Ако не е ползвано данъчно облекчение данък не се дължи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте изгоден застраховател за застраховка живот
Collapse
X
-
Преместено от темата за депозитите на КТБ:
Първоначално изпратено от Yanchev Разгледай мнениеНяма опит за заблуда, разсъжденията и сметките, които си направил са тотално грешни.
Всичко си е написано в ЗДДФЛ - данък при теглене на суми по застраховка живот е 10%. Ако срокът е 15 и повече години е 7%.
Първоначално изпратено от Yanchev Разгледай мнениеФОП е индивидуален продукт, зависи от много фактори. Тук 2-3 души намирате по нещо, които не сте разбрали и го наричате опит за измама.
Първоначално изпратено от Yanchev Разгледай мнениеТози продукт не е като депозита, който и да влезе в офиса внася 1000 лв след 1 година изнася 1000+Х.
Първоначално изпратено от Yanchev Разгледай мнениеТози продукт се продава на индивидуална среща с клиент, където се отчитат всички фактори, всеки от вас ще получи индивидуална оферта и много точна яснота, за това какви суми ще плаща, какви суми ще получи и какви данъци се дължат.
Сумите, които ще бъдат получени, поначало са неизвестни. Което е нормално за инвестиционен продукт.
Дължимите данъци зависят от законодателството. То е доста прецизно в случая и всеки може сам да си ги сметне.
Първоначално изпратено от Yanchev Разгледай мнениеПросто нямам физическата възможност да опиша всички възможности и ситуации, които се взимат в предвид и имат отношение към доходността на продукта.
Първоначално изпратено от Yanchev Разгледай мнениеТ.е. не заблуждавай хората с мнение, за нещо, което не разбираш не познаваш и не знаеш конкретни параметри.
Първоначално изпратено от Yanchev Разгледай мнениеСъщо така по постовете подозирам, че някои от хората вече имат и ползват такива продукти.
Първоначално изпратено от Yanchev Разгледай мнениеСамо ще допълня, че има доста големи разлики между аналогични продукти на различните компании. Имам в предвид отново некомпетентното ти изказване: " при замразяване на главницата за 15г.". Предполагам имаш в предвид някой друг конкретен продукт, понеже ФОП на Булстрад има решение и на този казус!
Първоначално изпратено от Yanchev Разгледай мнениеСъщо така много добре знам какво е депозит. Мога със сигурност да ти гарантирам, че сключвайки договор с банка, в който думата "депозит" не се споменава, а заглавието е вариация от думи и словосъчетания "договор", "управление", "средства", "финансови решения", банкови продукти", ще имаш проблеми при евентуален фалит.
Първоначално изпратено от Yanchev Разгледай мнениеДанъка в края на периода, законно може да бъде спестен.
Първоначално изпратено от Yanchev Разгледай мнениеВключих се с пост изказвайки мнението че има и по доходоносни инструменти.
ПП Yanchev, препоръчвам ти да се запознаеш със ЗДДФЛ и ЗГВБ. Ако искаш да не се излагаш повече де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iveto_1994 Разгледай мнениеЛично ас правя всякакъв вид застраховки към фирма ALLIANZ . Имаме много добри предложения а основно за застраховка живот мога да ви предложа добри пакети и да се възпозвате от тяхната отстъпка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vkarageorgieva Разгледай мнениеАз лично ви препоръчвам ING Group, покритията който предлагат са много гъвкави и изгодни.
Г-жа Карагеоргиева,
Предполагам алтруизмът Ви е водещ мотив, за да си направите регистрация в този сайт и първото Ви мнение да бъде споделения опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИмаш спестен банн, заради тъпата реклама/спам, дет' метна - ама не го знаеш. Т.е. знаеш го и беше готова да те пернат още преди 2 часа, ама викаме да ти дадем още един шанс кат' новичка.
Ще кажеш на великите австрийци, че рекламата се плаща ( справка отдел реклама на сайта - там пише цените ).
http://reklama.investor.bg/id-300/%D...B5%D0%BD%D0%B8
П.П. Няма значение. Лека, че ми стана скучно, да погледам някой някой филмец и успех!
Как е положението със застр.бизнес.Много бих се радвала,ако ме светнеш по някои други въпроси по отношение на застр.живот.Сега ще си кажеш,че се заяждам,може би,но не е така,отворена съм за всякакви арт решения ,свързани със застр.бизнес
Коментар
-
Първоначално изпратено от kolobar.7 Разгледай мнениеами ако сега аз се окажа някоя подводница и че следя именно тези коментари и се правя на представител на застр.компания,кво правим,то ще се окаже,че този разговор е бил напълно излишен за теб и доста позитивен за мен
Ще кажеш на великите австрийци, че рекламата се плаща ( справка отдел реклама на сайта - там пише цените ).
http://reklama.investor.bg/id-300/%D...B5%D0%BD%D0%B8
П.П. Няма значение. Лека, че ми стана скучно, да погледам някой някой филмец и успех!Last edited by marandi; 22.02.2013, 03:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kolobar.7 Разгледай мнениее ти кво,ако очакваш да ти падна на колене и да ти се закълна в компанията ,няма да стане ,тя не е моя,дори и не мога да се обидя ,и да ме хванеш , и да не ме хванеш,или дебнеш,ако уре ми се отдаде възможност за друга работа,естествено,че ще се махна,така,че ,австрийци,японци или таджикистанци,все тая,не ми пука-там където има повече пари,там ще ида,точно така,кво да ти кажа,продажна личност съм,когато става въпрос за пари,всеки е така,но не си го признава
Хайде лека от мИня и по-хумористично го карай
Коментар
Коментар