Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Не съм си мислил, че ще го кажа, но бих се радвал на съкращения. Ситуацията е вече нетърпима. Вчера моите подчинени за добър ден ме подхванаха с въпроси: с колко ще се вдигат заплатите и бонусите и от кога? Казах им, че добрата новина е, че засега не се предвиждат рязане на бонусите. Те директно почнаха да ми извиват ръцете, че щели да напуснат понеже имали много разходи - изплащали апартаменти, лизинги и сега ще ходят на ски в Алпите, че за Банско им било скъпо.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Не съм си мислил, че ще го кажа, но бих се радвал на съкращения. Ситуацията е вече нетърпима. Вчера моите подчинени за добър ден ме подхванаха с въпроси: с колко ще се вдигат заплатите и бонусите и от кога? Казах им, че добрата новина е, че засега не се предвиждат рязане на бонусите. Те директно почнаха да ми извиват ръцете, че щели да напуснат понеже имали много разходи - изплащали апартаменти, лизинги и сега ще ходят на ски в Алпите, че за Банско им било скъпо.
Да ги съкращават и да става реформата. То и без тях може.Last edited by БОНВИВАН1; 07.01.2025, 09:46.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
стига с тези глупости
за да влезем в зоната имамe да покрием точно 2 параметъра, които могат да бъдат покрити и без да пада борда, но просто трябва да се спре с популизма.
1. инфлация < 2% (или там средната за зоната както се смяташе)
2. дефицит < 3%
и инфлация и дефицит се решават ако имаме стабилен фин мин , който го оставят да бачка без да го карат да радва народа и администрацията в частност
с педалско управление - не можем да покрием параметрите.
толкова сме раздули държавната хранилка, че едно лечение на дефицита автоматически ще доведе до лечение и на инфлацията (яко ще спадне покупателна способност на чиновници и сие хрантутници) , но ще доведе и до дълбока криза... която всъщност си е редно да изгребем,
не мисля, че има управници с топки, които да приложат такава рестриктивна политика!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеГрупата с тухлите се умълчаха. Сега си мислят/Ами ако стане това ,колко се набутах???Тефтери,калкулатори,проценти,борчове ,маржове,БФБ, крипто ,злато! Монетата има две страни,няма да е все така.
Ганъо ще продължи да дължи пари,а това което досега е снесал на банката пие една студена вода.
Най-потърпевши,ще са тези балъци купили близките 2-3год като радка,николайчо и т.н.Съдия изпълнители,запори,безработица,разбит живот и т.н. това ги чака.Пазара бавно катери с години,но дойде ли събитието "ПУК" ужаса идва парализиращо бързоLast edited by danetha; 07.01.2025, 06:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
БутаТЕ?! Кои сме ние, които бутаме борда ?!
Оправи си словореда !
- Ние тук в Максуда нямаме никакъв келепир иполза да бутаМЕ борда !
Само най-тъпите и заспалите не виждат, че атаката срещу борда идва по партийна линия от корумпетата и подлогите в парламента.
Очевидно е вече, че политическата върхушка от предатели, корумпета и подлоги в парламента се мъчи да саботира и осуети влизането в еврозоната....
Ако някой не го е разбрал това - толкова по-зле за него....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Малко забравяте за ERM2. Преди да бутаТЕ борда, постарайте се да излезем от механизма първо, иначе ще трябва да сборите ЕЦБ.
Оправи си словореда !
- Ние тук в Максуда нямаме никакъв келепир иполза да бутаМЕ борда !
Само най-тъпите и заспалите не виждат, че атаката срещу борда идва по партийна линия от корумпетата и подлогите в парламента.
Очевидно е вече, че политическата върхушка от предатели, корумпета и подлоги в парламента се мъчи да саботира и осуети влизането в еврозоната....
Ако някой не го е разбрал това - толкова по-зле за него....( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 4 Харесвания
Коментар
-
Групата с тухлите се умълчаха. Сега си мислят/Ами ако стане това ,колко се набутах???Тефтери,калкулатори,проценти,борчове ,маржове,БФБ, крипто ,злато! Монетата има две страни,няма да е все така.Last edited by Sranimir2024; 06.01.2025, 22:03.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
+1
Много точен анализ
Как виждаш акции и крипто в тази среда?
АКциите в много широк ренйнж подобно на 60-70 години.
Много силен суровинен цикъл в , само незнам дали ще в един голям или два по малки.
Златото към 6000.
Еврозоната в края на следващият бул след 10-15 години преди голямото зануляване , все пак всичко по редът си.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
+1
Много точен анализ
криптото е пряк измерител на алчността и склоността за поемане на риск на финансовите пазари
дойде ли криза всичко сгъва
най-малко облигации
после златото
после са имотите
после са акциите
а криптото е влакче на ужасите
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Тук си абсолютно прав за сборването. Вероятно нещата ще се развият по гръцкият сценарии, само че в силно инфлационна среда и глобален облигационен срив. ЕЦБ ще предостави помощ при определени условия като рязко вдигане на лихвите , силно орязване на публичните разходи , капиталов контрол.
И евентуално нов курс на лева , което разбира се не е задължително. По лошото е че по това време шаша ще е навсякъде и ЕЦБ хич нема да сговорчива. Като добави и политическият риск на популисти псевдо консерватори и не на последно място рязширяване на военните конфликти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеТук си абсолютно прав за сборването. Вероятно нещата ще се развият по гръцкият сценарии, само че в силно инфлационна среда и глобален облигационен срив. ЕЦБ ще предостави помощ при определени условия като рязко вдигане на лихвите , силно орязване на публичните разходи , капиталов контрол.
И евентуално нов курс на лева , което разбира се не е задължително. По лошото е че по това време шаша ще е навсякъде и ЕЦБ хич нема да сговорчива. Като добави и политическият риск на популисти псевдо консерватори и не на последно място рязширяване на военните конфликти.
Много точен анализ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Малко забравяте за ERM2. Преди да бутате борда, постарайте се да излезем от механизма първо, иначе ще трябва да сборите ЕЦБ.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеСпокойно. Те тухладжиите са безобидни. Повечето са някакви застаряващи алкохолизирани чички със шкембета.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеЗа много години ! Не говорете такива страшни неща за валутния борд. Колегите тухлари и брокери от групата на повдигачите отправят заплахи по такива хора. Това го споменах преди около месец и се изляха купища обиди и заплахи. Админа ми изтри поста както винаги. Истината е ,че доста хора ще имат среща с товарния влак( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар