщим - чакам Бат Пешо да почерпи като види подлеза на НДК, а ако си купиш комбайн, мога да ти уредя некои хубав адаптер за слънчоглед или царевица

            СърбоАлбанеца се надявам скоро да открие чудото на секса и да се успокои малко

            Коментар


            • Много тъпи селяци се навъдиха и всички до един сривльовци! Ей тъпи селтици, всички идвате в Пирогов , когато ви опре ножа до г*за и до стройкото ако трябва да си купите печка на дърва. Прогнили кални мозъци сте това селтиците, а НДК-то ви се вижда сволоч, щото гроздето е кисело нали? Я се прибирайте с галошите и поцинкованата кофа да дадете помия на прасетата и да се заринете в кал до колене, пък после да ожалвате Софето мръсни чалгаджийски душици! Я вижте дали има една известна чалгаджийка да е родена в Софето. Всички са дивни селтачки от вашите краища обрасли в трънаци, щото освен да се напивате в селската кръчма нищо не става от вас. А вие трябва единствено да произвеждате продукция за столицата , но и за това не ви бива, та я внасяме от чужбина, мършляци ниедни

              Коментар


              • Селянин, +5

                Софето е най-гадното място на полуострова.
                Няма друга сволоч дето да ме кара да се пиша сърбин или албанец.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
                  Чакай са да си изясним нещо, АЗ нищо не противопоставям, АЗ си казвам мнението-както някой хора не могат да живеят до НДК, така и аз не мога да живея в лайна и кир.Дотук нещо неясно има ли?Дядо ми и прадядо ми ги намесих, защото некой изказа предположение, че били от село, а те не са.Аз какъв съм няма никакво значение в случая, говорим за места за живот.
                  Всеки си избира как да си прекара времето на тая земя, аз нямам проблем с никой, нито ме дразнят селяните, нито нищо.По принцип са ми малко тегави за работа, леко миришат-тези които гледат животни за мляко особено!!, не могат да се оправят в София и е ужас, докато разберат къде аджеба трябва да дойдат, НО винаги имат пари и плащат КЕШ.За мен това е достатъчно.
                  Всеки си има талант и моя определено не е кърската работа или животните и не мога да разбера това превъзнасяне на селския живот напоследък -много модно стана.Ми който иска да работи, за да яде ОК, но аз например с една обществена поръчка, АКО я спечеля, сигурно взимам колкото един селянин за 3 години къртовски труд.Са имам и познати от Добруджа, които правят печалба на година ,колкото моя оборот, но са 2-3 ма в целия регион.

                  Бате Пешо изглежда интелигентен човек, но в него има един войнстващ провинциализъм, от типа, нема си купа x6, щото не може да качи еверест-цитат от една песен, която чух по радиото.Все едно аз да почна да тръбя във всяка тема, колко е ужасен живота на село -ма пита ли ме някой, вълнува ли се някой от мойте драми -не.Това е точно провинциалното мислене и показва лека компенсация, според мен.А това за храната ми е ЛЮБИМАТА тема, нема селянин да не я зачекне.Все едно седите на село да ядете и да серете бе???Нещо друго не вълнува ли отрудената душа???

                  П.С И подлеза на НДК отдавна не опикан, като пуснаха метрото е изцяло ремонтиран.До май месец ЦЯЛАТА Витошка също ще е готова и се надявам и градинката пред НДК да стане готова с реновирането.Паметникът също го променят, не знам какво ще стане точно.
                  Ти живееш в лайна и кир само дето не искаш да си го признаеш.Всеки има правото да харесва и живее където иска.Но да твърдиш че това е най хубавото няма как да се съглася.И наистина няма да си купя х6 не щото не може да качи Еверест а защото не ми харесва и не ми върши никаква работа.Един комбайн струва толкова и ще ми върши работа.През януари ще идвам в София и специално ще разгледам подлеза на НДК да видя дали наистина не е опикан.Ако не е ще се извиня.А в София мога да се оправям не ми е проблем.Ако Витошка ще я оправят както покрай метростанцията мерси.Ако ще се движат коли по улиците които я пресичат благодаря.Не мога да разбера как точно живота ти е свързан с Витошка и НДК.Мои роднини твърдят че в НДК не са ходили 10години и там работа нямат.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    Бат Пешо,

                    от приказките ти разбирам, че не си в час с описания от мен район, а говориш по принцип и явно си имал проблем с паркирането като си ходил 'на стройкото' ..

                    интересно как ще паркираш по тротоара при положение, че има колчета....даже и с жип...но у ваше село явно ги умеете тия неща. Преди синята зона/зелена сега...когато имаше стройко разни герои правеха квартала непроходим, но сега този проблем го няма...

                    по отношение на простотията ...тя е повсеместна навсякъде и българското село за съжаление е сериозен 'производител' на такива кадри.. та спорът кой е по-прост софиянци или селяни е абсолютно излишен...още повече, че софиянци е доста общо понятие.
                    Не не съм имал проблеми с паркирането щото ползвах услугите на градския транспорт.По центъра не ходя с кола освен ако не минавам транзит.Живота ме е научил да не си създавам сам проблеми.Според мен в простотията София е недостижима.Всичкото селяни да се съберем не можем надви столичани.На мен няма как този район да ми хареса.На теб ако ти харесва няма проблем.

                    Коментар


                    • oscar-e ...
                      Ти чист въздух дишал ли си?
                      Ебем ти и център-о - там въздух няма камо ли чист.
                      А 90% от болестите са от мръсен въздух и най-много се усеща от малките деца, че не са свикнали на мизерията.
                      Непрекъснато са болни и като отидат на планина и изведнъж се оправят.
                      Това е безценно повярвай ми...
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                      Коментар


                      • Чакай са да си изясним нещо, АЗ нищо не противопоставям, АЗ си казвам мнението-както някой хора не могат да живеят до НДК, така и аз не мога да живея в лайна и кир.Дотук нещо неясно има ли?Дядо ми и прадядо ми ги намесих, защото некой изказа предположение, че били от село, а те не са.Аз какъв съм няма никакво значение в случая, говорим за места за живот.
                        Всеки си избира как да си прекара времето на тая земя, аз нямам проблем с никой, нито ме дразнят селяните, нито нищо.По принцип са ми малко тегави за работа, леко миришат-тези които гледат животни за мляко особено!!, не могат да се оправят в София и е ужас, докато разберат къде аджеба трябва да дойдат, НО винаги имат пари и плащат КЕШ.За мен това е достатъчно.
                        Всеки си има талант и моя определено не е кърската работа или животните и не мога да разбера това превъзнасяне на селския живот напоследък -много модно стана.Ми който иска да работи, за да яде ОК, но аз например с една обществена поръчка, АКО я спечеля, сигурно взимам колкото един селянин за 3 години къртовски труд.Са имам и познати от Добруджа, които правят печалба на година ,колкото моя оборот, но са 2-3 ма в целия регион.

                        Бате Пешо изглежда интелигентен човек, но в него има един войнстващ провинциализъм, от типа, нема си купа x6, щото не може да качи еверест-цитат от една песен, която чух по радиото.Все едно аз да почна да тръбя във всяка тема, колко е ужасен живота на село -ма пита ли ме някой, вълнува ли се някой от мойте драми -не.Това е точно провинциалното мислене и показва лека компенсация, според мен.А това за храната ми е ЛЮБИМАТА тема, нема селянин да не я зачекне.Все едно седите на село да ядете и да серете бе???Нещо друго не вълнува ли отрудената душа???

                        П.С И подлеза на НДК отдавна не опикан, като пуснаха метрото е изцяло ремонтиран.До май месец ЦЯЛАТА Витошка също ще е готова и се надявам и градинката пред НДК да стане готова с реновирането.Паметникът също го променят, не знам какво ще стане точно.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Toва къде си израстнал и какво смяташ няма нищо общо с реалността.Ти и да искаш не можеш да гледаш животни щото ще е катастрофа и за двете страни.Проблема си е лично твой.Яж мърша на 20г завита в шарени опаковки и си свиркай.А кал в София има повече отколкото в обора и по селата.Не мога да разбера само откъде идва това самочувствие у хора живеещи в две стаички и хранещи се с европейски боклуци.А каква простотия и мизерия има в столицата просто ум не ми я побира.
                          Добре е, че все още се намират и трезвомислещи.
                          Рядкост си е вече...

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
                            Дядо ми е бил адвокат, а прадядо ми е имал дюкян в София, така че си седи в лайната и не ни мисли много нас...
                            В никоя друга държава няма такова плюене против провинцията. Това е някакво адско безумие при нас...

                            Баба, дядо и прадядо са били... А ти си? Няма нужда да казваш

                            Успех простотия!

                            Коментар


                            • Бат Пешо,

                              от приказките ти разбирам, че не си в час с описания от мен район, а говориш по принцип и явно си имал проблем с паркирането като си ходил 'на стройкото' ..

                              интересно как ще паркираш по тротоара при положение, че има колчета....даже и с жип...но у ваше село явно ги умеете тия неща. Преди синята зона/зелена сега...когато имаше стройко разни герои правеха квартала непроходим, но сега този проблем го няма...

                              по отношение на простотията ...тя е повсеместна навсякъде и българското село за съжаление е сериозен 'производител' на такива кадри.. та спорът кой е по-прост софиянци или селяни е абсолютно излишен...още повече, че софиянци е доста общо понятие.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
                                Като израснал в квартала също го смятам за най-доброто място за живот в София, затова си купих и още едно жилище тук.Иначе и на мен пари да ми дават няма да живея в селска къща, да гледам смърдящи животни, да газя лайна и кал, в къщата ми да кътам буркани и бидони и кир под ноктите.Затова страната ни е толкова хубава- има села за селяни и градове-за граждани.
                                Toва къде си израстнал и какво смяташ няма нищо общо с реалността.Ти и да искаш не можеш да гледаш животни щото ще е катастрофа и за двете страни.Проблема си е лично твой.Яж мърша на 20г завита в шарени опаковки и си свиркай.А кал в София има повече отколкото в обора и по селата.Не мога да разбера само откъде идва това самочувствие у хора живеещи в две стаички и хранещи се с европейски боклуци.А каква простотия и мизерия има в столицата просто ум не ми я побира.

                                Коментар

                                Working...
                                X