IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Хубаво е да оборваш с аргументи ........ и да различаваш желаното от реалното.

Ма няма да стане, даже не се и надявам вече ......
    Марков, амнистията е едно такова жиуотну, дето не може да се отменя

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      Моето тълкуване е, че само леталният край прави възможно "излекуването" от робското съзнание.
      За някои хора да. Има такива, и то не малко, които цял живот си остават роби. Но има и такива, които успяват да се осъзнаят. Ботев го е казал много хубаво:

"Кой те в таз робска люлка люлее"

Приятно е, главата ти се замайва и ти се доспива в люлката. Ако искаш да промениш положението обаче трябва да направиш усилие и да скочиш от люлката.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
        Но пък дрънкането на глупости и представянето на предположения за истина в стил ала сестра галева, им е силна страна
        Хубаво е да оборваш с аргументи ........ и да различаваш желаното от реалното.

Ма няма да стане, даже не се и надявам вече ......
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Марков, ще ме извиниш, но нито правото нито разследванията са ти силна черта
          Бе стигат ми да те хвана по бели гащи ... да ме извиняваш
          Чак жълтото ти се видя отзад

Коментар

Но пък дрънкането на глупости и представянето на предположения за истина в стил ала сестра галева, им е силна страна

Коментар

• Така като гледам вас и шефовите ви ще измете народа
              Не разчитайте на бузлуджа бабите и дядовците, те до избори още ще намалеят

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                ООООО ти се обаждаш и от партизанския си профл ли ......шумкарска работа

Коментар

Нещо май не ви се връзват безплатно
                  Виж за кИбапчета 50000 души събрахте
                  Просто хората работят , нямат дни наред за безделничене за разлика от лумпените на жълтите павета

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                    Знаеш ли днес пак ходих да видя, но знаеш ли какво видях:

http://news.ibox.bg/news/id_2059476966

Няма да го коментирам защото е срамно, но не за мен.

Хаха ...които не може друго ще мете

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono
                      Искренно те съжалявам пич
                      Такива глупости не бях чел от последния ти пост
                      Разбирам, че изпитваш нужда да ме обиждаш, за да задоволиш комунистическите комплекси, но все пак малко преиграваш.
                      Дано да вярваш в тия подписи защото всички с над пет мозъчни клетки знаят, че са поредната комунистическа измишльотина.
                      ООООО ти се обаждаш и от партизанския си профл ли ......шумкарска работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Докато Станишев е начело на БСП ,такова събиране е невъзможно..
                        Следващият шеФ ако е от крилото на Първанов ..тогава може...
                        Въпросът ми беше кога предпочеташ да са следващите избори...
                        и защо.. ..
                        Смислен отговор не очакваи , няма да получиш.

Само някакви изтъркани лозунги ще произведе......
                        Last edited by markov; 28.07.2013, 17:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                          Не е зле да прочетеш една книжка-
                          "Основи на правото" се казва,
                          преди да се излагаш !
                          И какво пише там ..... че на ББ му беше изгодно ДА НЕ ГО ОТМЕНЯ щото важи и за неговите хора ли ?

Що се отнася за правни норми със задна дата не могат да се вкарват или отменят, но това не значи че при отмяна не може да има нови съдебни дирения на нови основания ..... не манипулирай хората !

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Да, човек се прощава с робското си съзнание, когато разбере, че вратата е врата. Може да влезе през нея, може да я заобиколи, а може въобще да не влезе. Може и да я прескочи или да прокопае тунел отдолу. И още кой знае колко работи може да направи.

–Манджушри влез, вратата е отворена – казал Буда.
                            –Че защо да влизам, и от тази страна на вратата е същото – казал Манджушри.
                            Моето тълкуване е, че само леталният край прави възможно "излекуването" от робското съзнание.
                            Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                              А бре счетоводиТеле, глей си сметките и не се прави на политик!!!
                              Това обида ли трябваше да е бе смешко ограничен....

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                                Хм, Мойсей го излекувал, въртейки евреите из Арабския полуостров като хлебарки в тиган. Така 50 години. За да има движение и за да измре поколението, родено с робска психика.
                                Това отчайващо е ...
                                И когато се отворили портите, през които трябвало да минат "пречистените", Мойсей си и останал отвън ...
                                Да, човек се прощава с робското си съзнание, когато разбере, че вратата е врата. Може да влезе през нея, може да я заобиколи, а може въобще да не влезе. Може и да я прескочи или да прокопае тунел отдолу. И още кой знае колко работи може да направи.

–Манджушри влез, вратата е отворена – казал Буда.
                                –Че защо да влизам, и от тази страна на вратата е същото – казал Манджушри.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X