If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наистина средната цена на двустаен панелен апартамент в Иван Вазов е 1016 евро/ кв.м.
Интересното е, че е средна цена от цените на цели два апартамента.
А ето линк към търсенето в имот.бг (правилен, за разлика от тези на "лендлорда").
Ма като казах лендлорд, се сетих за един виц:
"Каква е приликата между жена-програмист и морско свинче?
Ми нито е морско, нито е свинче."
Извод:
За цените в Иван Вазов си категорично прав, но доста си занижил / с 20% / цените в Разсадника за да подчертаеш разликата. Е, за човек титулуващ се като финансов анализатор 20% машинация нищо ли не значи?!?!
В Иван Вазов има един панелен блок, но важното е че има средна цена на апартаментите в него!
от Нова Година всички започнаха да усещат , че нещо не е наред с прогнозите за имот без пари.
Поведението на банките отн. кредитирането не работи за мераклиите
линкът, който даваш е поредното потвърждение , но не е ли време да пишем в "Другата" тема - темата с пониженията вече не е актуална
Никой не е и чакал имоти за без пари.
Както сам виждаш другата тема въобще не стои на дневен ред
от Нова Година всички започнаха да усещат , че нещо не е наред с прогнозите за имот без пари.
Поведението на банките отн. кредитирането не работи за мераклиите
линкът, който даваш е поредното потвърждение , но не е ли време да пишем в "Другата" тема - темата с пониженията вече не е актуална
Е, сигурно, но да не мислиш, че в Разсадника клякат на десетки проценти надолу, а в Иван Вазов , като видят мангалите на трамвайната линия или гръмнатия бар "Неро" се прехласват и не искат да свалят надолу?!
не ме разбирай погрешно. фен съм на имотите и съм убеден, че могат да запазват вложения в тях капитал, но когато се мисли. Според мен прословутия ти апартамент в Разсадника ( сигурно 10% от постовете в тази тема за посветени на него пряко или косвено) не трябва да седи нито ден без наематели. По-добре свали наема, но гледай да капе нещо оттам постоянно. Имайки предвид кога си го купил и типа строителсвто..едва ли ще направиш пари от препродажба, но нищо не пречи да си зимаш едни пари всеки месец от наем. Виж ако е с ипотека и наема не стига да я покрива тогава си вътре, но въпреки всичко го пълни с наематели...на всяка цена.!
успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
бъркаш като съдиш за пазарна цена по това какво искат продавачите.
показателното е на колко се сключват сделките.
Е, сигурно, но да не мислиш, че в Разсадника клякат на десетки проценти надолу, а в Иван Вазов , като видят мангалите на трамвайната линия или гръмнатия бар "Неро" се прехласват и не искат да свалят надолу?!
Извод:
За цените в Иван Вазов си категорично прав, но доста си занижил / с 20% / цените в Разсадника за да подчертаеш разликата. Е, за човек титулуващ се като финансов анализатор 20% машинация нищо ли не значи?!?!
бъркаш като съдиш за пазарна цена по това какво искат продавачите.
показателното е на колко се сключват сделките.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
прав си...явно съм в грешка и за панелите съм в грешка и цените са тотално сбъркани... как може някакви смотани тухли до южен парк да са по 1000+ евра на квадрат докато за класен панел в разсадника няма кой да те напсува за 400Е кв.
всички сме се объркали много само ти си прав.
Не бе не съм съвсем прав, но да видим фактите и инсинуации на един на вид сериозен чиляк с очилца:
Извод:
Явно не си много запознат със софийските квартали. Нито в Обеля, нито в Надежда, нито в Левски има тумби мангали. Има отделни цигански къщи или апартаменти, но не и тумби и гета. Така, че въпреки сериозния ти вид с очилца, пак инсинуираш.
А точно в Иван Вазов на трамвайната линия на 1-цата съм виждал къща пълна с ромеи.
Ако държиш мога да ти посоча и точния адрес.
прав си...явно съм в грешка и за панелите съм в грешка и цените са тотално сбъркани... как може някакви смотани тухли до южен парк да са по 1000+ евра на квадрат докато за класен панел в разсадника няма кой да те напсува за 400Е кв.
Дрогиран тие мозака...........как сисе набучил 2007 с имотчета ....главата ти пуши....в Бг не имот ами ништо ништо нетрябва да имаш.....ама късно го разбра Лорде....сега век отърване от тук нема ....А тия от форекса си ходят с рацете в джобовете....ама ти освен политика панелки и дасе перчиш пред биля .....за друго невдяваш.
Коментар