IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Ти дори не си направи труда да прочетеш, че пиша за потребителски кредит , какво имотче , кви пет лева ИТ в някой друг живот
    Така е, не съм си направил труда наистина. Но е факт, че дори да е потребителски, пак роднините ти до 9то коляно, ще дължат остатъка

Коментар

Не, не говоря за Алианц Банк, ДОРИ не пиша за тях
      Пиша за Алианц.
      За Алианц България Холдинг или ЗАД "Алианц България" ?

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
        Много просто - тя самата застраховка ви е включена отдавна в ГРП-то Отделно, че не е покрита никъде, и ако се гътнете скоропостижно си прибират имотчето + че роднините ви до 9то коляно дължат разликата , кое не ти е точно ясно ?
        Ти дори не си направи труда да прочетеш, че пиша за потребителски кредит , какво имотче , кви пет лева ИТ в някой друг живот

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          За Алианц Банк ли говориш?
          Я изброй няколко клона в чужбина
          Не, не говоря за Алианц Банк, ДОРИ не пиша за тях
          Пиша за Алианц.
          Утре имам да извършвам две проверки-:
          1. Имат ли безплатна застраховка по потребителски кредит и чия овча кожа стрижат, чрез нея.
          2. Имат ли потребителски кредит формиран от ОЛП на БНБ + твърда банкова надбавка? И ако да, коя е променливата величина освен ОЛП?

След това ще си пишем, ама много ще си пишем...........

Коментар

Ако ги знаеш, на първо време отговори на Хънтъра и мен каква им е далаверата от безплатната застраховка "живот" на кредитополучателите?
            Много просто - тя самата застраховка ви е включена отдавна в ГРП-то Отделно, че не е покрита никъде, и ако се гътнете скоропостижно си прибират имотчето + че роднините ви до 9то коляно дължат разликата , кое не ти е точно ясно ?

Коментар

Явно утре ще трябва да преподавам два банкови урока , да шокам комплексирани канчета с международния опит на АЛИАНЦ)

За Алианц Банк ли говориш?
              Я изброй няколко клона в чужбина

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                Не знам кой какво е писал, ама на мене може да ми викаш българския Сноудън - 3 години ИТ в бананка, дали на им знам всички мръсни тайни, а ? Как смята твоя милост
                Ако ги знаеш, на първо време отговори на Хънтъра и мен каква им е далаверата от безплатната застраховка "живот" на кредитополучателите?

Коментар

От два дни ми прави впечатление, че за банкови продукти пишат хора внушаващи на аудиторията, че са банкери! Лошото е, че като задълбаем в темата се оказва, че са обикновени дилетанти или просто единствения им опит с банки е зелената книжка от ДСК- опита на дедите им от далечните села. Явно утре ще трябва да преподавам два банкови урока , да шокам комплексирани канчета с международния опит на АЛИАНЦ. Подмийте нежните кожи с лигавица и намажете с лубрикант. Ида!
                  Не знам кой какво е писал, ама на мене може да ми викаш българския Сноудън - 3 години ИТ в бананка, дали на им знам всички мръсни тайни, а ? Как смята твоя милост

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
                    Домакинствата в ЕС дължаха жилищни кредити:
                    1)
                    - в края на 2012г. на стойност 5,798,007 милиона евро
                    2)
                    - в края на август 2013г. на стойност 5,757,335 милиона евро
                    Тоест за 8 месеца има спад от над 40 МИЛИАРДА евро.

Честито!

http://sdw.ecb.europa.eu/browse.do?node=2018773
                    …. глей го тоя, с неговото честито и тука се набута…

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                      Ааа е, те това не знам!
                      Това ще да е някоя много специална МИЛИЦИОНЕРСКА, безплатна застраховка
                      Като знам кое ченге е шеф на АЛИАНЦ.... пък и щом и ти си в тази работа
                      От два дни ми прави впечатление, че за банкови продукти пишат хора внушаващи на аудиторията, че са банкери! Лошото е, че като задълбаем в темата се оказва, че са обикновени дилетанти или просто единствения им опит с банки е зелената книжка от ДСК- опита на дедите им от далечните села. Явно утре ще трябва да преподавам два банкови урока , да шокам комплексирани канчета с международния опит на АЛИАНЦ. Подмийте нежните кожи с лигавица и намажете с лубрикант. Ида!

Коментар

Еййй,ама си любопитен!
                        Сега ще седна да ти разказвам цялата игра
                        На туземно ниво си правят псевдо застраховки по дъщерни дружества на банката - така доят овцете...
                        Отделно от това, самата банка си сключва застраховка за пълния размер на отпуснатия кредит....... в нейна ползааа
                        А тази застраховка се изплаща пак от същата овца която плаща за измислената застраховка, но си няма и на идея за другата - реалната!
                        Булбанк си ги застраховат при generali - Италия
                        Бе те и Гърците държаха CDS-и на международно ниво, па като фалираха не разбрах некой да им плати нещо Тея застраховки са единствено да се товарят балъците, не го ли разбрахте това, като изгорят, изгарят всички по веригата. Ако за гърците не ти е достатъчен примера, ти давам веднага пример Леман Брадърс, с тех какво стана, а ? Кой плаща накрая "застраховката", да не би случайно да беше м'ъриканския данъкоплатец, дето му фалира правителството тея дни, и ми е много чудно как нема тема за това

Коментар

• Домакинствата в ЕС дължаха жилищни кредити:
                          1)
                          - в края на 2012г. на стойност 5,798,007 милиона евро
                          2)
                          - в края на август 2013г. на стойност 5,757,335 милиона евро
                          Тоест за 8 месеца има спад от над 40 МИЛИАРДА евро.

Честито!

http://sdw.ecb.europa.eu/browse.do?node=2018773

Коментар

Ааа е, те това не знам!
                            Това ще да е някоя много специална МИЛИЦИОНЕРСКА, безплатна застраховка
                            Като знам кое ченге е шеф на АЛИАНЦ.... пък и щом и ти си в тази работа
                            ..еми и аз съм в АЛИАНЦ, ама изобщо не схващам за какво иде реч...май се почерпих вече ... ... но съм добронамерен тва е сигура ....

Коментар

Еййй,ама си любопитен!
                              Сега ще седна да ти разказвам цялата игра
                              На туземно ниво си правят псевдо застраховки по дъщерни дружества на банката - така доят овцете...
                              Отделно от това, самата банка си сключва застраховка за пълния размер на отпуснатия кредит....... в нейна ползааа
                              А тази застраховка се изплаща пак от същата овца която плаща за измислената застраховка, но си няма и на идея за другата - реалната!
                              Булбанк си ги застраховат при generali - Италия
                              Ти да видиш! Я сега кажи безплатната застраховка живот при потребителски кредит от АЛИАНЦ във вреда на чия овца е?

Коментар

На туземно ниво може и да има такива шашми - за пред глупака с въжето.
                                Но 100% има абсолютно реална застраховка в едни от най големите застрахователи - чужди - да ги наречем.
                                Те не са дъщерни дружества на банката
                                Ти ги мислиш хептен за тъпанари тези бангстери
                                Тупани са да, алчността им е изпила мозъците Нали да се застраховаш на международно ниво, требва да заделиш провизии. А за какво да ги заделяш, като може вместо това некое бонусче да си праснеш А и , я ми кажи, коя сериозна международна застрахователна компания би се навила да застрахова обречените ипотекирани имоти в Булгаристан

Коментар

Working...
                                X