IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
    В Европа може всичко да има, но Трейдъра пак да не си е пил хапчетата. След мечтите за петрол на 500 и злато на 5000, сега му се прииска война, че голяма скука.
    Е а къде забрави за хиперинфлацията на долар и евро за два часа колкото да се нулират дълговете на Запада?Тая гениална икономическа мисъл само нашия веселяк мое да произведе

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      На седмата година от предишната икономическа депресия избухва световна война. До момента събитията се развиват като точно копие т.е. повтарят се. Какво, ще правят хората в градовете в едни такива времена ? Според мен, ако искат да оцелеят ще трябва да избягат на село и сами да си произвеждат храна. По време на войната се е стигало до покупка на зърно със злато .
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
        В Европа може всичко да има, но Трейдъра пак да не си е пил хапчетата. След мечтите за петрол на 500 и злато на 5000, сега му се прииска война, че голяма скука.
        Мен ме кефи , че е упорит , никакъв допир с реалността , но непрекъсното катастрофични прогнози , преди няколко години 25% лихва по депозити беше обещал със срок за случване, сега вече срокове не слага поне ) същи Нуриел Рубини

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimi_Dukov_1 Разгледай мнение
          в Европа има свръх предлагане .

Коментар

• Стига сте писали недомислици, каква война, какви 5 лева , в Европа има свръх предлагане на хранителни продукти...алкохол, цигари и наркотици също...
            Last edited by Dimi_Dukov_1; 02.10.2013, 03:19.

Коментар

• И аз често се замислям за тази връзка. Нали историята казват се повтаря.

Коментар

• Лорда

На седмата година от предишната икономическа депресия избухва световна война. До момента събитията се развиват като точно копие т.е. повтарят се. Какво, ще правят хората в градовете в едни такива времена ? Според мен, ако искат да оцелеят ще трябва да избягат на село и сами да си произвеждат храна. По време на войната се е стигало до покупка на зърно със злато .
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
                  … влязъл си в тежък монолог, от близо десетина дни, защо ли ….. не се ли усещаш !?
                  Ти как мислиш на кое последствие от неговите писания се кефи този "леко" странен субект?

Коментар

• … влязъл си в тежък монолог, от близо десетина дни, защо ли ….. не се ли усещаш !?

Коментар

• Домакинствата в България дължаха жилищни кредити на банковата й система:
                      1)
                      - в края на 2007г. на стойност 5,890,143 хил. лв.
                      - в края на август 2008г. на стойност 7,632,445 хил. лв.
                      Тоест за 8 месеца имаше увеличение от над 1.7 МИЛИАРДА лв.
                      2)
                      - в края на 2012г. на стойност 9,441,757 хил. лв.
                      - в края на август 2013г. на стойност 9,335,109 хил. лв.
                      Тоест за 8 месеца имаше спад от над 106 МИЛИОНА лв.

Чeстито!

http://www.bnb.bg/BankSupervision/index.htm

Коментар

• Домакинствата в Еврозоната дължаха жилищни кредити на нейната банкова система:
                        1)
                        - в края на 2012г. на стойност 3,830,924 милиона евро
                        2)
                        - в края на август 2013г. на стойност 3,837,061 милиона евро
                        Тоест за 8 месеца има увеличение с 0.16% или по-малко от една шеста от 1%.

Честито!

http://sdw.ecb.europa.eu/browse.do?node=2018773

Коментар

• Europe car sales fall to lowest level since 1990
                          Financial Times
                          September 17, 2013

European car sales fell to their lowest level since 1990 last month, dashing hopes of a nascent recovery, as market leader Volkswagen further dragged down the industry’s performance.

http://www.ft.com/intl/cms/s/0/dd07a...#axzz2fVFJNRqe

Честито!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                            Да бе да!!!
                            МАМУН си и от време на време ШЕБЕК!!!
                            ЩО му се вързвате на ЪкЪла тоя циклофреник дето
                            се е написал ЛОРД. Сигур даже може да се мисли
                            за НАПОЛИОН !!!
                            НаполИон или Унуфрий, без значка. Важното е, че ти не разбираш от форекс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Не съм морски офицер Завършил съм за шофьор на кораб. В казармата ме направиха ефрейтор, но ме разжалваха Ся съм най-обикновен редник
                              Да бе да!!!
                              МАМУН си и от време на време ШЕБЕК!!!
                              ЩО му се вързвате на ЪкЪла тоя циклофреник дето
                              се е написал ЛОРД. Сигур даже може да се мисли
                              за НАПОЛИОН !!!
                              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                                Добре де, да приемем, че имам само три висши

Коментар

Working...
                                X