Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНа седмата година от предишната икономическа депресия избухва световна война. До момента събитията се развиват като точно копие т.е. повтарят се. Какво, ще правят хората в градовете в едни такива времена ? Според мен, ако искат да оцелеят ще трябва да избягат на село и сами да си произвеждат храна. По време на войната се е стигало до покупка на зърно със злато .Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеВ Европа може всичко да има, но Трейдъра пак да не си е пил хапчетата. След мечтите за петрол на 500 и злато на 5000, сега му се прииска война, че голяма скука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimi_Dukov_1 Разгледай мнениев Европа има свръх предлагане .
Коментар
-
Стига сте писали недомислици, каква война, какви 5 лева , в Европа има свръх предлагане на хранителни продукти...алкохол, цигари и наркотици също...Last edited by Dimi_Dukov_1; 02.10.2013, 03:19.
Коментар
-
Лорда
На седмата година от предишната икономическа депресия избухва световна война. До момента събитията се развиват като точно копие т.е. повтарят се. Какво, ще правят хората в градовете в едни такива времена ? Според мен, ако искат да оцелеят ще трябва да избягат на село и сами да си произвеждат храна. По време на войната се е стигало до покупка на зърно със злато .D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение… влязъл си в тежък монолог, от близо десетина дни, защо ли ….. не се ли усещаш !?
Коментар
-
Домакинствата в България дължаха жилищни кредити на банковата й система:
1)
- в края на 2007г. на стойност 5,890,143 хил. лв.
- в края на август 2008г. на стойност 7,632,445 хил. лв.
Тоест за 8 месеца имаше увеличение от над 1.7 МИЛИАРДА лв.
2)
- в края на 2012г. на стойност 9,441,757 хил. лв.
- в края на август 2013г. на стойност 9,335,109 хил. лв.
Тоест за 8 месеца имаше спад от над 106 МИЛИОНА лв.
Чeстито!
http://www.bnb.bg/BankSupervision/index.htm
Коментар
-
Домакинствата в Еврозоната дължаха жилищни кредити на нейната банкова система:
1)
- в края на 2012г. на стойност 3,830,924 милиона евро
2)
- в края на август 2013г. на стойност 3,837,061 милиона евро
Тоест за 8 месеца има увеличение с 0.16% или по-малко от една шеста от 1%.
Честито!
http://sdw.ecb.europa.eu/browse.do?node=2018773
Коментар
-
Europe car sales fall to lowest level since 1990
Financial Times
September 17, 2013
European car sales fell to their lowest level since 1990 last month, dashing hopes of a nascent recovery, as market leader Volkswagen further dragged down the industry’s performance.
http://www.ft.com/intl/cms/s/0/dd07a...#axzz2fVFJNRqe
Честито!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеДа бе да!!!
МАМУН си и от време на време ШЕБЕК!!!
ЩО му се вързвате на ЪкЪла тоя циклофреник дето
се е написал ЛОРД. Сигур даже може да се мисли
за НАПОЛИОН !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе съм морски офицер Завършил съм за шофьор на кораб. В казармата ме направиха ефрейтор, но ме разжалваха Ся съм най-обикновен редник
МАМУН си и от време на време ШЕБЕК!!!
ЩО му се вързвате на ЪкЪла тоя циклофреник дето
се е написал ЛОРД. Сигур даже може да се мисли
за НАПОЛИОН !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар