
Първоначално изпратено от tea_cup
Разгледай мнение





А за да опиташ наистина местна храна, трябва да си в малък ресторант,семеен. В Неапол, преди 10г, менюто беше написано на ръка, но такива вкуснотии не съм ял. И как ще намериш такъв малък ресторант ако хотелът ти е в ценъра на града???
За мен, да търся семеен ресторант един час и после да стоя още 3 часа,не ми се вписва в представите за разглеждане на град. Но всеки си има вкусове. А пък като искаш наистина местна кухня,спираш в село по пътя и там със сигурност ще е прясно и приготвено за теб.
В повечето ресторанти ( както и в БГ) има може би 10-ина неща които се приготвят пред теб. Всичко друго е полуфабракат, затоплено преди поднасяне. Говори с професионален готвач да ти каже какво да си поръчваш в ресторант. Ще знаеш че е приготвено сега, а не претоплено като прехвалените миди на Норда, лятото във Варна


Коментар