If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
добре е човек и на малко да се радва
ей го лордчето, 100% чиста капиталова е докарал от 2020 насам
бетерчо и той 100% ама виртуална и не знае утре като стане да пие кафе, коня дали няма да е ритнал менчето
а лордчето сутрин става, поглежда - имота си седи и само трупа. труп, труп, цял куп
"Менчето" е на 160к догодина, като гледам ко става, може и по-рано.
Това е гилдията на понижителите, които се защитават почти всяка вечер от точилката на жена си, поради каква причина се налага да сменят квартири, дори ако се наложи и с пеленаче на ръце
ми кво да правят
да си признаят, че четат форума от 2017-та, когато младият и обещаващ по онова време икономист,
предрекъл 2 кризи от студентскаат скамейка, още на есенните поправки 2008-ма, накавръков
и старият, мъдър бъртрам, врял и кипял в сделките с ни,
алармираха обществото, че точно в тоя момент сме на върха на балона...
....и така ....същите прогнози, всеки сезон, вече 6-та поредна година
мисля, че трябва да не броим годините вече а да казваме само сезона, като в сериалите.
то е същото, много приказки, никакво действие и...вече сме 6-ти сезон
на продукцията; как се спука имотния балон 2017-та
как така не са
всеки понижителен квартирант ги е вдигал собственоръчно поне толкова пъти,
колкото квартири е сменил.
дори мисля, че има някаква корелация.
изхвърлят го от квартирата, идва тук, дига лихвите.
и му става по-лесно да се адаптира към новия наем
Това е гилдията на понижителите, които се защитават почти всяка вечер от точилката на жена си, поради каква причина се налага да сменят квартири, дори ако се наложи и с пеленаче на ръце
Ооооо, да, май ги пропуснах, щото не са ми ги вдигнали sorry!
как така не са
всеки понижителен квартирант ги е вдигал собственоръчно поне толкова пъти,
колкото квартири е сменил.
дори мисля, че има някаква корелация.
изхвърлят го от квартирата, идва тук, дига лихвите.
и му става по-лесно да се адаптира към новия наем
Добре де, ще те съпортна, преди да са ти скъсали професУрската диплома заради цяла година грешни прогнози. Пелетите са в дефлация с цели 40% от два месеца, хвала!
При имотите-0% За теб са по-важни суровините разбира се, щото си скаран с истинските активи и много те тревожи факта, че съществуват такива.
Знаеме ги наизуст, научили сме ги добре в годините от тези, които си нямат имоти. Природни: земетресения, наводнения и тайфуни. Геополитически: война, бомбардиране на черноморското крайбрежие и български градове от Русия с изключение на кв. Красна поляна. Малцинствени: циганите ще ни се настанят безплатно в имотите. юридически: ще ни измамят и ще ни вземат имотите със съдействие на корумпирани нотариуси.
Нека, нека........ само дето и капиталовата е виртуална, докато не удари парафа пред нотариуса!
(дотогава само с калкулаторчето)
Иначе за ритане на менчето - няма нещо дето да си няма "свое менче":
- и борси рухват;
- и злато се краде (че и по-страшни неща стават);
- и пред имотите има толко' рискове (и природни, и геополитически, и екологични, и малцинствени, и юридически и прочее...)
Тъй че, ако човек тръгне да търси негативите на всяка една инвестиция - винаги ще намери.
Още не е измислен тоя, идеален 100% сигурен актив!
Коментар