If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
бъркаш като съдиш за пазарна цена по това какво искат продавачите.
показателното е на колко се сключват сделките.
Е, сигурно, но да не мислиш, че в Разсадника клякат на десетки проценти надолу, а в Иван Вазов , като видят мангалите на трамвайната линия или гръмнатия бар "Неро" се прехласват и не искат да свалят надолу?!
Извод:
За цените в Иван Вазов си категорично прав, но доста си занижил / с 20% / цените в Разсадника за да подчертаеш разликата. Е, за човек титулуващ се като финансов анализатор 20% машинация нищо ли не значи?!?!
бъркаш като съдиш за пазарна цена по това какво искат продавачите.
показателното е на колко се сключват сделките.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
прав си...явно съм в грешка и за панелите съм в грешка и цените са тотално сбъркани... как може някакви смотани тухли до южен парк да са по 1000+ евра на квадрат докато за класен панел в разсадника няма кой да те напсува за 400Е кв.
всички сме се объркали много само ти си прав.
Не бе не съм съвсем прав, но да видим фактите и инсинуации на един на вид сериозен чиляк с очилца:
Извод:
За цените в Иван Вазов си категорично прав, но доста си занижил / с 20% / цените в Разсадника за да подчертаеш разликата. Е, за човек титулуващ се като финансов анализатор 20% машинация нищо ли не значи?!?!
Явно не си много запознат със софийските квартали. Нито в Обеля, нито в Надежда, нито в Левски има тумби мангали. Има отделни цигански къщи или апартаменти, но не и тумби и гета. Така, че въпреки сериозния ти вид с очилца, пак инсинуираш.
А точно в Иван Вазов на трамвайната линия на 1-цата съм виждал къща пълна с ромеи.
Ако държиш мога да ти посоча и точния адрес.
прав си...явно съм в грешка и за панелите съм в грешка и цените са тотално сбъркани... как може някакви смотани тухли до южен парк да са по 1000+ евра на квадрат докато за класен панел в разсадника няма кой да те напсува за 400Е кв.
Дрогиран тие мозака...........как сисе набучил 2007 с имотчета ....главата ти пуши....в Бг не имот ами ништо ништо нетрябва да имаш.....ама късно го разбра Лорде....сега век отърване от тук нема ....А тия от форекса си ходят с рацете в джобовете....ама ти освен политика панелки и дасе перчиш пред биля .....за друго невдяваш.
викаш ромеите дето тичат на тумби там ще ги преселят в иван вазов и изток
Явно не си много запознат със софийските квартали. Нито в Обеля, нито в Надежда, нито в Левски има тумби мангали. Има отделни цигански къщи или апартаменти, но не и тумби и гета. Така, че въпреки сериозния ти вид с очилца, пак инсинуираш.
А точно в Иван Вазов на трамвайната линия на 1-цата съм виждал къща пълна с ромеи.
Ако държиш мога да ти посоча и точния адрес.
Може да не е почти София, но е почти Перник, а там също има бърза помощ!
ЕГА ТИ КЕФА!!!!
Ремонтират северните квартали с пари от Брюксел
Обеля хилс в София http://paper.standartnews.com/bg/art...article=424804
Инвестицията ми в североизночен квартал през 2007-ма може да се окаже най-добрата ми инвестиция!!
викаш ромеите дето тичат на тумби там ще ги преселят в иван вазов и изток
Лорде,
хората 'фенове' на селски къщи 'почти в София' не разбират, че примерно Батановци не е 'почти София' , когато им се наложи да викат Спешна Помощ или почнат да карат децата на училище..
поздрави и дерзай
Може да не е почти София, но е почти Перник, а там също има бърза помощ!
ЕГА ТИ КЕФА!!!!
Ремонтират северните квартали с пари от Брюксел
Обеля хилс в София http://paper.standartnews.com/bg/art...article=424804
Инвестицията ми в североизночен квартал през 2007-ма може да се окаже най-добрата ми инвестиция!!
Е няма кой да ви даде за малко кешче, не видяхте ли?
Лорде,
хората 'фенове' на селски къщи 'почти в София' не разбират, че примерно Батановци не е 'почти София' , когато им се наложи да викат Спешна Помощ или почнат да карат децата на училище..
поздрави и дерзай
Коментар