Първоначално изпратено от dosadnik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsНе стоят баш така тези неща...
Това което малко хора знаят е, че всеки кредит е застрахован на 100% от целия си размер.
При прилапването на имот от айдушките каси
1. взимат имота
2. взимат застраховката
3. продължават да гонят и доят глупака...
Така,че ти е крива базата, а от там и сметките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsЯ ми покажи жив златар който "плачел"
Ако успееш, аз ще ти покажа живо извънземно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеГлупости, предлагането на толкова имоти накуп е последния стадий на лошия кредит. Те са на смотани места, с лошо разпределение и прочее, лош актив който е в крайна фаза. След него има само оздравяване. Това ще вдигне отново цените. Много хора го знаят, малко споделят и купуват. След това многото ще са разочарованите, които ще бъдат изненадани както винаги. Те са едни и същи- облъчените и манипулираните от медиите и фалшивите пазарни тенденции. Вижте златарите колко дълго и горко плачат. Вижте колко са лабилни и са склонни към обиди. Това не е случайно. Скоро с имотите ще е същото но с обратен знак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеОххх
На мен един ПЧСИ- приятелче два пъти ми се обажда да купя много изгодно една тристайка в "Брезите" за 170000 лева с търг за свой човек!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеАма кви са тез цени бе 1500 евра с общите части! Въобще масата сривльовци поизчезнаха нещо.
На мен един ПЧСИ- приятелче два пъти ми се обажда да купя много изгодно една тристайка в "Брезите" за 170000 лева с търг за свой човек!
Коментар
-
Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнениеВижте какви имоти предлагат частните съдия изпълнители
Като негативна тенденция се очертава повишаването на броя на тези имоти - до 4 543, в сравнение с 4 013 преди месец, което е ръст от 13.2%. Преди два месеца се предлагаха едва 3 884 подобни имота.
http://news.data.bg/4/economics/5170...B8%D1%82%D0%B5
Рррррррррррррррррррррръст
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеСкоро с имотите ще е същото но с обратен знак.
Това го твърдиш от коя година насам? Че не ми се рови Повтаряй го редовно и рано или късно ще се окажеш прав. По-вероятно късно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеНедей така, че Лорда се ще побърка. Той сега като види толкова много апартаменти накуп и направо ще е като "мишка в трици", не знае кой по-напред да купи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕ а къде забрави за хиперинфлацията на долар и евро за два часа колкото да се нулират дълговете на Запада?Тая гениална икономическа мисъл само нашия веселяк мое да произведе
Това момче е болно....болно от нямане....
Коментар
-
Вижте какви имоти предлагат частните съдия изпълнители
Като негативна тенденция се очертава повишаването на броя на тези имоти - до 4 543, в сравнение с 4 013 преди месец, което е ръст от 13.2%. Преди два месеца се предлагаха едва 3 884 подобни имота.
http://news.data.bg/4/economics/5170...B8%D1%82%D0%B5
Рррррррррррррррррррррръст
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеНе знам какво точно ще стане, но тези планини от дългове няма да се изпарят от самосебе си. Все нещо един ден ще стане за да се занули брояча. Обикновено все така става, че бедните пак го издухват. Нищо ново под слънцето.
Коментар
Коментар