IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Докато Станишев е начело на БСП ,такова събиране е невъзможно..
    Следващият шеФ ако е от крилото на Първанов ..тогава може...
    Въпросът ми беше кога предпочеташ да са следващите избори...
    и защо.. ..
    Зрелища трябва да има. Народът ще остане без хляб тази зима, но зрелища ще има. В момента всички изчисляват шансовете си за успех. Няма никаква възможност за успешна коалиция освен ГЕРБ-БСП. По всяка вероятност ще го проумеят и ще ни спретнат национално-отговорната ламя. Може и с избори да я направят. Въпрос на договорки.
    Лично на мен ми е безразлично

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Ще има заедно ГЕРБ и БСП. Следва големото осиране и рестарт след около 3 години. Тогава ще ни издърпат освен излизаща от кризата Европа и дечицата, които никога не са се сблъсквали с комунизъм и които не са свикнали да робуват на политици и държавни служители.
      И както се казва, дано, дано, дано!!!!
      Докато Станишев е начело на БСП ,такова събиране е невъзможно..
      Следващият шеФ ако е от крилото на Първанов ..тогава може...
      Въпросът ми беше кога предпочеташ да са следващите избори...
      и защо.. ..

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        А робско съзнание как се лекува ???
        Хм, Мойсей го излекувал, въртейки евреите из Арабския полуостров като хлебарки в тиган. Така 50 години. За да има движение и за да измре поколението, родено с робска психика.
        Това отчайващо е ...
        И когато се отворили портите, през които трябвало да минат "пречистените", Мойсей си и останал отвън ...
        Last edited by OMG; 28.07.2013, 16:58.
        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Още си пазя един брой №1....
          За пифовете ,трябваше да имаш приятел в РЕП и имахме такава семейна позната.....
          Ти си реалист от десните ,какво виждаш бъдещето ...
          Вариант ако падне Орешарски...
          Сега и напролет...
          Ще има заедно ГЕРБ и БСП. Следва големото осиране и рестарт след около 3 години. Тогава ще ни издърпат освен излизаща от кризата Европа и дечицата, които никога не са се сблъсквали с комунизъм и които не са свикнали да робуват на политици и държавни служители.
          И както се казва, дано, дано, дано!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Аз пък съм чакал по 5 часа за Демокрация
            И за Пиф
            Още си пазя един брой №1....
            За пифовете ,трябваше да имаш приятел в РЕП и имахме такава семейна позната.....
            Ти си реалист от десните ,какво виждаш бъдещето ...
            Вариант ако падне Орешарски...
            Сега и напролет...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              С кИбапчета

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                Всяко робство,формира робско съзнание и резултатите са следствие.Айде че не ми се говорят клишета
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Нещо май не ви се връзват безплатно
                  Виж за кИбапчета 50000 души събрахте

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                    http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...7_000_podpisa/

Днес и теб и Дневник цитирам по същия начин.... с отвращение.
                    Защото и той и ти сте платени и имате интерес да облъчвате...
                    А съм ходил 20 километра като съм бил на почивка да го купувам ...преди!
                    Аз пък съм чакал по 5 часа за Демокрация
                    И за Пиф

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                      не са ти дали да останеш докрая, за да снимаш как организаторите чистят.
                      Така е - на всички организирани събития се почиства!

Знаеш ли днес пак ходих да видя, но знаеш ли какво видях:

http://news.ibox.bg/news/id_2059476966

Няма да го коментирам защото е срамно, но не за мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        Айдее, гледам вече някой ме е вкарал в списъка с отявлени защитници на Герб редом със Стамболов, Чунчо, Кефала, ОМГ, хора чиито мнения между другото доста уважавам. Аз всъщност уважавам и другите мнения, и то защото са различни! В спора се ражда истината е казал някой и най-вероятно е бил прав, да ама има ли абсолютна истина!? Но аз не съм герберист както ме е определила и Съни, дори не членувам в партията макар че двама мои добри познати са там. В началото бяха големи ентусиасти (особено дамата), но сега гледам че някакси са поохладнели, но пак са си те и пак сме си приятели. Иначе, да повярвах на тия хора, така както и доста от българите, така както преди години бяхме повярвали и на Царя. Но то в живота често се случва това - да не ти се изпълнят най-съкровените желания и да търсиш вината за това в другите. Но това според мен не е единственият и правилен подход. Създадоха работа в бранша в който работя, опитаха се да изкарат на светло доста сенчести преди това неща, заложиха на инфраструктурата която е от национално значение, вместо на индивидуалните и социални придобивки, понякога се държаха авторитарно - дали сгрешиха или не народът отсъди като ги свали. Сега обаче къде сме, вървим ли напред, има ли единомислие - аз лично не виждам такова
                        А относно вчерашната ми реплика към Монти от която тръгнаха и леките спорове, държа да уточня: Аз не толеририам насилието в каквато и да е форма - физическа, психическа и т.н., но словестните "атаки" особено във национален форум като този на Инвестор, според мен са нещо напълно нормално и дори необходимо. Но всеки уважващ себе си човек би трябвало да е наясно че това са просто думи отразяващи мнението на някого по дадена тема, и дори и лично насочени към някой те не би трябвало да се тълкуват като обиди и лични нападки. Виж клеветите са друго нещо и те е редно да се санкционират и наказват. Директния спор е нещо добро и полезно, а това да не приемаме нещата лично си е един вид тренираност и изкуство.

Айде че ракията се стопли, а наденицата изстина. Лек ви ден и много здраве на всички!
                        kev,
                        Можеш да уважаваш само хора ,който имат собствено мнение...
                        Стамболов е копи ,пейст на партийната пропаганда, Чунчо живее в някакъв негов свят в Държавата Герберия ,където той е лицето на правдата и главен съдия в ..
                        Кефала е нощен разбойник който напада лично даден опонент и изчезва ,като го притиснеш ...
                        Чубака ти пуска снимки с явна насоченост,повечето пъти са манипулативни ,даже и коментар не прави...
                        Това ли е твоето харесване за дискусия..
                        Тогава отиди в районния клуб на ГЕРБ и чети материалите от първа ръка....
                        Кажи Хайл Борисоф и да приключваме...
                        Защото ясно си заявил подкрепа , а сега нещо шикалкавиш..
                        Това със личните обиди ми идва малко повече иизвън рамките на нормалното...
                        Поне стои зад думите си...

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=tAjD7ow7bPQ
                          Колко ясно се вижда,че стъклото го чупят от вътре,значи всичко е било планувано.Ебати изродената паплач мръсна,долна,гадна,отварителна,пумярска.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            Използвам факта, че си ме споменал, за да се извиня, ако наистина се чувстваш засегнат от мой коментар ...не влагам лоши чувства, но дълго ме държаха изначалните ти попържни .... Държа също и да ти благодаря за кавалерството!
                            Преди да сме сини, червени, зелени .... сме Хора, нъл тъй?

В началото бяха отрицание...
                            После каза ,какво искаш и какво целиш и аз въпреки че не споделям мнението ти се съобразявам с твоите доводи и получаваш моето уважение.. ...
                            В момента най ме дразни Равновесиеи ,мечо ,Джими и други в новото реформаторско.....Няма логика ,няма смисъл ,няма разсъждения...

Чунчо и Кефала и Чудака са тези който унищожават всякаква градивна дискусия с манипулаторски посктове...
                            Какво предлагате ..Нищо ,тогава защо искате избори ,а ми да видим кой ще победи..какво ново предлагате ... Ами пак нищо.
                            Обаче важното тези да не са на власт и пак отначало...
                            Някъде в душичката си въпреки че отричат БорисоФ се надяват да откъснат гласове от БСП а не от БорисоФ и да станат първа сила..и да направят комбина с него...или той да направи комбина с тях...
                            БорисоФ и Реформаторското са конкуренция и скачени съдове...
                            Ако единия има повече ,другия по малко...и обратното..
                            Иначе за мен ако сме бълтгари ..Нормално е избори май 2014 г...
                            Тогава ще се види Орешарски дали се справя ..
                            Дали Борисоф е талкова корумпиран колкото се говори
                            Дали Реформаторското са новата артернатива ...
                            Тогава ще мисля за кой да гласувам ..
                            Сега освен да се делим на две ...друго не се прави..
                            По призумция аз съм от средната класа ,но сега аз не я припознавам като моя....
                            и ще гласувам в момента против преставители на Кунева иБорисоФ иДСБ защото засега е един Турлюгювеч.......
                            За пенсионерите и безработните ... вече тече разделения...те не признават протеста за свой..
                            Пак го пиша..
                            Левите правят Революции а десните Преврати...

Коментар

• Монти

Не е неприожим в България исландския модел, проблема е че не е желан от тези от които сега държавата е зависима и той е прав - Те са я окупирали ! Което автоматично означава че са криминални , а последното намира потвръждение дори в биографиите им !
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Предлагам да оставим тъмносините талибани и соросоиди да си пишат сами в тази тема. Хора на които им липсва въображение много бързо ще си омръзнат един на друг. Аз лично ще вляза да се забавлявам в тази тема едва след 2-3 години, когато дойде време за нови избори.
                                Съмнения и страх напират в душата на привържениците на БСП.

Ще се засилват тези чувства, няма да намаляват. И бягството не е спасение. Освен ако бягството е оставка.

Коментар

Working...
                                X