IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
    Пфуу, рано или късно бананките , искат не искат ще трябва да пуснат на пазара всички изгорели имоти, дето до сега държат умело чрез дъщерни дружества, уж за покупко-продажба на имоти. Тогава ще настане голямата веселба, която ще надмине и черния четвъртък от 1929 година
    ...чакаме ги братле, чакаме я таз веселба и не сме малко, много я чакат, както са казали древните "нищо не започва от днес" ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
      Не стоят баш така тези неща...
      Това което малко хора знаят е, че всеки кредит е застрахован на 100% от целия си размер.
      При прилапването на имот от айдушките каси
      1. взимат имота
      2. взимат застраховката
      3. продължават да гонят и доят глупака...
      Така,че ти е крива базата, а от там и сметките
      Бацееееее, говори ми за застраховки, така най те обичам, даже ще те цуна А познай къде са направени тея застраховки от 3 пъти без да налучкваш ? Айде аз ще ти дам жокер - в друго дъщерно дружество на бананката

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
        Я ми покажи жив златар който "плачел"
        Ако успееш, аз ще ти покажа живо извънземно!
        Eлементарно Хънтър, виж реакциите на мои постове на темата за златния балон от Иван Чолаков, Мариновците, Зомбитата! Та те са цял болюк неудачници и ревльовци, които от слабохарактерност и неумение да губят, почват с обидите!

Коментар

• Пфуу, рано или късно бананките , искат не искат ще трябва да пуснат на пазара всички изгорели имоти, дето до сега държат умело чрез дъщерни дружества, уж за покупко-продажба на имоти. Тогава ще настане голямата веселба, която ще надмине и черния четвъртък от 1929 година

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
            Глупости, предлагането на толкова имоти накуп е последния стадий на лошия кредит. Те са на смотани места, с лошо разпределение и прочее, лош актив който е в крайна фаза. След него има само оздравяване. Това ще вдигне отново цените. Много хора го знаят, малко споделят и купуват. След това многото ще са разочарованите, които ще бъдат изненадани както винаги. Те са едни и същи- облъчените и манипулираните от медиите и фалшивите пазарни тенденции. Вижте златарите колко дълго и горко плачат. Вижте колко са лабилни и са склонни към обиди. Това не е случайно. Скоро с имотите ще е същото но с обратен знак.
            … времето ще излекува фантастите, реалните ценности не са чак толкова много,…аз ти и още не малко тук, знаем кои са ( въпреки че повечето си траят неуверено ) … седи мирен още малко, времето ще им оцвети нещата … скоро ще се сгромоляса цялата финансова свинщина, при тази задлъжнялост няма какво друго да стане … е те тогава ще излязат истински ценните неща – не са само имотите но и те а сред тях …

Коментар

Оххх
              На мен един ПЧСИ- приятелче два пъти ми се обажда да купя много изгодно една тристайка в "Брезите" за 170000 лева с търг за свой човек!
              Че къде ти е далаверата да вземеш тристайка на пазарна цена

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                Ама кви са тез цени бе 1500 евра с общите части! Въобще масата сривльовци поизчезнаха нещо.
                Оххх
                На мен един ПЧСИ- приятелче два пъти ми се обажда да купя много изгодно една тристайка в "Брезите" за 170000 лева с търг за свой човек!

Коментар

• Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение
                  Вижте какви имоти предлагат частните съдия изпълнители
                  Като негативна тенденция се очертава повишаването на броя на тези имоти - до 4 543, в сравнение с 4 013 преди месец, което е ръст от 13.2%. Преди два месеца се предлагаха едва 3 884 подобни имота.
                  http://news.data.bg/4/economics/5170...B8%D1%82%D0%B5

Рррррррррррррррррррррръст
                  Ама кви са тез цени бе 1500 евра с общите части! Въобще масата сривльовци поизчезнаха нещо.

Коментар

Скоро с имотите ще е същото но с обратен знак.

Това го твърдиш от коя година насам? Че не ми се рови Повтаряй го редовно и рано или късно ще се окажеш прав. По-вероятно късно.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                      Недей така, че Лорда се ще побърка. Той сега като види толкова много апартаменти накуп и направо ще е като "мишка в трици", не знае кой по-напред да купи.
                      Глупости, предлагането на толкова имоти накуп е последния стадий на лошия кредит. Те са на смотани места, с лошо разпределение и прочее, лош актив който е в крайна фаза. След него има само оздравяване. Това ще вдигне отново цените. Много хора го знаят, малко споделят и купуват. След това многото ще са разочарованите, които ще бъдат изненадани както винаги. Те са едни и същи- облъчените и манипулираните от медиите и фалшивите пазарни тенденции. Вижте златарите колко дълго и горко плачат. Вижте колко са лабилни и са склонни към обиди. Това не е случайно. Скоро с имотите ще е същото но с обратен знак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Е а къде забрави за хиперинфлацията на долар и евро за два часа колкото да се нулират дълговете на Запада?Тая гениална икономическа мисъл само нашия веселяк мое да произведе
                        Апокалиптикът супутупу-трейдър дето няма една стинка в джоба, помните ли за апокалипсиса който предричаше на миналата Коледа?
                        Това момче е болно....болно от нямане....

Коментар

• Недей така, че Лорда се ще побърка. Той сега като види толкова много апартаменти накуп и направо ще е като "мишка в трици", не знае кой по-напред да купи.

Коментар

• Вижте какви имоти предлагат частните съдия изпълнители
                            Като негативна тенденция се очертава повишаването на броя на тези имоти - до 4 543, в сравнение с 4 013 преди месец, което е ръст от 13.2%. Преди два месеца се предлагаха едва 3 884 подобни имота.
                            http://news.data.bg/4/economics/5170...B8%D1%82%D0%B5

Рррррррррррррррррррррръст

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                              Не знам какво точно ще стане, но тези планини от дългове няма да се изпарят от самосебе си. Все нещо един ден ще стане за да се занули брояча. Обикновено все така става, че бедните пак го издухват. Нищо ново под слънцето.
                              +1

Коментар

• Не знам какво точно ще стане, но тези планини от дългове няма да се изпарят от самосебе си. Все нещо един ден ще стане за да се занули брояча. Обикновено все така става, че бедните пак го издухват. Нищо ново под слънцето.

Коментар

Working...
                                X