If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бил в голяма степен прав...Ти не си наред.
Нефта 500$, хапартаментите по 5000 ама на квадрат, а сега на бройка,
апокалипсис минлата коледа
ха ха ха
вие май сте съкелийници, ама поне аповете си вземайте.
Баси малоумниците...
И аз като бате Пешо вече не вярвам на Трейдърко. Много двупосочни мнения, много взаимни отрицания!
Имотите ще си поскъпват както обикновено в дългосрочен план, но може да поевтиняват ограничено в краткосрочен.
Не съм сигурен, че мога да получа по-малоумен отговор.
Явно си отскоро тука и не знаеш за прогнозите и предвещанията на така наречения супертрейдър, който се Фалеше, че има барака в КалифУрния.
Ето някои велики предвиждания на невземащия си хапчетата :
1.Петрол-500-1000$ барел
2.Хапартаменти в БГ 5000 юро квадрата
3. 24.12.2012 - края на света
Има още мноооого, който иам желание може да допълни, аз съм до тук, не се занимавам с малоумни и завистливи човечета.
Съвет: Не отговаряй на трола.
Абе трейдъра може да звучи наивно и домякъде апокалиптично, но в голяма степен е прав. Прудукт с принадена стойност в България се произвежда убийствено малко. Въпрос на едно поколение е, максимум 20 години, тези половин милион дето имат знания и възможности да си изучат децата, родителите им да умрат и забрави че ще има кой да плаща данъци, че да има бюджет. Ти за кво мислиш драпат да увеличат МРЗ. Това е инструмент директно за увеличаване на приходите.
Ха ха ха,
Бил в голяма степен прав...Ти не си наред.
Нефта 500$, хапартаментите по 5000 ама на квадрат, а сега на бройка,
апокалипсис минлата коледа
ха ха ха
вие май сте съкелийници, ама поне аповете си вземайте.
С риск да обидя Заслужил инвеститор, това са големи глупости. Голяма глупост е, че сравняваш цени в Евро с цени в Лева. Друга голяма глупост е, че си пишеш числата както ти дойде, без връзка с реалността. Аз дори няма как да ти опонирам, защото количеството информация в твоя пост е 0.
И още нещо, че ти видях и по-предния пост. Къде ги видя тези високи данъци у нас????????
Абе трейдъра може да звучи наивно и домякъде апокалиптично, но в голяма степен е прав. Прудукт с принадена стойност в България се произвежда убийствено малко. Въпрос на едно поколение е, максимум 20 години, тези половин милион дето имат знания и възможности да си изучат децата, родителите им да умрат и забрави че ще има кой да плаща данъци, че да има бюджет. Ти за кво мислиш драпат да увеличат МРЗ. Това е инструмент директно за увеличаване на приходите.
То не е сложно за разбиране, икономиката ще пада , доходите ще се губят,банките ще раздават само лоши кредити и този процес ще се задълбочава докато цените на имотите станат убийствено ниски. Например имот, който 2008 година е струвал 50 хиляди евро, ще достигне цена едва 5000 или 10 000лв.
С риск да обидя Заслужил инвеститор, това са големи глупости. Голяма глупост е, че сравняваш цени в Евро с цени в Лева. Друга голяма глупост е, че си пишеш числата както ти дойде, без връзка с реалността. Аз дори няма как да ти опонирам, защото количеството информация в твоя пост е 0.
И още нещо, че ти видях и по-предния пост. Къде ги видя тези високи данъци у нас????????
Доходите, ще са като сега - за едни доходи, за други само данъци без доходи..основно доходите ще са от данъци, но какво ще стане когато не остане никой който да може да плати данък ? Може би предлагане на имотите на тези които трябва да плащат данъците, за да им се вземат пари с които да се осигурят доходи, за тези чиито доходи са от данъци.Знам ли ?
То не е сложно за разбиране, икономиката ще пада , доходите ще се губят,банките ще раздават само лоши кредити и този процес ще се задълбочава докато цените на имотите станат убийствено ниски. Например имот, който 2008 година е струвал 50 хиляди евро, ще достигне цена едва 5000 или 10 000лв.
Предположението ми е, че ще се случи както с фондовата борса - спад 90% и от цените от 2008 година няма да остане и спомен, като нива.Причината според мен е лошо структурираната икономика, високите данъци и държавни разходи несъответстващи на размера на БВП.Голямото пропадане тепърва предстои.
От началото на 2013г. до края на август 2013г. банковата система е платила на домакинствата:
- лихви на стойност 918,073 хил. лв. тоест над 918 МИЛИОНА лв.
За сравнение приходите от данъка върху дохода на физически лица от лихви от депозитни сметки в търговски банки от началото на 2013г. до края на август 2013г. беше едва 54.5 МИЛИОНА лв. вместо над 91 МИЛИОНА лв.
Честито на пенсионираните мильовци и подобната на тях най-долна измет!
Коментар