IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Ако зависеше от мен веднага бих измел всички всички "работещи" пенсионери на държавна хранилка. Пълни търтеи са и не си дават никакъв зор. Знаат, че имат едни 1000-1500Е пенсия и само точат държавата. Какво значи пенсиониран полицаи, военен... и заема щат. Пенсия + заплата + не плащат осигуровки
    Да ги съкращават и да става реформата. То и без тях може.
    Имам и такива бройки работещи пенсионери. Никакви качества, пълна липса на мотивация за работа, но за бонуси и вдигане на заплати са първи мрънкачи. Преди няколко години за малко да разкарат пенсионерите, но те вдигнаха такава патардия, че се стопира процедурата, то всички са хора на някого...

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Не съм си мислил, че ще го кажа, но бих се радвал на съкращения. Ситуацията е вече нетърпима. Вчера моите подчинени за добър ден ме подхванаха с въпроси: с колко ще се вдигат заплатите и бонусите и от кога? Казах им, че добрата новина е, че засега не се предвиждат рязане на бонусите. Те директно почнаха да ми извиват ръцете, че щели да напуснат понеже имали много разходи - изплащали апартаменти, лизинги и сега ще ходят на ски в Алпите, че за Банско им било скъпо.
      Ми да напускат. Call the bluff.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Не съм си мислил, че ще го кажа, но бих се радвал на съкращения. Ситуацията е вече нетърпима. Вчера моите подчинени за добър ден ме подхванаха с въпроси: с колко ще се вдигат заплатите и бонусите и от кога? Казах им, че добрата новина е, че засега не се предвиждат рязане на бонусите. Те директно почнаха да ми извиват ръцете, че щели да напуснат понеже имали много разходи - изплащали апартаменти, лизинги и сега ще ходят на ски в Алпите, че за Банско им било скъпо.
        Ако зависеше от мен веднага бих измел всички всички "работещи" пенсионери на държавна хранилка. Пълни търтеи са и не си дават никакъв зор. Знаат, че имат едни 1000-1500Е пенсия и само точат държавата. Какво значи пенсиониран полицаи, военен... и заема щат. Пенсия + заплата + не плащат осигуровки
        Да ги съкращават и да става реформата. То и без тях може.
        Last edited by БОНВИВАН1; 07.01.2025, 09:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

стига с тези глупости

за да влезем в зоната имамe да покрием точно 2 параметъра, които могат да бъдат покрити и без да пада борда, но просто трябва да се спре с популизма.

1. инфлация < 2% (или там средната за зоната както се смяташе)
          2. дефицит < 3%

и инфлация и дефицит се решават ако имаме стабилен фин мин , който го оставят да бачка без да го карат да радва народа и администрацията в частност

с педалско управление - не можем да покрием параметрите.

толкова сме раздули държавната хранилка, че едно лечение на дефицита автоматически ще доведе до лечение и на инфлацията (яко ще спадне покупателна способност на чиновници и сие хрантутници) , но ще доведе и до дълбока криза... която всъщност си е редно да изгребем,

не мисля, че има управници с топки, които да приложат такава рестриктивна политика!

Коментар

• Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение
            Групата с тухлите се умълчаха. Сега си мислят/Ами ако стане това ,колко се набутах???Тефтери,калкулатори,проценти,борчове ,маржове,БФБ, крипто ,злато! Монетата има две страни,няма да е все така.
            На банкроба съдбата е предначертана.Банката ще му продаде имота на безценица за да си върне парите,но сумата няма да е достатъчна
            Ганъо ще продължи да дължи пари,а това което досега е снесал на банката пие една студена вода.
            Най-потърпевши,ще са тези балъци купили близките 2-3год като радка,николайчо и т.н.Съдия изпълнители,запори,безработица,разбит живот и т.н. това ги чака.Пазара бавно катери с години,но дойде ли събитието "ПУК" ужаса идва парализиращо бързо
            Last edited by danetha; 07.01.2025, 06:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

БутаТЕ?! Кои сме ние, които бутаме борда ?!
              Оправи си словореда !
              - Ние тук в Максуда нямаме никакъв келепир иполза да бутаМЕ борда !

Само най-тъпите и заспалите не виждат, че атаката срещу борда идва по партийна линия от корумпетата и подлогите в парламента.
              Очевидно е вече, че политическата върхушка от предатели, корумпета и подлоги в парламента се мъчи да саботира и осуети влизането в еврозоната....

Ако някой не го е разбрал това - толкова по-зле за него....
              Ама много ли е хубаво в еврозоната. Полша що не иска да влезе

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Малко забравяте за ERM2. Преди да бутаТЕ борда, постарайте се да излезем от механизма първо, иначе ще трябва да сборите ЕЦБ.
                БутаТЕ?! Кои сме ние, които бутаме борда ?!
                Оправи си словореда !
                - Ние тук в Максуда нямаме никакъв келепир иполза да бутаМЕ борда !

Само най-тъпите и заспалите не виждат, че атаката срещу борда идва по партийна линия от корумпетата и подлогите в парламента.
                Очевидно е вече, че политическата върхушка от предатели, корумпета и подлоги в парламента се мъчи да саботира и осуети влизането в еврозоната....

Ако някой не го е разбрал това - толкова по-зле за него....
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Групата с тухлите се умълчаха. Сега си мислят/Ами ако стане това ,колко се набутах???Тефтери,калкулатори,проценти,борчове ,маржове,БФБ, крипто ,злато! Монетата има две страни,няма да е все така.
                  Last edited by Sranimir2024; 06.01.2025, 22:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

+1
                    Много точен анализ
                    Как виждаш акции и крипто в тази среда?
                    Крипто ниско долу 4-5 години. Биткойн на 8000-10000. Всички ще мислят за мъртво крипто , най -малкото че ще счупил 4 годишният цикъл или цикълт просто ще се прояви като ретрейсмънт а не като пик на пязара. Възстановяването на крипто ще почне от Етера.
                    АКциите в много широк ренйнж подобно на 60-70 години.
                    Много силен суровинен цикъл в , само незнам дали ще в един голям или два по малки.
                    Златото към 6000.
                    Еврозоната в края на следващият бул след 10-15 години преди голямото зануляване , все пак всичко по редът си.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

+1
                      Много точен анализ
                      не съм майстора, но имай предвид, че когато акциите кихнат - криптото се на..ра (образно казано)
                      криптото е пряк измерител на алчността и склоността за поемане на риск на финансовите пазари

дойде ли криза всичко сгъва

най-малко облигации
                      после златото
                      после са имотите
                      после са акциите
                      а криптото е влакче на ужасите
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Тук си абсолютно прав за сборването. Вероятно нещата ще се развият по гръцкият сценарии, само че в силно инфлационна среда и глобален облигационен срив. ЕЦБ ще предостави помощ при определени условия като рязко вдигане на лихвите , силно орязване на публичните разходи , капиталов контрол.
                        И евентуално нов курс на лева , което разбира се не е задължително. По лошото е че по това време шаша ще е навсякъде и ЕЦБ хич нема да сговорчива. Като добави и политическият риск на популисти псевдо консерватори и не на последно място рязширяване на военните конфликти.
                        Ще сме влезли в еврото. Така че едва ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
                          Тук си абсолютно прав за сборването. Вероятно нещата ще се развият по гръцкият сценарии, само че в силно инфлационна среда и глобален облигационен срив. ЕЦБ ще предостави помощ при определени условия като рязко вдигане на лихвите , силно орязване на публичните разходи , капиталов контрол.
                          И евентуално нов курс на лева , което разбира се не е задължително. По лошото е че по това време шаша ще е навсякъде и ЕЦБ хич нема да сговорчива. Като добави и политическият риск на популисти псевдо консерватори и не на последно място рязширяване на военните конфликти.
                          +1
                          Много точен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Малко забравяте за ERM2. Преди да бутате борда, постарайте се да излезем от механизма първо, иначе ще трябва да сборите ЕЦБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                              Спокойно. Те тухладжиите са безобидни. Повечето са някакви застаряващи алкохолизирани чички със шкембета.
                              Има и няколко млади,току що завършили като Николайчо, а вече им нахлузили по 2 ипотечки,а те си мислят,че са големи бизнесмени и са надхитрили еврейте и банките

Коментар

• Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение
                                За много години ! Не говорете такива страшни неща за валутния борд. Колегите тухлари и брокери от групата на повдигачите отправят заплахи по такива хора. Това го споменах преди около месец и се изляха купища обиди и заплахи. Админа ми изтри поста както винаги. Истината е ,че доста хора ще имат среща с товарния влак
                                Спокойно. Те тухладжиите са безобидни. Повечето са някакви застаряващи алкохолизирани чички със шкембета. Заплахите им са само виртуални в интернет. В действителност нищо не могат да ти направят.
                                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X