Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пенсионни Фондове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от педро леон Разгледай мнениеИмпе, гледам задаваш риторичен въпрос. НОИ не зависи от инфлацията, защото там спестявания няма. Съответно не могат и да се обезценяват. Ако плащаш вноски върху средна заплата, ще получаваш и средна пенсия. Независимо колко е инфлацията за периода. Ако плащаш вноски върху максимална заплата, ще получаваш и максимална пенсия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеКато гледам броя на постовете ти разбирам че времето ти вече е минало, ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеДокато работиш живота ти мина тука...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ вече работя по въпроса с изнасянето Имам един живот и не ми се иска да го хабя в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ вече работя по въпроса с изнасянето Имам един живот и не ми се иска да го хабя в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДе ще ходиш? И аз за злочестина мисля (засега теоретическата) за.
В Европа обаче ще е същият кенеф и дори по-зле, в Америка няма да ме пуснат, в Негрия ще ме изядат... китайският език ми е сложен. Освен Русия не виждам други опции.
Коментар
-
В Европа обаче ще е същият кенеф и дори по-зле, в Америка няма да ме пуснат, в Негрия ще ме изядат... китайският език ми е сложен. Освен Русия не виждам други опции.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеИМП, за съжаление доходността от Алианц за последните 13 години е между 37 и 40% .....което е престъпно малко за инвестиции в облигации......истината е че доходността за последния 13 годишен период на бг ПФ Алианц е около 2.55% капитализирана че да се изменят дяловете от 1 лев на около 1,38 сега ...след 13 години......престъпно малко еМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТи не си се изнесъл.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕдинствената причина поради която България запада е, че 90% от българите нямат акъл за 5 стотинки. И това естествено води до това че от тези 10% с акъл поне половината се изнасят. Никой не го кефи простаци да му прецакват живота.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПауъров - приемам че си на 54, имаш 13 Б по УПФ, 8 Б по ДПФ, че работодателят те осигурява на максимум и ти внася по 100 кинта по ДПФ на месец. Ще можеш да разчиташ на 350 кинта от Allianz при прогнозируема доходност 4.5%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕдинствената причина поради която България запада е, че 90% от българите нямат акъл за 5 стотинки. И това естествено води до това че от тези 10% с акъл поне половината се изнасят. Никой не го кефи простаци да му прецакват живота.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТе още по лесно се трият или манипулират.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар