IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Идеята е да се бутне това правителство........
    да де, това била идеята

Но Никой не казва - Срещу какви очаквания?

Колкото до сегашните - тези 2-3 дни писах няколко пъти какво започнаха да разглеждат тези управляващи....не ми се препотретва ))
    Но "протестиращите" са против подобни изменения.

Всъщност, разглежданите въпроси са част от Исканията на зимните протести!
    Чудя се....запознат ли си с исканията тогава...
    днес е ясно - едно-единствено -Оставка

Поне за цвят да бяхте сложили 2-3 болни въпроси за гражданството

Коментар

• Цитат на деня: Който има деца и семейство - на почивка, останалите да поддържат кворума

Препоръчване (18)

Капитал
      Има време, когато има кворум, депутатите, които имат семейства, деца, да отидат да починат. Проявявам разбиране към това, че трябва да ги заведат седмица или две на почивка. Но тези, които нямаме ангажименти, можем да направим така, че да сме тук и да поддържаме кворума и да минат важните закони.

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от агенция "Фокус", коментира пред журналисти подготвяната ваканция на парламента. В изказване след среща с лидерите на синдикатите КНСБ и "Подкрепа" той заяви, че депутатите от ГЕРБ са готови през август да работят по "важните теми".

Когато ми трябва енергиен експерт, всичките депутати ще бъдат тука, ще си дойдат. Направих магистрала до морето, три часа и са тука, следобед ще се върнат за плажа, продължи Борисов.

Депутатите от ГЕРБ не участваха в работата на парламента повече от месец, но през миналата седмица се включваха в заседанията на всички комисии за обсъжданията на актуализацията на бюджета.

На въпрос дали ГЕРБ готви вот на недоверие към правителството днес Борисов отговори: "Не искам да ми се разводнява разговорът с теми, които не са на дневен ред. Ние можем и сигурно ще вкараме вот на недоверие и няма да мине с това мнозинство. Ако е само като политическа маневра, можем да го направим."

Бившият премиер коментира и отсъствието на лидера на "Атака" Волен Сидеров от пленарните заседания в последната седмица: "Тройната коалиция го прибра, защото започва да им създава големи проблеми в Европа. Прибраха си го малко да си почине. Сега пускат женския му батальон, да поддържа огъня. Белята, която направи на Станишев и Местан, е толкова голяма в Европа, че… това е причината."

На въпрос дали сега се подслушва по-малко, отколкото преди година-две, Борисов отговори: "Ако чакате за МВР, ДАНС, въобще за службите да кажа лоша дума, няма да го чуете от мен. Имам колегиално отношение."

БРАВО БУЦИ- КПСС- БКП

Коментар

• обаче нечовеците няма да го приемат това
        https://www.facebook.com/media/set/?...0752112&type=1

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          миии, не съм
          ама, честно не съм против, тези които са - да споделят Моето мнение
          ако и ти дойдеш на позияцията ми - няма лошо ))
          "колкото повече - толкова повече " )
          Момиче, пак пишеш неясно. Кажи точно какво искаш да кажеш? Че си привърженик на БСП е ясно. Но какви са мислите ти, освен че борисов е най-големият злодей в българската история, не е ясно. Изобщо дрън дрън ярина!

Коментар

Ти отговори - каква е разликата между Мишо Шамара и Левон Хампарцумян?

после ми обяснявай колко съм наред
            Ти пък отговори каква е връзката между приликите между двамата и мнението ти, сакън да не ги бутаме комунистическите свине.

Хампарцумян разбираш ли бил срещу тях. Ми че той е от тях. Така както защитаваш управляващите не мога да разбера, как очакваш да се постигне прозрачност и граждански контрол. Да ги оставим на мира и да ни ги дадат ли ???

Права не се дават. Права се вземат.

1. Първоначално с мирни протести.
            2. После с фъргане на камъне и дърве.
            3. Накрая ако трябва ще ги обезвластим по начина, по който те взеха властта на 9ти септември 1944
            4. Шанс да сме им били дадели. Ми да ги разклатят.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Идеята е да се бутне това правителство, и ако следващото е на същите, на Борисов, или на други подобни деца, внуци, шофьори и гавази на политбюро, пак да се бутне без да се чака. Какво толкова неясно има. Прочети, колко правителства бутнаха Исландците преди да се освободят.

Конкретните искания се посочват още от зимните протести срещу Борисовото правителство, посочват се и сега. Основните искания са насочени към прозрачност в политиката, промяна на изборния закон, засилване на контрола на гражданите в управлението.

Изпълни ли правителството на Олигарски конкретните искания на протестиращите срещу Борисовото правителство - не ги изпълни. Напротив. Подиграва се с идеите за граждански контрол и прозрачност. Затова сега същите тези хора с активна гражданска позиция, които зимата бутнаха Борисов, сега бутат Орешарски, с абсолютно същите искания. И ще го бутнат, тъй като Олигарски доказа, че е премиер на олигархията.

Който дойде след него ако не тръгне В ГАЛОП да изпълнява исканията на гражданите за прозрачност, граждански контрол в управлението и нови изборни закони, и него ще бутнем скоропостижно.

Аман от политици, които за мизерни комисионни раздават де каквото благо е останало !!!
              Ето за това пиша...
              Поне малко прочети какво става в държавната ..
              Февруарските протестиращи и по точно ,който ги преставляват на среща с Орешарски ,дават 100 дни на правителството да си върши работата... и смятат днешните протести за нелигитимни...Точно защото няма социални искания...

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
                Хайде и ти като бате Пешо. Пълна с комплекси. Станишев мислел като теб! Ти да не си следвала история в Москва, да не си дъщеря на член на ЦК, да не си играла в Евксиноград, да не си папкала в стола на ЦК?
                миии, не съм
                ама, честно не съм против, тези които са - да споделят Моето мнение
                ако и ти дойдеш на позияцията ми - няма лошо ))
                "колкото повече - толкова повече " )

Коментар

Смислен отговор не очакваи от поредното новорегистрирано акаунтче с постове само в тая тема........ няма да получиш.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                    очаквай в следващото си изявление,
                    заптиетата да кажат че и автобус не е имало,
                    Това е от статия от в. Дневник...
                    Любимия на всички от кръга Плевналиев и протестиращи реститути в момента..

В блога си Димитър Димитров показва как според него на същите кадри се вижда, че нещо лети към стъклото и го чупи и след това, стъклото се сваля. "...хвърлени камъни и предмети от страна на тълпата имаше не един и това не може да се отрече от никой, който беше на протеста онази нощ. Призивът ми към всички хора, протестиращи или не, е да сме малко по-внимателни на какво вярваме, да проверяваме внимателно информацията и да не се поддаваме толкова лесно на спекулации, било то в полза на протеста или не", пише той.

За Чубака ...той е автора на тази манипулация....

Коментар

Караш ме да си блъскам главата във врата, която сам поставяш в полето...

Каква е идеята да се бутне това правителство на месец, за да седне това на Борисов, евентуално в коалиция с подобни?
                      Би следвало и него да не понасяш и след месец и неговата оставка да се иска?
                      Дотук....права ли съм?

Ако, случайно за теб е да,
                      То, кога точно ще бъдат посочени и ОТСТОЯВАНИ КОНКРЕТНИ ИСКАНИЯ на Гражданите, за които да се борят??
                      Идеята е да се бутне това правителство, и ако следващото е на същите, на Борисов, или на други подобни деца, внуци, шофьори и гавази на политбюро, пак да се бутне без да се чака. Какво толкова неясно има. Прочети, колко правителства бутнаха Исландците преди да се освободят.

Конкретните искания се посочват още от зимните протести срещу Борисовото правителство, посочват се и сега. Основните искания са насочени към прозрачност в политиката, промяна на изборния закон, засилване на контрола на гражданите в управлението.

Изпълни ли правителството на Олигарски конкретните искания на протестиращите срещу Борисовото правителство - не ги изпълни. Напротив. Подиграва се с идеите за граждански контрол и прозрачност.

Затова сега същите тези хора с активна гражданска позиция, които зимата бутнаха Борисов, сега бутат Орешарски, с абсолютно същите искания. И ще го бутнат, тъй като Олигарски доказа, че е премиер на олигархията.

Който дойде след него ако не тръгне В ГАЛОП да изпълнява исканията на гражданите за прозрачност, граждански контрол в управлението и нови изборни закони, и него ще бутнем скоропостижно.

Аман от политици, които за мизерни комисионни раздават де каквото благо е останало !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Оооо, не принизявай толкова разговора

Тъмните субекти в сянка - включая избутания напред троянски кон - Делян Пеевски, отдавна не са в сянка, а ни пробутват сценарии за филми от 50 години назад

Пеевски, Вальо- Лукойла, Борисов, Първанов - са част от фигурите, участници в бунта за "Демокрация"

Да те питам и теб - директно
                        Ако вземе властта Борисов след месец - ще излезеш ли на 20я ден после да искаш пак Оставка??
                        Та викаш като са ясни, кои са тези на сянка няма проблем. Правителството няма нищо лошо да продължи да управлява в тяхна полза. Все пак ги знаем кои са, и няма проблем да продължават по същия начин - така ли.

Пак казвам - нямам и един пост в защита на ГЕРБ. Сега ГЕРБ НЕ управляват. И смятам за вредно да мислим какво ще стане след едни избори и това да ни спира да действаме сега. Изборите са лотария. Всичко може да се получи.

Ако вземе Борисов властта, ще преценя как да се държа тогава. Сега се държа така, както смятам че отговаря на настоящата ситуация. Като се смени ситуацията ще си сменя и поведението. До тогава няма нужда да се тревожа за нероден Петко.

Коментар

нямам време да следя какви са позициите на хората, за които се сещаш

Но, нямам нищо против, някой друг да е на същото като моето мнение!
                          Хайде и ти като бате Пешо. Пълна с комплекси. Станишев мислел като теб! Ти да не си следвала история в Москва, да не си дъщеря на член на ЦК, да не си играла в Евксиноград, да не си папкала в стола на ЦК?

Коментар

Съни, да вземеш да кажеш най-накрая разликата

Коментар

• очаквай в следващото си изявление,
                              заптиетата да кажат че и автобус не е имало,

Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                              СДВР: В автобуса, с който извеждаха депутатите, не е имало служители на МВР, освен шофьора

Бухахахахах

"По повод на публикации, които се появиха по-рано във връзка с инцидента на столичния площад „Александър Невски" на 23 юли, при който с камъни и павета бяха счупени стъклата на полицейски автобус, от СДВР заявяват официално:

"По време на инцидента в автобуса не е имало служители на МВР, с изключение на шофьора, който го е управлявал."

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2186276

На кой е ръката зад щита ? Сигурно на някой депутат, след като е нямало полиция. Полицаите просто са си дали назаем щитовете на които пише "полиция" за да се пазят депутатите от народната любов )). Както и от ХИЛЯДИТЕ камъни с които тълпата ги удостои вместо с червени рози хахаха. Тия червени боклуци продължават да се излагат ))

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
                                Защо повтаряш мантрата на Станишев бе, момиче?. Нямаш ли си твой мозък?
                                нямам време да следя какви са позициите на хората, за които се сещаш

Но, нямам нищо против, някой друг да е на същото като моето мнение!

Коментар

Working...
                                X