Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнениеПенсионираният мильо драгомир радев (лорда) от Радомир е станал АЛКОХОЛИК няколко години преди да се пенсионира.
Понеже сме приятели с теб от години, аз да спомена ли как са те отгледали старците на село и зелената книжка на ДСК ти е най-съкровената ценност? Няма нужда, нали сме приятели Елементарността и ограниченията във възприятията предвид ограничения кръгозор на темите в които списваш, е показателна за обхватността на душевността.
Общо взето си ограничен до две-три теми в които даже не могат да ти прочетат мисълта, какво харесваш и кое мразиш. С бежанците имаме културна и езикова бариера, с теб умствена.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеОставете Лорда на мира, не лъже човека умишлено... Просто няма вишу по математика и сметките му затова не са съвсем точни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеАйде пак радиоточката! Ти си Честито!
Коментар
-
Продажби на жилища в София:
1)
- от началото на 2008г. до края на септември 2008г. бяха 27,881
2)
- от началото на 2013г. до края на септември 2013г. бяха 13,223
Тоест за 5 години има спад от над 52% на продажбите на жилища в София.
Честито!
http://www.registryagency.bg/?page_id=26Last edited by Inform; 06.10.2013, 17:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнениеЗа 23 години и 10 месеца има незначителен спад на "най-платежоспособните инвеститори в жилища" в България:
1)
- в края на 1989г. пенсионерите в България бяха 2,209,019 души
2)
- през октомври 2013г. пенсионерите в България са 2,187,708 души
Тоест има спад с по-малко от 1% или с по-малко от 22 хиляди души.
Честито!
http://www.noi.bg/aboutbg/st
Коментар
-
За 23 години и 10 месеца има незначителен спад на "най-платежоспособните инвеститори в жилища" в България:
1)
- в края на 1989г. пенсионерите в България бяха 2,209,019 души
2)
- през октомври 2013г. пенсионерите в България са 2,187,708 души
Тоест има спад с по-малко от 1% или с по-малко от 22 хиляди души.
Честито!
http://www.noi.bg/aboutbg/st
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеААААааа то за това като влеза с цървулите на мрамора ме гонят.Уффф вече ша знам и ще са наточа с АрманитУ и Хундая ша спирам пред порталя.
Пинокио ,не виждаш ли че те пързаляме.Ако искаш да си коректен пиши размера на кредитите ,а не броя.Може и 10 кредита да си изтеглил за 10 телефонЯ по за сто лв.всеки .
Тъй че броя на кредите не е важен а размера на всеки от тях.
Разумеш?
На 19-ти да почерпиш, щото отбиваш факта, че съм прав. Сумата е от 500 до 35000лв., кой колкото сака. Така, че не ме гъбаркай със сумата.Единственото условие е да си в група "СООРТ" и заплата над 1000лв. през последните 6 месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеМного се забавлявате и двамата, но аз не писах за стоков кредит, а за потребителски кредит. Нормално е хора, които като влязат в банка само по вида им да ги гони охраната, ама пък да не правиш такава елементарна разлика между видовете кредити е меко казано странно----
Пинокио ,не виждаш ли че те пързаляме.Ако искаш да си коректен пиши размера на кредитите ,а не броя.Може и 10 кредита да си изтеглил за 10 телефонЯ по за сто лв.всеки .
Тъй че броя на кредите не е важен а размера на всеки от тях.
Разумеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsОффффф, още ли си на тази вълна?
Явно са те извадили от джобовете и са те изритали
Разбра ли каква ти е далаверата на теб?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of fools
Коментар
-
Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнение
Коментар
Коментар