If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако е, без лев доказан доход в България, като нищо..нюансите са много. На мен примерно, за покупка на втора панелка, ще ми отпуснат 80% на мига, ако поискам
Който има недоказани доходи купува директно от инвеститора на данъчна оценка и спестява и от ДДС.
Иначе при мен всичко е по банка и то не лоши суми, та банките ми дават най-ниската възможна лихва на пазара!
Той може да им предлага някой имот примерно в Кюстендил, като залог на новата ипотека, но не и доказан доход в България, така си обяснявам искания 40% самоучастие.
Ако е, без лев доказан доход в България, като нищо..нюансите са много. На мен примерно, за покупка на втора панелка, ще ми отпуснат 80% на мига, ако поискам
Който има недоказани доходи купува директно от инвеститора на данъчна оценка и спестява и от ДДС.
Иначе при мен всичко е по банка и то не лоши суми, та банките ми дават най-ниската възможна лихва на пазара!
Ха-Ха, вече втори брокер ми предлага да не правим оглед, че ако нямам 40% кеш, можело и да не ми дадели кредит и да не се разхождаме взаимно, че да си губим времето...
Ха-Ха, вече втори брокер ми предлага да не правим оглед, че ако нямам 40% кеш, можело и да не ми дадели кредит и да не се разхождаме взаимно, че да си губим времето...
Ударно повишение на цените на жилищата у нас1, според новите данни от Eurostat за цените на жилищата в Европа. България излиза на второ място (след Полша) с ръст на цените от 10.1%, с което изпреварва Хърватия (9.5%), която сега заема почетното трето място. Полша е лидер с 13%.
И що са готови на отстъпки в цената?!
Що не си ги държат вечно?
Кой знае... цената на 1 кило тухли може да стигне цената на едно кило злато... ха-ха-ха...
точно - направили са инвестицията на живота си , като са купили имот - трябва да го държат , особено ако е луксозен , а не да подкопават доверието в пирамидата
Коментар