Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте изгоден застраховател за застраховка живот
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДа не си тип Фидосова само - тук само по формулата на Кетле пишат мацките - демек 96 на 62 на 92 - 170 високи. Нали сме все застрахователи сбрани ...
Д-р ЧДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kolobar.7 Разгледай мнениеабе хора ,да ви споделя на всички нещо - вчера,между другото ,се регистрирах и понеже много съм устата и някак си ,ми трудно да комуникирам с хора ,без да говоря,чесно ,голяма мъка - хем споделяме мнения и ибсъждаме разни неща,а пък в същото време си мълча,направо не мога да го преживея това
Коментар
-
Първоначално изпратено от kolobar.7 Разгледай мнениеабе хора ,да ви споделя на всички нещо - вчера,между другото ,се регистрирах и понеже много съм устата и някак си ,ми трудно да комуникирам с хора ,без да говоря,чесно ,голяма мъка - хем споделяме мнения и ибсъждаме разни неща,а пък в същото време си мълча,направо не мога да го преживея това
Д-р ЧеркезовДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kolobar.7 Разгледай мнениеда,представяш ли си, направо ще им изпочупим зъбите,каквато съм ненормалница.Обаче ,наистина ще е добре да се видим на по едно кафе,какво ще кажеш а?
П.П. Ама, няма ми говориш за застраховки, налЕ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kolobar.7 Разгледай мнениеда,пълнолетно нещо съм и съм гей магьосник, в посока и тенденция за промяна към засякан травестит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМомче е. А ти пълнолетна ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМхм .... може да отидем на някое диво лесбо-парти - дано и застрахователите да го покриват, кат' се изпочупим взаимно
Коментар
-
Първоначално изпратено от kolobar.7 Разгледай мнениеМаранди,а просто от интерес ,ти жена ли си или мъж,ей така ,интересно ми еДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМиличко,
по теми извън застраховките ще можем ли да се видим/поговорим, както си се изразила? Или имате месечни таргети и само служебно?
Маранди,а просто от интерес ,ти жена ли си или мъж,ей така ,интересно ми е
Коментар
-
[QUOTE=marandi;1059398720]Миличко,
по теми извън застраховките ще можем ли да се видим/поговорим, както си се изразила? Или имате месечни таргети и само служебно?[/QU
е много ясно,че можем,пиши на имейла ми тел.си номер и аз ще те потърся ,ок,а що се отнася за таргетите,които и се налагат,просто тия два месеца ,така ги сговнясах,че няма излизане,те тези таргети не ми се налагат,то при нас е който иска
Коментар
-
Първоначално изпратено от kolobar.7 Разгледай мнениездравей,ето ти моят мейл и ако желаеш ,ще се видим и поговорим - kolobar.7@abv.bg
по теми извън застраховките ще можем ли да се видим/поговорим, както си се изразила? Или имате месечни таргети и само служебно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75 Разгледай мнениекои дават най-добру услови за
- рискова живот
- спестовна живот
и кой са най-стабилни като финансова институция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКолобар, ако знаеш каква яка мацка е Маранди, направо ще ти скрие хоризонта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеУф, Маранди друга ми беше мисълта, ама както и да е. Просто питат хората при кой е най-изгодно. Една сравнителна таблица решава задачката. Не искам да ви влизам в спора със Зарко! Наздраве дет се казва!
Коментар
Коментар