Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 1.08.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеМоето тълкуване е, че само леталният край прави възможно "излекуването" от робското съзнание.
"Кой те в таз робска люлка люлее"
Приятно е, главата ти се замайва и ти се доспива в люлката. Ако искаш да промениш положението обаче трябва да направиш усилие и да скочиш от люлката.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеНо пък дрънкането на глупости и представянето на предположения за истина в стил ала сестра галева, им е силна страна
Ма няма да стане, даже не се и надявам вече ......Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМарков, ще ме извиниш, но нито правото нито разследванията са ти силна черта
Чак жълтото ти се видя отзадНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМарков, ще ме извиниш, но нито правото нито разследванията са ти силна черта
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеООООО ти се обаждаш и от партизанския си профл ли ......шумкарска работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Нещо май не ви се връзват безплатно
Виж за кИбапчета 50000 души събрахтеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеЗнаеш ли днес пак ходих да видя, но знаеш ли какво видях:
http://news.ibox.bg/news/id_2059476966
Няма да го коментирам защото е срамно, но не за мен.
Хаха ...които не може друго ще метеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от shponoИскренно те съжалявам пич
Такива глупости не бях чел от последния ти пост
Разбирам, че изпитваш нужда да ме обиждаш, за да задоволиш комунистическите комплекси, но все пак малко преиграваш.
Дано да вярваш в тия подписи защото всички с над пет мозъчни клетки знаят, че са поредната комунистическа измишльотина.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДокато Станишев е начело на БСП ,такова събиране е невъзможно..
Следващият шеФ ако е от крилото на Първанов ..тогава може...
Въпросът ми беше кога предпочеташ да са следващите избори...
и защо.. ..
Само някакви изтъркани лозунги ще произведе......Last edited by markov; 28.07.2013, 17:27.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеНе е зле да прочетеш една книжка-
"Основи на правото" се казва,
преди да се излагаш !
Що се отнася за правни норми със задна дата не могат да се вкарват или отменят, но това не значи че при отмяна не може да има нови съдебни дирения на нови основания ..... не манипулирай хората !Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа, човек се прощава с робското си съзнание, когато разбере, че вратата е врата. Може да влезе през нея, може да я заобиколи, а може въобще да не влезе. Може и да я прескочи или да прокопае тунел отдолу. И още кой знае колко работи може да направи.
–Манджушри влез, вратата е отворена – казал Буда.
–Че защо да влизам, и от тази страна на вратата е същото – казал Манджушри.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеА бре счетоводиТеле, глей си сметките и не се прави на политик!!!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеХм, Мойсей го излекувал, въртейки евреите из Арабския полуостров като хлебарки в тиган. Така 50 години. За да има движение и за да измре поколението, родено с робска психика.
Това отчайващо е ...
И когато се отворили портите, през които трябвало да минат "пречистените", Мойсей си и останал отвън ...
–Манджушри влез, вратата е отворена – казал Буда.
–Че защо да влизам, и от тази страна на вратата е същото – казал Манджушри.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар