IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• нам, такива като теб са ми ясни!
    Казах, че съм ИЗПЛАТИЛ 4 кредита.
    1 кредит-фризер
    2 кредит-ладилник
    3 кредит -климатизайтор могу топли
    4 кредит матрак "Дурмео" на 17 вноски по 7 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Каиш ГПР-ту мое да е 30%, нооо... нас ни интересува официално определената лихва в договора
      А за твърдите проценти аз си знам 12% обезпечени с добро име. Вярно, много държа на него и няма да ги преметна, но това е положението. Ако тръгна за потребителски, по всяка вероятност ще ми го дадат на 10. Не знам ти какво ще получиш, но си пази всички беляжки да посмятаме
      МАМУН да не е тръгнал да си купува село???
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
        …що го ръбате Лорда ( съмишленика мой) … как скучни ще сте без него, лесна е критиката - по принцип, … ама като стигнем всеки да си изложи аргументите - редки са смелчаците …. и май други се дънят … ама вие си го знаете ….
        Абе все си мисля, че не сме само ние така, ама май само ние сме си така и не знам дали ще се оправим.
        домоуправител

Коментар

• …що го ръбате Лорда ( съмишленика мой) … как скучни ще сте без него, лесна е критиката - по принцип, … ама като стигнем всеки да си изложи аргументите - редки са смелчаците …. и май други се дънят … ама вие си го знаете ….
          Last edited by razbiratel; 03.10.2013, 01:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
            Нема сигурно като ГПР, но като законно определена лихва в договора има. То затова са и различни понятия ама. ......банкстери........гангстери
            Съвет от батко ти, твърдите проценти най-твърдо влизат, ако ме разбираш
            Каиш ГПР-ту мое да е 30%, нооо... нас ни интересува официално определената лихва в договора
            А за твърдите проценти аз си знам 12% обезпечени с добро име. Вярно, много държа на него и няма да ги преметна, но това е положението. Ако тръгна за потребителски, по всяка вероятност ще ми го дадат на 10. Не знам ти какво ще получиш, но си пази всички беляжки да посмятаме
            Last edited by Наивник; 03.10.2013, 01:20.

Коментар

Знам, такива като теб са ми ясни!
              Казах, че съм ИЗПЛАТИЛ 4 кредита. Лошото е, че не си ми досаден, а само смешен.
              Поздравявам те с емблематичната песен на Силвия Кацарова "Обещай ми любов, обещай ми тревога!"

http://www.youtube.com/watch?v=ba_Nhb67J1c
              Рисковете като брак и кредит са свързани с тревога, която вярвам ти е чужда. Опознай я и се хвърли в дълбоката вода! Няма да съжаляваш.
              Мазохизма си можеш да пропагандираш във форума на бгмама примерно, там ще те разберат

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                Браво на теб, значи си се ушил с поне още 3 кредита, дето не ги споменаваш и вероятно не можеш да ги върнеш

P.S. Нито имам семейство , нито кредити
                Знам, такива като теб са ми ясни!
                Казах, че съм ИЗПЛАТИЛ 4 кредита. Лошото е, че не си ми досаден, а само смешен.
                Поздравявам те с емблематичната песен на Силвия Кацарова "Обещай ми любов, обещай ми тревога!"

http://www.youtube.com/watch?v=ba_Nhb67J1c
                Рисковете като брак и кредит са свързани с тревога, която вярвам ти е чужда. Опознай я и се хвърли в дълбоката вода! Няма да съжаляваш.

Коментар

ХХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХХАХА
                  Толкова ли е непосилен потребителския кредит за твоето семейство!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Аз лично само за един живот съм изплатил четири такива към 3 банки!
                  Браво на теб, значи си се ушил с поне още 3 кредита, дето не ги споменаваш и вероятно не можеш да ги върнеш

P.S. Нито имам семейство , нито кредити

Коментар

Лорде, не мога и да разбера защо все искаш да се набуташ в кредит, в който има компонент ОЛП? Смяташ, че ОЛП има къде още да пада ли?
                    Няма да пада, но най-слабо играе. Не искам все да се набутвам в такива точно кредити, искам да се набутам в какъвто и да е изгоден ми кредит за покупка на активи....Освен това вчера ме убеждаваха, че няма такива кредити..най-паче за това!

Коментар

Те тези с надбавките са само за биФши милиционери. Останалите си джиткаме на твърди проценти. Ние прекрасно знаем, че кредит на 6,8% нема и не го търсим
                      Нема сигурно като ГПР, но като законно определена лихва в договора има. То затова са и различни понятия ама.......банкстери........гангстери
                      Съвет от батко ти, твърдите проценти най-твърдо влизат, ако ме разбираш

Коментар

• Лорде, не мога и да разбера защо все искаш да се набуташ в кредит, в който има компонент ОЛП? Смяташ, че ОЛП има къде още да пада ли?

Коментар

• няма ли да растат тея имоти бе хора, ай стига вече са падали
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Има много АЛИАНЦ-и. Банка имат само тук, но предлагат прекрасни условия за бивши милиционери по кредитите като безплатна застраховка живот, като КИ с гордост ми заяви "Ако ние не можем да си позволим такава, кой друг???
                            Освен това ОЛП + надбавка от Алианц ВИЖДАМ, че тук такова животно не сте виждали гавьовските банкстери!
                            Те тези с надбавките са само за биФши милиционери. Останалите си джиткаме на твърди проценти. Ние прекрасно знаем, че кредит на 6,8% нема и не го търсим

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                              Така е, не съм си направил труда наистина. Но е факт, че дори да е потребителски, пак роднините ти до 9то коляно, ще дължат остатъка
                              ХХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХХАХА
                              Толкова ли е непосилен потребителския кредит за твоето семейство!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              Аз лично само за един живот съм изплатил четири такива към 3 банки!

Коментар

За Алианц България Холдинг или ЗАД "Алианц България" ?
                                Има много АЛИАНЦ-и. Банка имат само тук, но предлагат прекрасни условия за бивши милиционери по кредитите като безплатна застраховка живот, като КИ с гордост ми заяви "Ако ние не можем да си позволим такава, кой друг???
                                Освен това ОЛП + надбавка от Алианц ВИЖДАМ, че тук такова животно не сте виждали гавьовските банкстери!

Коментар

Working...
                                X