If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ситуацията е интересна този път
има пара народна в банките а те започват да затварят и да се женят помежду си
цветните метали и бай хойня нагора, но ние чакаме имотиту да падне
от сега ви казвам, няма да стане
освежете си децките и квартирите, че се поседи там известно време
не много, но поне докъм 2039-та
Ми няма как да не пада, след като "печатницата" за имоти заля пазара с новонапечатани последните 2~3 год.
ситуацията е интересна този път
има пара народна в банките а те започват да затварят и да се женят помежду си
цветните метали и бай хойня нагоре, но ние чакаме имотиту да падне
от сега ви казвам, няма да стане
освежете си децките и квартирите, че ще се поседи там известно време
не много, но поне докъм 2039-та
Значи няма за какво да се притесняваш!
Спокойно можеш да четеш само другата тема и да не мяташ уплашен поглед в тая.
Иначе ми прави впечатление градацията в %-ите - що така?
Първо са били 3% поне до края на 2023 и 3.5% до края на 2024, а сега вече са 4% до края на тази год.
Така ли?
Заради почти нулевите лихви, хората започнаха да бягат от нашите бамки. Имам познати с криптоборси, казват, че не смогват, единия наел още 5 човека. Други купуват злато. Скоро се очаква и големите мангизи да отидат към офшорните зони (ако незнаеш, преди месец тайно тайно махнаха 15% данък при транфер към тия зони, като ги извадиха от понятието "офшор"). Така че, очаквай много скоро бамките да закъсат за мангизи и да вдигнат рязко лихвите. Свършиха шараните дет да ви дават на 0%. Край..... финито.
Това го говоря и аз но никой не вярва ,парите напускат банките
И да вярно, всичко това което казвате, цените на имотите не падат.
Всички нови проекти, които гледам са на цените от +100/200 евро нагоре.
Дори справката на Кавръков го показва.
Значи няма за какво да се притесняваш!
Спокойно можеш да четеш само другата тема и да не мяташ уплашен поглед в тая.
Иначе ми прави впечатление градацията в %-ите - що така?
Първо са били 3% поне до края на 2023 и 3.5% до края на 2024, а сега вече са 4% до края на тази год.
Така ли?
Заради почти нулевите лихви, хората започнаха да бягат от нашите бамки. Имам познати с криптоборси, казват, че не смогват, единия наел още 5 човека. Други купуват злато. Скоро се очаква и големите мангизи да отидат към офшорните зони (ако незнаеш, преди месец тайно тайно махнаха 15% данък при транфер към тия зони, като ги извадиха от понятието "офшор"). Така че, очаквай много скоро бамките да закъсат за мангизи и да вдигнат рязко лихвите. Свършиха шараните дет да ви дават на 0%. Край..... финито.
Подкрепям. Който не вижда, че банките се декапитализират рязко е кауза пердута. Скоро ще трябва ударно да набират депозити. Какви са вариантите - да си платят за законови промени и въвеждане на капиталов контрол; да предложат депозити с лихва >2%. Кое е по-вероятно според вас? Рекламните кампании на ТБИ и ПИБ са само началото.
И да вярно, всичко това което казвате, цените на имотите не падат.
Всички нови проекти, които гледам са на цените от +100/200 евро нагоре.
Дори справката на Кавръков го показва.
То и олиото стигна 5 лв, но тази седмица мина на 2.50 като промоция през голям ритейлър. Пазар, какво да го правиш. Офертата си има други параметри, примерно няма сделка на по-висока от офертната цена, не се хваща от НСИ, не се вписва в Търговския регистър, но се споделя по форуми и сред мамите.
Коментар