Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Ти изобщо не си в час.
Предложи има 20-50 лв и ще те заключат за 24 в районото за подкупване на длъжностно лице:-)Last edited by segato; 12.04.2024, 09:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеП.С. При тия "цени" от 20-50 лева полицая да си затвори очите, не знам за каква сигурност се говори. Сигурно е на добра воля.
Предложи има 20-50 лв и ще те заключат за 24 в районото за подкупване на длъжностно лице:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Това което пишеш може и да е вярно, но за много ограничени географски места в САЩ. А "извън България" е обширно място включващо няколко не много приятни континента. Казвам, щото съм живял както в затворени комплекси, така и в затворени градчета. И навън е джунгла, а не любопитни журналисти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Това което аз ти казвам е че хората извън БГ не живеят в затворени комплекси за да са по-сигурни а за да не ги притесняват.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сегато е виждал полицай, кога го спират с каруцата
аман от успешнни гастери
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17620198
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Айде намали малко, полицай да си затвори очите към 2024г. за 20-50лв. Хахахаха, ако ги умножиш по 100, бих ти повярвал!!!!
аман от успешнни гастерипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
П.С. При тия "цени" от 20-50 лева полицая да си затвори очите, не знам за каква сигурност се говори. Сигурно е на добра воля.
- 1 like
Коментар
-
Аз живеех в Центъра. До едно време паркирахме в двора на кооперацията ма после станахме много маймуни и трябваше по уличките. По едно време мислех да оставям колата отворена поне да не я драскат с теловете и да ми чупят стъклата. Имаше един който я беше взел да ходи на ресторант в Драгалевци да си допиват с компанията, спрели ги на бул България че карали в насрещното ... полицаите ми се обадиха да отида да си я взема и като отодох ги бяха пуснали че ги било шубе да не им наповръшат патрулката, на мен така ми казаха де ... по вестниците писаха че са избягали
П.С. При тия "цени" от 20-50 лева полицая да си затвори очите, не знам за каква сигурност се говори. Сигурно е на добра воля.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
има си ама из "люксозните" квартали. При полицейските - хаджито/подуяне/сухата много рядко
П.С. При тия "цени" от 20-50 лева полицая да си затвори очите, не знам за каква сигурност се говори. Сигурно е на добра воля.Last edited by segato; 11.04.2024, 23:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
понамяляха тук дребните кражбици, но гаста не знае.
ботчо, къде е това 'пред къщи?
и за чий чупят очилата??Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеТова понятие да излезнеш на улицата отвъд гейтит комюнити го няма в Щатите. Скачаш от гаража в колата и толкова. Ако си в някое Сити - така или иначе там няма подобни комплекси. Взломни кражби има навсякъде в Европа, ни повярвай ми липсата на убийства при обири или самите обири са нещо което може да ти смаже психиката.
За един европеец например "културата" на въоръжен обир в Централна или Южна Америка е брутална. Това да ти оберат жилището е неприятно, пак има психологически отпечатък, но той трудно може да се сравни с това някой на тежък крек или друг боклук или просто преживяващ с 2 долара на ден да ти навре пистолет в лицето само защото живее на място което всъщност е на векове от Европа, не просто на хиляди километри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ха ха. аз редовно си зарязвах колата на кръчмата, не само отворена ами и със свалени прозорци.
Единия път и портфейла съм зарязал до ръчната. И всички ме бъзикат след 2 дена, че ще ме оберат само да имало пари. Извадих пред тях портфейла и им показах 800€+1000лв и дребни. Ей такива О-Очи, почерпих ги за 50лв да ми пазят пак колата пияниците .
Иначе са ми чупили прозореца пред къщи и са ми счупили калъфчето и очилата в него - помисли са го за панела на СД-то. Да бяха взели сд-то за 50лв а не да ми батисат очилата за 600
ботчо, къде е това 'пред къщи?
и за чий чупят очилата??препоръка е
- 1 like
Коментар
-
ти къде живееш?
забравял съм си колата отключена и със свален до долу прозорец няколко пъти, никой не бара.
за разбиване, дума да не става.
ако искаш, приеми че е вар'бург, да си спокоен
пред блока един не си беше дори затворил вратата на каптура, на втория ден му я бутнах и тя се самозаключи. дано к;юча не е бил вътре
Единия път и портфейла съм зарязал до ръчната. И всички ме бъзикат след 2 дена, че ще ме оберат само да имало пари. Извадих пред тях портфейла и им показах 800€+1000лв и дребни. Ей такива О-Очи, почерпих ги за 50лв да ми пазят пак колата пияниците .
Иначе са ми чупили прозореца пред къщи и са ми счупили калъфчето и очилата в него - помисли са го за панела на СД-то. Да бяха взели сд-то за 50лв а не да ми батисат очилата за 600Last edited by X_Y; 11.04.2024, 22:57.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеима много малко градове в Европа, които са по-зле от София а на всичкото отгоре сме сред градовете под диагонала, които са с влошени показатели 2019 спрямо 2023
Коментар
Коментар