Първоначално изпратено от kolobar.7
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте изгоден застраховател за застраховка живот
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВинер Щадише или Виена иншуранс груп за БГ са с БГ регистрация и лиценз, щом имаш таргети, трябва да имаш и ръководители над тИбя за въпроси, но сте БГ юридическо лице по нашите закони, а не австрийско и по австрийските. Всеки едни Общи условия по продукт Х ( Общо/живото ) са ти на лицензионен режим - 5к лв. ( по памет ) и си ги кихате, па кат' искате пуснете 1500 продукта, щом си цакате по 5к на парче за Общи условия.
П.П. Не сте нищо особено кат' продукт/и за момента на пазара. Да не говорим за кофти имидж-а, който ви вкарват БГ-имоти по Общо застраховане, а собственикът ви е същият. Демек "великият" австриец.
Хайде да не се дебнем, че може да се хванем? Ърмм ...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИзползвам фейсбука само за споделяне и агитация за социални и граждански каузи.
В живота не всичко е черно и бяло.
Знаеш ли колко досадни са ми някой твой колеги които ме преследват постоянно, не трябва толкова яростно да ни преследвате защото отвращавате клиентите си!
А и красотата е преходна, утре някой може да ти забърше някой шамар и да ти изкриви врата до живот, така че не се надувай много
И аз съм красив, ама след известно време ще съм на пепел, след преработката в крематориума.
да ,но вие го използвате затова,а 99 % от останалите-за глупости,а що се отнася до това,че сме досадни,не всички моля ви , под един знаменател,аз до момента пък,един не съм гонила,как ги казвате тия работи,това,че някой ви е гонил и досаждал,какво да направя.А като споменахте красотата,не се надувам,защото тя не ми е придобита,а е по рождение,все едно да се надувам ,че имам ръце,примерно,а и как става този пиниз- среща ме някой и ми завърта шамар и ме изкривява,то това да не завъртанка,както и че ще станем на прах,ми то щом така ги виждате нещата,кво,освен още от сега - тегля си ножа и свършвам курса , така ли, а и аз не съм казалаа,че вие не сте красив.Аи дори и да има някакъв мин.вероятност,някой да ме заслиши,просто ей така- после определено няма да му стоя като тиква,ще му разцепя главата на 8,ще го превърна в човекът-октопод
Коментар
-
Първоначално изпратено от kolobar.7 Разгледай мнениемежду другото,преди 20 секунди ,ми блесна тази идея да питам австрйците за тези неща,значи на косъм от тел.разговор и то точно в този удобен момент - ей така,що ли пък да не им звънна и да ги питам хорицата,сигурно ,някой дебне в колцентъра им точно за такъв тип въпроаи и то бълг. консултант,но е много рано,смятам да им звънна към 02 часа,ще ми е по-удобно и на мен
П.П. Не сте нищо особено кат' продукт/и за момента на пазара. Да не говорим за кофти имидж-а, който ви вкарват БГ-имоти по Общо застраховане, а собственикът ви е същият. Демек "великият" австриец.
Хайде да не се дебнем, че може да се хванем? Ърмм ...?Last edited by marandi; 22.02.2013, 03:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТехн. лихва е сбор от гарантирана ( 3%/годишно ) и негарантирана ( от резултите на дружество Х за година ).
Искай на австрийците да ти покажат как се разпределя портфейл-а от набрания премиен приход.
П.П. ДЦК са под 10-15% ( по памет ) от целия портфейл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНяма значение. Но с това невъздържано поведение, може да има разклатено съзнание на личноста.
Д-р Ч
Коментар
-
Първоначално изпратено от kolobar.7 Разгледай мнениеда бе ,усещам и аз някаква свежест,така внезапно ме лъхна и що се отнася за ДЦК,ти най-вероятно знаеш причината за въпросната доходност ,че не се вписва първоначално,защото никой не знае каква ще е печалбата на ЗД за година,та камо ли за например след 15,20 години
Т'ва ти е лихва към математическия резерв, а не към откупа, въпреки че стойностите изглеждат привидно близки при т.нар. продукт Застраховка Живот и Рента.
Искай на австрийците да ти покажат как се разпределя портфейл-а от набрания премиен приход.
П.П. ДЦК са под 10-15% ( по памет ) от целия портфейл и имаш още 4-5 кирийки в портфолиото.Last edited by marandi; 22.02.2013, 02:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kolobar.7 Разгледай мнениенямам фейсбук,защото само един път си направих и 2 часа,след като се регистрирах,започнаха покани за запознанства от всякакви бастуни и кавали,понеже съм много красива /чесно,понякога ми иде да си посегна / и реших,че това не е за мен ,а за хора ,които нямат работа и държат да разбере целия Свят , как предишната вечер някой си се е напил в някой отровен чалга бар и видиш ли ,там демострира положение с бутилка марков алкохол,но негов ли е или на хората от съседната маса,историята мълчи
В живота не всичко е черно и бяло.
Знаеш ли колко досадни са ми някой твой колеги които ме преследват постоянно, не трябва толкова яростно да ни преследвате защото отвращавате клиентите си!
А и красотата е преходна, утре някой може да ти забърше някой шамар и да ти изкриви врата до живот, така че не се надувай много
И аз съм красив, ама след известно време ще съм на пепел, след преработката в крематориума.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kolobar.7 Разгледай мнениеда бе ,усещам и аз някаква свежест,така внезапно ме лъхна и що се отнася за ДЦК,ти най-вероятно знаеш причината за въпросната доходност ,че не се вписва първоначално,защото никой не знае каква ще е печалбата на ЗД за година,та камо ли за например след 15,20 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМайничките много ме кефят, разкрепостени са, щот' градът е им космополитен.
Кат' махнем простотията за техн. лихва, че зависела от ДЦК и некви проценти дет' тръшна от въздуха и рекламката за компания Х - другото засега е свежо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТвърдо - "нЙиее"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеРазбирам те. постави си фейсбука тук, за да се успокоиш малко.
Д-р Черкезов
Коментар
-
Първоначално изпратено от kolobar.7 Разгледай мнениезащо,ако ти кажа ,че съм с 1 крак и две глави и имам брада,но само на челото,ще имаш ли все още интерес за среща
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНяма значение. Но с това невъздържано поведение, може да има разклатено съзнание на личноста.
Д-р Ч
Кат' махнем простотията за техн. лихва, че зависела от ДЦК и некви проценти дет' тръшна от въздуха и рекламката за компания Х - другото засега е свежо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДа не си тип Фидосова само - тук само по формулата на Кетле пишат мацките - демек 96 на 62 на 92 - 170 високи. Нали сме все застрахователи сбрани ...
Коментар
Коментар