Първоначално изпратено от Zalmoxis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПичове ,
Трета фирма се обажда днес ,от тия на зеленото да ме пита какво съм бил решил
Предния разговор беше оо голям интерес ала бала ,имали продажби ,това не е било никога ,пишат мейли ,натиск ,страшно стана .
Не го очаквах честно казано
щом парата е у тебе - тепърва ще ти се мазнят.'продавачите - влакогонци'
Или направо почвай да ги клатиш - кажи: "Имам от едно място оферта за 30% надолу от цената", да видим те каква отстъпка ще ти предложат!И колко време ще им трябва да умуват.
- 2 Харесвания
Коментар
-
912E с ддс
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...67939797603094
В цената е включена цената на паркомясто.
Цената е с включено ДДС, включени нотариални такси.
Без комисионна!
пускам ви тази обява, за да видите, че като се изключат топ кварталите и малко пуддра... всички приказки как труд, желязо и бетон вдигали себестойността на 1500Е са та''ак работа и ловят шарани на гол бастун.
истината е, че в момента маржовета в строителството са повече от добри и със замръзването на пазара ще има и оферти като горната
какво кв левски е по-различен от люлин, обеля, красна, малинова, витоша над студентски в ливадите.. и тнLast edited by bertram; 24.03.2023, 12:46.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеИ пак.... за да не изменяме темата, до колко трябва да ги вдигнат за да паднат имотите в България?
На какъв процент гърмят Италия, Гърция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/566-novini...-rabotni-mesta
ШОКОВЕ В ИТ СЕКТОРА ПОРЕДНА ЧАСТ И ВЪЛНА
Активната и в България американска Accenture съкращава 19 хил. работни места
Анонсът се разглежда като още един сигнал, че кризата е достигнала и пазара на консултантски услуг
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеОбидите няма да ти помогнат, особено ако нямаш аргументи - съвсем олекваш.
И 'да' - така съм си подредил нещата, че и с малко усилия пак да си вървят.
"Даскал"?
Много си чувствителен :-)
Да търся ли твоите постове или си ги изтрил както правиш обикновено?
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/566-novini...-rabotni-mesta
ШОКОВЕ В ИТ СЕКТОРА ПОРЕДНА ЧАСТ И ВЪЛНА
Активната и в България американска Accenture съкращава 19 хил. работни места
Анонсът се разглежда като още един сигнал, че кризата е достигнала и пазара на консултантски услуг
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ами логично е, трябва да не си у ред с галавата за да държиш пари на 0% или да ги изтеглиш и набиеш в имот на върха, при вече започнал спад в европа.
Трета фирма се обажда днес ,от тия на зеленото да ме пита какво съм бил решил
Предния разговор беше оо голям интерес ала бала ,имали продажби ,това не е било никога ,пишат мейли ,натиск ,страшно стана .
Не го очаквах честно казано
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеситуацията е интересна този път
има пара народна в банките а те започват да затварят и да се женят помежду си
цветните метали и бай хойня нагора, но ние чакаме имотиту да падне
от сега ви казвам, няма да стане
освежете си децките и квартирите, че се поседи там известно време
не много, но поне докъм 2039-та
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Това го говоря и аз но никой не вярва ,парите напускат банките
Коментар
-
ситуацията е интересна този път
има пара народна в банките а те започват да затварят и да се женят помежду си
цветните метали и бай хойня нагоре, но ние чакаме имотиту да падне
от сега ви казвам, няма да стане
освежете си децките и квартирите, че ще се поседи там известно време
не много, но поне докъм 2039-таLast edited by ratten; 24.03.2023, 11:35.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеБраво, даскале.
Виждам нямаш много работа:
И 'да' - така съм си подредил нещата, че и с малко усилия пак да си вървят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЗначи няма за какво да се притесняваш!
Спокойно можеш да четеш само другата тема и да не мяташ уплашен поглед в тая.
Иначе ми прави впечатление градацията в %-ите - що така?
Първо са били 3% поне до края на 2023 и 3.5% до края на 2024, а сега вече са 4% до края на тази год.
Така ли?
Виждам нямаш много работа:
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Заради почти нулевите лихви, хората започнаха да бягат от нашите бамки. Имам познати с криптоборси, казват, че не смогват, единия наел още 5 човека. Други купуват злато. Скоро се очаква и големите мангизи да отидат към офшорните зони (ако незнаеш, преди месец тайно тайно махнаха 15% данък при транфер към тия зони, като ги извадиха от понятието "офшор"). Така че, очаквай много скоро бамките да закъсат за мангизи и да вдигнат рязко лихвите. Свършиха шараните дет да ви дават на 0%. Край..... финито.
Коментар
Коментар