IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/photo.php?f...6653287&type=1

Идвам от протеста. Уморена съм - 4 часа на крак. За да дам представа колко са "намалели" хората, ще Ви кажа, че за около час и половина през Орлов мост не спираха да се източват хора със средно бърз ход от Цар Освободител по Евлоги Георгиев. Колоната бе плътна в този час и половина. Знаете колко е широк Евлоги Георгиев. Хора вървяха и по тротоарите.
    След този час и половина колоната стана рехава и после почти спряха да идват хора. Грубо сметнато, ако хората вървят с около 3 км. в час при ширина на колоната 15-20 метра и 10 човека в редица и отстояние между редиците по метър, това прави... над 40 000 души при занижена оценка.

Черпенето на информация от медиите води до обезверяване в най-добрия случай.
    Математика от 5-ти, 6-ти клас е единственото, което Ви е нужно, за да разберете каква е реалността."

Нека споделим, каква е реалността!

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
      http://bosia.blog.bg/politika/2013/0...sybota.1123024 - Блога на Николай Колев - Босия
      "Ще дам един пример. Ларгото пред “триглавата ламя” –президенство, правителство, партиен дом плюс пл. Независимост и прилежащите площи е около 15 дка. Това прави 15 000 кв. м. При положение, че там има по един човек на кв. м., това прави 15 000 човека. Като се прибавят хората пред НС и на Орлов мост картина придобива съвсем различен смисъл. А на квадратен метър, при около около 40 000 кв. м., това прави 40 000 човека.

Но там не са по човек на кв. м.

От кадрите от птичи поглед лесно може да се изчислят хората с обикновена милиметрова хартия. Това го е учил всеки един от нас. Защо редакциите не го правят, а разчитат на сведенията от полицията?

Препоръчвам на редакциите на медиите да си създадат методика за изчесление на броя на протестиращите по снимките от птичи поглед. Плътността е лесно изчислима.

По моите лични впечатления и изчисления в събота /вчера/ протестиращите не бяха по-малко от 350 000. Горната граница е повече от половин милион."
      Я по-добре да ги закръглим на милион.
      Винаги съм смятал че на тоя Босия му хлопа дъската. Иначе нямаше да ходи без чорапи. Освен че е нехигиенично, то е и неудобно. Пък и защо да го правиш?
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• КОЛКО БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ПРОТЕСТИРАХА В СЪБОТА

http://bosia.blog.bg/politika/2013/0...sybota.1123024 - Блога на Николай Колев - Босия
        "Ще дам един пример. Ларгото пред “триглавата ламя” –президенство, правителство, партиен дом плюс пл. Независимост и прилежащите площи е около 15 дка. Това прави 15 000 кв. м. При положение, че там има по един човек на кв. м., това прави 15 000 човека. Като се прибавят хората пред НС и на Орлов мост картина придобива съвсем различен смисъл. А на квадратен метър, при около около 40 000 кв. м., това прави 40 000 човека.

Но там не са по човек на кв. м.

От кадрите от птичи поглед лесно може да се изчислят хората с обикновена милиметрова хартия. Това го е учил всеки един от нас. Защо редакциите не го правят, а разчитат на сведенията от полицията?

Препоръчвам на редакциите на медиите да си създадат методика за изчесление на броя на протестиращите по снимките от птичи поглед. Плътността е лесно изчислима.

По моите лични впечатления и изчисления в събота /вчера/ протестиращите не бяха по-малко от 350 000. Горната граница е повече от половин милион."
        remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
          червената сган продължава да се клонира
          "Делян Пеевски стои зад партията на Илияна Раева"

други свързани лица-Алексей Петров и Нешка Робева
          от къде ги изравяте тия неща.егати бързия си космарлак
          тая вечер казаха по новините за тая,че партия ще прави.докато се ориентирам коя е за какво се бори.ти ме разби.ами действат хората.избори ще има явно.подготвят се.няма само боко и янето да показват нов морал
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
            Аз също мисля че трябва да дадем нов мандат на г-н Борисов, за да има възможност да поправи грешките си, ако има такива.
            прочетох,че мислиш хотел димят за голям и скъп хотел но иначе за теб работели не знам колко си души...бентлита,мерцедеси радвам се че тарикати,като теб възхваляват безгрешния вожд.
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• червената сган продължава да се клонира
              "Делян Пеевски стои зад партията на Илияна Раева"

други свързани лица-Алексей Петров и Нешка Робева

Коментар

нищо не разбираш
                бля бля бля
                На твоето бля бля аз давам верните ФАКТИ. Числа! А не бля бля!

Бордът бил на косъм!!!!!

Оставихме ви ПЪЛНА хазна, НАМАЛЕНИ дългове.
                А герберастите оставихте ПРАЗНА хазна и УВЕЛИЧЕНИ дългове.
                ТОВА Е ИСТИНАТА. А не празните ти приказки!

Коментар

• Понеже лъжите герберастки нямат край ето какво гласи официалната справка за процента на изпълнение на оперативните програми.

Транспорт..................................... до 2009...18.03%.....за 2013...40.38%
                  Околна среда................................до 2009...12.43%.....за 2013.....9.95%
                  Регионално развитие.....................до 2009.....6.54%.....за 2013...22.53%
                  Конкурентоспособност..................до 2009.....1.21%.....за 2013...39.60%
                  Техническа помощ........................до 2009...21.34%.....за 2013...21.47%
                  Развитие на човешките ресурси....до 2009...15.64%.....за 2013...21.55%
                  Административен капацитет...........до 2009...52.84%.....за 2013...28.58%

Както е било във ВСИЧКИ новоприсъединени страни началото на усвояването на еврофондовете е било трудно. И това е естествено предвид незнанието как да се прави от страна на чиновниците. Хората не се раждат научени.
                  Ама както се вижда след три години управление герберастите не сте постигнали почти нищо. По "Околна среда" и "Административен капацитет" сте НАЗАДНАЛИ, а не сте напреднали. По "Техническа помощ" не сте помръднали. И по "Развитие на човешките ресурси" е почти същото.
                  Данните са ОФИЦИАЛНИ от тук http://www.eufunds.bg/bg/page/766
                  Не са герберастките ви лъжи!

Коментар

• нищо не разбираш нито от инвестиране нито от финансии,
                    ама се пънеш като глист на буца, ще ми отнеме много
                    време да ти обяснявам, щото трудно схващаш,
                    гледай графиките и ще разбереш,
                    упссссс забравих че не можеш да четеш графики, извинявай,
                    за това въобще няма да си правя труда да ти обяснявам,
                    бадъвай един приятел каза че спорът с радио е по-ползотворен
                    отколкото с празноглаво комуне,
                    не вярвах, вчера пробвах и ...о чудо
                    радиото ме разбра
                    пп вземи се ограмоти, преди да говориш глупости
                    пп безплатен съвет-купувай петгодишни сидиеси
                    бяхме на дъното, докато новата триглава ламя
                    не спИчели /препоръка е/
                    Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Бордът никога не е бил на косъм. [/COLOR][/SIZE][/B]

Коментар

• Ловуват ни

Отстрелват ни.
                      https://www.youtube.com/watch?v=KRAeOXvGpUY

Но - стараем се - и няма да ни одолеят.

Не!
                      Ще дойдем и вече сме тук, жадни да ви прегризем или прережем гърлото.
                      Нема как - ше требе да ви кошмаризираме, дебелогъзи измислени финансисти.
                      Ще висите на бесилката, заедно с вашето котило!

Вашето спасение е да ни избиете всички.
                      Надали, обаче.

Ние сме вашият истински жив кошмар и - идваме. Вече сме тук!

Поздрави!

Коментар

като говориш за скапан бюджет
                        ...а бе много ви е слаба паметта ,
                        или така ви оттърва, я да видим
                        дали си спомняш че борда след
                        триглават ламя беше на косъм,

дали си спомняш , че всички евро-
                        фондове бяха спряни,
                        я пак...
                        мишоци червени
                        Две ГОЛЕМИ лъжи!

Бордът никога не е бил на косъм. НИКОЙ икономист или финансист не е твърдял такова нещо. БСП ви остави ЧЕТИРИ милиарда повече пари във фискалния резерв, отколкото вие оставихте. Бордът може СЕГА да е на косъм след управлението на ВАРВАРИТЕ от ГРОБ.

И не са били спрени ВСИЧКИ еврофондове. Това е ОПАШАТА Тиквова лъжа. Бяха временно спрени парите само по оперативна програма "Транспорт".

Аман от герберастки лъжи!

Коментар

• като говориш за скапан бюджет
                          ...а бе много ви е слаба паметта ,
                          или така ви оттърва, я да видим
                          дали си спомняш че борда след
                          триглават ламя беше на косъм,
                          дали си спомняш , че всички евро-
                          фондове бяха спряни, я пак...
                          мишоци червени
                          Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          Така ли правиш в твоята фирма - някой скапва напълно бюджета ти и ти пак го взимаш, че да се пробва ...наново
                          За гарнитура - ще те следи и подслушва с твоите пари

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                            Аз също мисля че трябва да дадем нов мандат на г-н Борисов, за да има възможност да поправи грешките си, ако има такива.
                            Така ли правиш в твоята фирма - някой скапва напълно бюджета ти и ти пак го взимаш, че да се пробва ...наново
                            За гарнитура - ще те следи и подслушва с твоите пари

Коментар

• "Никога няма да изминеш своя път до края, ако се спираш да хвърлиш камък по всяко лаещо куче."

Уинстън Чърчил
                              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                Още 2001-ва ли беше или 202-ра срещнах един приятел и бивш колега на централни гробища, който си беше останал прост охранител, а аз бях в администрацията като омразен хрантутник. Та онзи колега беше невероятно въодушевен. Викаше : "Абе наш бате БОЙКО са го избрали бе! И то за глав. сек., какво да очакваме, че този народняк ще го направят и премиер. Между другото на протестите видях чича му, който ми е много добър приятел, но аз съм снел доверието от народняка Борисов. Трябва нов прочит на морала в политиката.
                                НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Working...
                                X