IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Цените на имотите в тази държава , ще стигнат точката на замръзване. Съжалявам но фактите и факторите които ги движат надолу са неуспорими и красноречиви.
    А вземи малко вложи в образУвание, стига с тези борси. Не се отнася само за теб! Много сте!

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
      Пенсионираният мильо драгомир радев (лорда) от Радомир е станал АЛКОХОЛИК няколко години преди да се пенсионира.
      E, аз не изпитвам злоба към хора със специални потребности /както се вика на недъгавите комплексари/
      Понеже сме приятели с теб от години, аз да спомена ли как са те отгледали старците на село и зелената книжка на ДСК ти е най-съкровената ценност? Няма нужда, нали сме приятели Елементарността и ограниченията във възприятията предвид ограничения кръгозор на темите в които списваш, е показателна за обхватността на душевността.
      Общо взето си ограничен до две-три теми в които даже не могат да ти прочетат мисълта, какво харесваш и кое мразиш. С бежанците имаме културна и езикова бариера, с теб умствена.......

Коментар

• supertrader, какво точно искаш да кажеш.... Че ще замръзнат на сегашните нива, или че ще паднат още?

Коментар

• Лорда

Цените на имотите в тази държава , ще стигнат точката на замръзване. Съжалявам но фактите и факторите които ги движат надолу са неуспорими и красноречиви.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
            Оставете Лорда на мира, не лъже човека умишлено... Просто няма вишу по математика и сметките му затова не са съвсем точни.
            Пенсионираният мильо драгомир радев (лорда) от Радомир е станал АЛКОХОЛИК няколко години преди да се пенсионира.

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
              Айде пак радиоточката! Ти си Честито!
              От малък е сбъркан, с пенсионерски ценности........не са го гледали мама и тати, а възрастни роднини са го приели почти като чужд...Тъжна история, той затова така зацикля Дано някого му дойде акъла.....

Коментар

• Продажби на жилища в София:
                1)
                - от началото на 2008г. до края на септември 2008г. бяха 27,881
                2)
                - от началото на 2013г. до края на септември 2013г. бяха 13,223
                Тоест за 5 години има спад от над 52% на продажбите на жилища в София.

Честито!

http://www.registryagency.bg/?page_id=26
                Last edited by Inform; 06.10.2013, 17:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
                  За 23 години и 10 месеца има незначителен спад на "най-платежоспособните инвеститори в жилища" в България:
                  1)
                  - в края на 1989г. пенсионерите в България бяха 2,209,019 души
                  2)
                  - през октомври 2013г. пенсионерите в България са 2,187,708 души
                  Тоест има спад с по-малко от 1% или с по-малко от 22 хиляди души.

Честито!

http://www.noi.bg/aboutbg/st
                  Айде пак радиоточката! Ти си Честито!

Коментар

• За 23 години и 10 месеца има незначителен спад на "най-платежоспособните инвеститори в жилища" в България:
                    1)
                    - в края на 1989г. пенсионерите в България бяха 2,209,019 души
                    2)
                    - през октомври 2013г. пенсионерите в България са 2,187,708 души
                    Тоест има спад с по-малко от 1% или с по-малко от 22 хиляди души.

Честито!

http://www.noi.bg/aboutbg/st

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                      ААААааа то за това като влеза с цървулите на мрамора ме гонят.Уффф вече ша знам и ще са наточа с АрманитУ и Хундая ша спирам пред порталя.

Пинокио ,не виждаш ли че те пързаляме.Ако искаш да си коректен пиши размера на кредитите ,а не броя.Може и 10 кредита да си изтеглил за 10 телефонЯ по за сто лв.всеки .
                      Тъй че броя на кредите не е важен а размера на всеки от тях.
                      Разумеш?
                      Вече веднъж те помолих учтиво да не ме наричаш Пинокио!
                      На 19-ти да почерпиш, щото отбиваш факта, че съм прав. Сумата е от 500 до 35000лв., кой колкото сака. Така, че не ме гъбаркай със сумата.Единственото условие е да си в група "СООРТ" и заплата над 1000лв. през последните 6 месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                        Много се забавлявате и двамата, но аз не писах за стоков кредит, а за потребителски кредит. Нормално е хора, които като влязат в банка само по вида им да ги гони охраната, ама пък да не правиш такава елементарна разлика между видовете кредити е меко казано странно----
                        ААААааа то за това като влеза с цървулите на мрамора ме гонят.Уффф вече ша знам и ще са наточа с АрманитУ и Хундая ша спирам пред порталя.

Пинокио ,не виждаш ли че те пързаляме.Ако искаш да си коректен пиши размера на кредитите ,а не броя.Може и 10 кредита да си изтеглил за 10 телефонЯ по за сто лв.всеки .
                        Тъй че броя на кредите не е важен а размера на всеки от тях.
                        Разумеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                          Оффффф, още ли си на тази вълна?
                          Явно са те извадили от джобовете и са те изритали
                          Разбра ли каква ти е далаверата на теб?
                          Никой не ме е изритвал Следващата ми стъпка е да проверя за оставащата ми сума и месеци каква вноска ще трябва да плащам в Аианц спрямо ДСК. Тогава ще постна тук разликата за да съм полезен на тези които желаят да теглят......

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                            Много се забавлявате и двамата, но аз не писах за стоков кредит, а за потребителски кредит. Нормално е хора, които като влязат в банка само по вида им да ги гони охраната, ама пък да не правиш такава елементарна разлика между видовете кредити е меко казано странно----

Коментар

• E дано само сирийските бежанци си носят дисаги с долари и евраци, щото не виждам кой ще им ги купува друг тея "строежи"

Коментар

• Банките се превърнаха в строители

Коментар

Working...
                                X