If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Импе, заради теб ще мина в НОИ.
Не ме интересува дали ще гори юргана или не !!!
За един вестник разлика между НОИ и ПФ !!! Нека и в НОИ да има няколко осигурени !!!!
ама менте
то и това ще дойде след някоя друга година, като се види колко пари могат да плащат и пак реформа
Нементе. Allianz поне е нементе. А за плащането сме говорили милин пъти - че ще плащат според парите в партидата на човекът, а не според решенията на Калфинов - защото това е идеята.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Съгласен съм. Кажи обаче какъв е стимула на ПФ да правят по-добри услуги на по-ниски цени?? Сега никакъв!!! Всички са забили макс такси и си кротуват!!!
Следващата стъпка е да се осигуряваш в ПФ от ЕС - не само тези тук, които един финансов контрол ги контролира ........
Ми то и сега можеш да се в европейски ПФ - кеф ти Allianz, кеф ти Нъ-нъ.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
За съжаление може би си прав, че не се вярва на частни структури. Но тези, които не вярват са някакви соц. пичове, където си мислят, че всичко частно е зло и, че Рейгън е враг номер едно на тутраканската селищна система. Ще дойде това време, където хората ще осъзнаят, че всичко което е частно е по-добро, по-качествено и по-, по-.
Съгласен съм. Кажи обаче какъв е стимула на ПФ да правят по-добри услуги на по-ниски цени?? Сега никакъв!!! Всички са забили макс такси и си кротуват!!!
Следващата стъпка е да се осигуряваш в ПФ от ЕС - не само тези тук, които един финансов контрол ги контролира ........
За съжаление може би си прав, че не се вярва на частни структури. Но тези, които не вярват са някакви соц. пичове, където си мислят, че всичко частно е зло и, че Рейгън е враг номер едно на тутраканската селищна система. Ще дойде това време, където хората ще осъзнаят, че всичко което е частно е по-добро, по-качествено и по-, по-.
При тази луда конкуренция,не знам как може хора да се навират в лапите на чиновника!!!Особено хора с пари!!!Това е малоумие!!!
В началото няма как, ПФ държат 100% и ще губят - логично е.
Според мен 20-25% от осигурените в ПФ ще се прехвърлят. И това ще стане под влияние на психическа настройка, че не се вярва на частни структури.
През миналата година броят на работещите пенсионери стигнал рекордните 140,711 души, показват данните на НОИ. Това е увеличение с над 6000 души спрямо 2013 г.
В началото няма как, ПФ държат 100% и ще губят - логично е.
Според мен 20-25% от осигурените в ПФ ще се прехвърлят. И това ще стане под влияние на психическа настройка, че не се вярва на частни структури.
Коментар