Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеТака ама никога няма да стане - да отделяш, да ампутираш...
След като си (не ти, така е израза) изгонил всичко що е свястно и кадърно извън страната...
Пример:
Трябваше ми да ми издадат един пропуск. За пропуска ми трябваше един подпис, да платя, един инструктаж и да подам заявление.
От понеделник до сега - още пропуска не е готов!
Отивам за подписа - двама са упълномощени - и двамата отишли някъде ЗАЕДНО и нямало да ги има целия ден. Инструктажа - провеждал се само в 10часа - нестига, че съм си платил - служителката дето прави инструктажа си седеше и си клатеше краката и нищо не правеше - ама само в 10часа. Как да е, подадох всичко в четвъртък и още пропуска не е готов.
Всичко това за един пиклив пропуск в държавно предприятие.
А американците точно за 30мин ми издадоха виза, на пасажерския кораб с 3000 пасажера, където мерките за сигурност са изключителни - за 10 мин ми издадоха пропуск.
Затова и българина си заслужава заплатата от 400лв. Който иска заплата 2000лв бачка вместо да си клати краката, но в БГ са много малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЩе видите как който е крал от България ще връща и ще повръща, тук ще се инвестират всички капитали на евреите накрая - не в Швейцария.И ще си върнем Цариград като икономическа територия, ще загубим фиктивна физическа която отдавна сме загубили всъщност.Това в което трябва да сме силни е строителството, защото тази страна ще се препострои наново и това което ще бъде построено няма да е сравнимо с никое друго място в Света.Ще дойдат и времена в които българите да искат изключително да живеят в България, тогава ще можем да се преброим колко сме в действителност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеНа бате Пешо много здраве.Бате не бъди много сигурен и самодоволен, защото с един птичи грип или луд бик могат административно да ти преебат феодалното стопанство за столетие напред.Така, че ще си бачкаш в града и ще си живееш на село без много да ти знае балалайката и ще ядеш не ГМО ами и лайна ще ядеш ако поискат управляващите.Бъди по умерен и не се изхвърляй да не те накаже оня горе, който най много се смеел на тези дето си правели сметките.Хайде със здраве и умната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеBones57, не страдай от внушения и параноя. Няма никакъв глобален заговор с/у България. Има тъпи и продажни и доволно некадърни нашенски политици. И прост и наведен народ.
А новата ключова фраза за да се натискат всички за властта е "Южен поток" - новата лапачка!.
И аз не искам да влизам в полемика.
И това, което наричаш с гръмката дума "заговор", не е нищо повече от най-обикновена КРАЖБА. Всеки краде както може. И си пази националните интереси. Това, че ние сме балъци, не означава, че Франк и Ханс няма да ни изтупат джобовете и да се опитат да ни направят резерват за цигани и мюслита. Всеки си гледа от неговата камбанария. И колкото и да е странно, ако бях на тяхното място щях да постъпя по абсолютно същия начин.
Коментар
-
Домакинствата в България дължаха жилищни кредити на банковата й система:
1)
- в края на 2007г. на стойност 5,890,143 хил. лв.
- в края на 2008г. на стойност 8,257,348 хил. лв.
Тоест за съжаление за 1 година имаше увеличение от над 2.3 МИЛИАРДА лв.
2)
- в края на 2012г. на стойност 9,441,757 хил. лв.
- в края на 2013г. на стойност 9,388,647 хил. лв.
Тоест за щастие за 1 година имаше спад от над 53 МИЛИОНА лв.
Честито!
http://www.bnb.bg/BankSupervision/index.htm
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСитуацията е резултатна на определен тип политика, тя не се дължи толкова на предателство. Социализъма ни руши държавата !!!
Коментар
-
Bones57, не страдай от внушения и параноя. Няма никакъв глобален заговор с/у България. Има тъпи и продажни и доволно некадърни нашенски политици. И прост и наведен народ.
А новата ключова фраза за да се натискат всички за властта е "Южен поток" - новата лапачка!.
И аз не искам да влизам в полемика.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tatul Разгледай мнениеПочакай още 10 години да видиш как ще изглеждат новите кооперации тогава. Панелките имат недостатъци, но има много още хляб в тях. Имат хубаво разположение, големи стаи. Блоковете са на нормално разстояние един от друг а и самите квартали са добре измислени. Новите блокове след 5 години започват да приличат на 30 годишни панелки, спокой можеш да си подаваш неща със съседа в отсрешната кооперация...Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеТериторията не е важна......а хората върху нея, те са фактора, от тях иде разликата в стандарта. Нашия народ като всеки народ, е като малко дете - както го възпиташ, такъв ще "порасне". Засега "възпитанието" е предоставено на Пайнера, Милко Калая, Веско Маринов и Оейзис (Азис). и фолкаджийките........и "гоуем е бат Бойко, ма и Първанката ней малък"...и цигани......цигани.....
Тук, на нашата територия стигам до една парадоксална мисъл, че едно външно високо развито "робство" би било по-добрия вариант от управлението на своите "радетели за евроценности-скъпоценности" вече близо 25 години......
Едва ли има разумно мислещ човек, който да вярва, че т.нар. ни "народни" избранници са случайни хора, еле пък да са там защото мислят за държавата и народа си. Години наред, там са седели и седят основно еничари, защитаващи предимно чужди интереси и разпродаващи безобразно както природни богатства, така и интелектуален потенциал за жълти стотинки.
Не ми се навлиза в полемики. Важното е българина да осъзнае, че от т.нар. ни дупетати не зависи абсолютно нищо. Те са там за да защитават чужди интереси и да отслабват всячески държавата. Когато пълната циганизация и демографски срив станат факт, тогава вече ще започне да се говори за "проблем" и още по-поголовно плячкосване на националните богатства. Всичко това, което се случва в момента е само увертюра за голямото разграбване, което тепърва предстои. И ако някой си мисли, че говоря празни приказки е време да си отвори гурлясалите от компа оченца и да се разходи малко по улиците на България. Правя го всеки път, когато се прибера за кратко "у нас". Кошмарна инфраструктура, изчезващи села, бум на раждаемостта сред циганите и циганската престъпност, допълнителн внос на мюслита и всякаква измет, която дори най-големите "либерали" в Европа не искат. Масово застаряване или бягане зад граница на квалифицирана работна ръка, както в техническата, така и в социалната сфера. ТОТАЛНА липса на среда за бизнес и орди от държавни служители, които паразитират на гърба на и без това вече издъхващите оцелели. РАЗГРАБВАНЕ на ценни изкопаеми за жълти стотинки. Липса на каквото и да е производство за износ. Източване на основните парични потоци навън чрез банки, чужди вериги от магазини и привличане на най-добрите ни специалисти навън. Липса на армия. Липса на държавни служби в сферата на външното разузнаване и контраразузнаване. ЛИПСА НА ГРАМОТНИ, КАДЪРНИ И НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИ ХОРА !!! Всички с някакъв потенциал и патриотизъм се изнесоха навън, защото душата им се чърчеше като гледаше какво се случва у нас и какво бъдеще се вещае за децата им. Не ги виня. Аз също направих този избор. Четейки отвреме навреме из мрежата и гледайки новини, мисля, че съм взел правилното решение за мен и моето семейство. За останалите.....Продължавайте да лъскате плочките на Титаник, докато отвън ви го пълнят с мангали, потенциални радикали и подкупни политици. Успех!Last edited by Bones57; 31.01.2014, 17:06.
Коментар
-
Територията не е важна......а хората върху нея, те са фактора, от тях иде разликата в стандарта. Нашия народ като всеки народ, е като малко дете - както го възпиташ, такъв ще "порасне". Засега "възпитанието" е предоставено на Пайнера, Милко Калая, Веско Маринов и Оейзис (Азис). и фолкаджийките........и "гоуем е бат Бойко, ма и Първанката ней малък"...и цигани......цигани.....
Тук, на нашата територия стигам до една парадоксална мисъл, че едно външно високо развито "робство" би било по-добрия вариант от управлението на своите "радетели за евроценности-скъпоценности" вече близо 25 години......Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
Коментар