IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пенсионни Фондове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Че защо заради мене?

Сам си прецени, но всеки, който има някаква по-сериозна партида, ще сбърка, ако си подари парите на Ной.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе, заради теб ще мина в НОИ.
      Не ме интересува дали ще гори юргана или не !!!
      За един вестник разлика между НОИ и ПФ !!! Нека и в НОИ да има няколко осигурени !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        ама менте
        то и това ще дойде след някоя друга година, като се види колко пари могат да плащат и пак реформа
        Нементе. Allianz поне е нементе. А за плащането сме говорили милин пъти - че ще плащат според парите в партидата на човекът, а не според решенията на Калфинов - защото това е идеята.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Ми то и сега можеш да се в европейски ПФ - кеф ти Allianz, кеф ти Нъ-нъ.
          ама менте
          то и това ще дойде след някоя друга година, като се види колко пари могат да плащат и пак реформа

Коментар

Съгласен съм. Кажи обаче какъв е стимула на ПФ да правят по-добри услуги на по-ниски цени?? Сега никакъв!!! Всички са забили макс такси и си кротуват!!!
            Следващата стъпка е да се осигуряваш в ПФ от ЕС - не само тези тук, които един финансов контрол ги контролира ........
            Ми то и сега можеш да се в европейски ПФ - кеф ти Allianz, кеф ти Нъ-нъ.

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
              За съжаление може би си прав, че не се вярва на частни структури. Но тези, които не вярват са някакви соц. пичове, където си мислят, че всичко частно е зло и, че Рейгън е враг номер едно на тутраканската селищна система. Ще дойде това време, където хората ще осъзнаят, че всичко което е частно е по-добро, по-качествено и по-, по-.
              Съгласен съм. Кажи обаче какъв е стимула на ПФ да правят по-добри услуги на по-ниски цени?? Сега никакъв!!! Всички са забили макс такси и си кротуват!!!
              Следващата стъпка е да се осигуряваш в ПФ от ЕС - не само тези тук, които един финансов контрол ги контролира ........

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                За съжаление може би си прав, че не се вярва на частни структури. Но тези, които не вярват са някакви соц. пичове, където си мислят, че всичко частно е зло и, че Рейгън е враг номер едно на тутраканската селищна система. Ще дойде това време, където хората ще осъзнаят, че всичко което е частно е по-добро, по-качествено и по-, по-.
                При тази луда конкуренция,не знам как може хора да се навират в лапите на чиновника!!!Особено хора с пари!!!Това е малоумие!!!

Коментар

В началото няма как, ПФ държат 100% и ще губят - логично е.
                  Според мен 20-25% от осигурените в ПФ ще се прехвърлят. И това ще стане под влияние на психическа настройка, че не се вярва на частни структури.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                    Не изключвам държавните служители да бъдат "посъветвани" да се преместят в НОИ. Така че 25% са напълно възможни...
                    Точно - това е единствената възможност.

Ной нищо няма да постигне - заграбените пари ще бъдат изхарчени само за няколко месеца.

Коментар

• През миналата година броят на работещите пенсионери стигнал рекордните 140,711 души, показват данните на НОИ. Това е увеличение с над 6000 души спрямо 2013 г.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5031372

За сравнение в края на 2014г.:
                      1)
                      - броят на осигурените беше едва 2,689,834 души
                      2)
                      - броят на пенсионерите беше 2,179,989 души

Честито на все още вярващите в светлото бъдеще на НОИ!

http://www.nssi.bg/aboutbg/st

Коментар

• Не изключвам държавните служители да бъдат "посъветвани" да се преместят в НОИ. Така че 25% са напълно възможни...

Коментар

• 25% дръжки.

Досега не съм срещнал човек, склонен да си подари парите на Ной, ако не броим Пешов във форумът.

Коментар

• В началото няма как, ПФ държат 100% и ще губят - логично е.
                            Според мен 20-25% от осигурените в ПФ ще се прехвърлят. И това ще стане под влияние на психическа настройка, че не се вярва на частни структури.

Коментар

• Вече има хора, които са се излъгали. Хубавото е, че са все още малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Ехее,аз трева да паса пред твоето!!!Ама щом си рекъл!!!За заплатата става въпрос!!!Ако съм аз,такъв локаут ще ви спретна!!!
                                Ти изобщо не знаеш какво говориш затова нека БОГ ти прости.

Коментар

Working...
                                X