Първоначално изпратено от Лорда
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНе, не говоря за Алианц Банк, ДОРИ не пиша за тях
Пиша за Алианц.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеМного просто - тя самата застраховка ви е включена отдавна в ГРП-то Отделно, че не е покрита никъде, и ако се гътнете скоропостижно си прибират имотчето + че роднините ви до 9то коляно дължат разликата , кое не ти е точно ясно ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗа Алианц Банк ли говориш?
Я изброй няколко клона в чужбина
Пиша за Алианц.
Утре имам да извършвам две проверки-:
1. Имат ли безплатна застраховка по потребителски кредит и чия овча кожа стрижат, чрез нея.
2. Имат ли потребителски кредит формиран от ОЛП на БНБ + твърда банкова надбавка? И ако да, коя е променливата величина освен ОЛП?
След това ще си пишем, ама много ще си пишем...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАко ги знаеш, на първо време отговори на Хънтъра и мен каква им е далаверата от безплатната застраховка "живот" на кредитополучателите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЯвно утре ще трябва да преподавам два банкови урока , да шокам комплексирани канчета с международния опит на АЛИАНЦ)
За Алианц Банк ли говориш?
Я изброй няколко клона в чужбина
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеНе знам кой какво е писал, ама на мене може да ми викаш българския Сноудън - 3 години ИТ в бананка, дали на им знам всички мръсни тайни, а ? Как смята твоя милост
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеОт два дни ми прави впечатление, че за банкови продукти пишат хора внушаващи на аудиторията, че са банкери! Лошото е, че като задълбаем в темата се оказва, че са обикновени дилетанти или просто единствения им опит с банки е зелената книжка от ДСК- опита на дедите им от далечните села. Явно утре ще трябва да преподавам два банкови урока , да шокам комплексирани канчета с международния опит на АЛИАНЦ. Подмийте нежните кожи с лигавица и намажете с лубрикант. Ида!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнениеДомакинствата в ЕС дължаха жилищни кредити:
1)
- в края на 2012г. на стойност 5,798,007 милиона евро
2)
- в края на август 2013г. на стойност 5,757,335 милиона евро
Тоест за 8 месеца има спад от над 40 МИЛИАРДА евро.
Честито!
http://sdw.ecb.europa.eu/browse.do?node=2018773
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsАаа е, те това не знам!
Това ще да е някоя много специална МИЛИЦИОНЕРСКА, безплатна застраховка
Като знам кое ченге е шеф на АЛИАНЦ.... пък и щом и ти си в тази работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsЕййй,ама си любопитен!
Сега ще седна да ти разказвам цялата игра
На туземно ниво си правят псевдо застраховки по дъщерни дружества на банката - така доят овцете...
Отделно от това, самата банка си сключва застраховка за пълния размер на отпуснатия кредит....... в нейна ползааа
А тази застраховка се изплаща пак от същата овца която плаща за измислената застраховка, но си няма и на идея за другата - реалната!
Булбанк си ги застраховат при generali - Италия
Коментар
-
Домакинствата в ЕС дължаха жилищни кредити:
1)
- в края на 2012г. на стойност 5,798,007 милиона евро
2)
- в края на август 2013г. на стойност 5,757,335 милиона евро
Тоест за 8 месеца има спад от над 40 МИЛИАРДА евро.
Честито!
http://sdw.ecb.europa.eu/browse.do?node=2018773
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsАаа е, те това не знам!
Това ще да е някоя много специална МИЛИЦИОНЕРСКА, безплатна застраховка
Като знам кое ченге е шеф на АЛИАНЦ.... пък и щом и ти си в тази работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsЕййй,ама си любопитен!
Сега ще седна да ти разказвам цялата игра
На туземно ниво си правят псевдо застраховки по дъщерни дружества на банката - така доят овцете...
Отделно от това, самата банка си сключва застраховка за пълния размер на отпуснатия кредит....... в нейна ползааа
А тази застраховка се изплаща пак от същата овца която плаща за измислената застраховка, но си няма и на идея за другата - реалната!
Булбанк си ги застраховат при generali - Италия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsНа туземно ниво може и да има такива шашми - за пред глупака с въжето.
Но 100% има абсолютно реална застраховка в едни от най големите застрахователи - чужди - да ги наречем.
Те не са дъщерни дружества на банката
Ти ги мислиш хептен за тъпанари тези бангстери
Коментар
Коментар