IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
    СДВР: В автобуса, с който извеждаха депутатите, не е имало служители на МВР, освен шофьора

Бухахахахах

"По повод на публикации, които се появиха по-рано във връзка с инцидента на столичния площад „Александър Невски" на 23 юли, при който с камъни и павета бяха счупени стъклата на полицейски автобус, от СДВР заявяват официално:

"По време на инцидента в автобуса не е имало служители на МВР, с изключение на шофьора, който го е управлявал."

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2186276

На кой е ръката зад щита ? Сигурно на някой депутат, след като е нямало полиция. Полицаите просто са си дали назаем щитовете на които пише "полиция" за да се пазят депутатите от народната любов )). Както и от ХИЛЯДИТЕ камъни с които тълпата ги удостои вместо с червени рози хахаха. Тия червени боклуци продължават да се излагат ))

вземи прочети малко а не една лъжа да я повтаряш 100 пъти...
    До сега е пуснато 10 пъти в темата..
    Може да са Дансаджии ,може да НСО ,може да са оставени щитове и каски зе защита..
    Толкова неграмотна паплач в тази тема ... не съм Учаквал...

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
      Ти... нещо... Не... си...В ... ред. От време... Навреме... пишеш...Несвързано... и Непонятно.

Защо забрави многоточията и започна с главните букви.
      Ти отговори - каква е разликата между Мишо Шамара и Левон Хампарцумян?

после ми обяснявай колко съм наред

Коментар

• http://news.ibox.bg/opinion/id_918285807

50 000 на Бузлуджа? Може, но за последните 10 години

"Опитващата се да управлява под натиска на ДПС Българска социалистическа партия се похвали, че на традиционния събор на Бузлуджа в събота се събрали 50 000 симпатизанти.
        Или поне така информираха услужливите медии.

От снимки, правени от хеликоптер по време на 122-ия събор на левицата, обаче се вижда „суровата истина", коментира Bulgariautre.bg.
        На традиционния "червен" форум присъстват не повече от 8000, максимум 10 000, симпатизанти на Столетницата от цялата страна, установява още изданието."

ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ това е БСП

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Ако вземе властта Борисов след месец - ще излезеш ли на 20я ден после да искаш пак Оставка??[/B]
          Защо повтаряш мантрата на Станишев бе, момиче?. Нямаш ли си твой мозък?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            ..... Орешарски е определено силно натискан от Станишев и Доган да управлява според желанията на някакви тъмни хора на сянка. Това не е демокрация. Това е очевидна олигархия. Съвсем естествено е да се насочвам срещу Станишев......
            Оооо, не принизявай толкова разговора

Тъмните субекти в сянка - включая избутания напред троянски кон - Делян Пеевски, отдавна не са в сянка, а ни пробутват сценарии за филми от 50 години назад

Пеевски, Вальо- Лукойла, Борисов, Първанов - са част от фигурите, участници в бунта за "Демокрация"

Да те питам и теб - директно
            Ако вземе властта Борисов след месец - ще излезеш ли на 20я ден после да искаш пак Оставка??

Коментар

Майстори сте в очернянето, неглижирането и дискредитирането )

Каква е разликата между Мишо Шамара и Левон Хампарцумян ? - ---май, само подарената Булбанк
              Ти... нещо... Не... си...В ... ред. От време... Навреме... пишеш...Несвързано... и Непонятно.

Защо забрави многоточията и започна с главните букви.

Коментар

Каква е идеята да се бутне това правителство на месец
                Идеята е, че хората искат нещо елементарно и то е МОРАЛ.
                Само, че точно МОРАЛА в сегашното правителство е в гигантски дефицит.
                Никога в историята на България не сме имали по аморално, циганско, престъпно, задкулисно, олигархично, нагло и лъжливо правителство възкачило се на власт след серия лъжи.

Коментар

Караш ме да си блъскам главата във врата, която сам поставяш в полето...

Каква е идеята да се бутне това правителство на месец, за да седне това на Борисов, евентуално в коалиция с подобни?
                  Би следвало и него да не понасяш и след месец и неговата оставка да се иска?
                  Дотук....права ли съм?

Ако, случайно за теб е да,
                  То, кога точно ще бъдат посочени и ОТСТОЯВАНИ КОНКРЕТНИ ИСКАНИЯ на Гражданите, за които да се борят??
                  100 пъти и на двама им поставих въпроси...какво искат и за какво се борят ..
                  но не получих отговор , а сега се защищават и двамата да не дадат отговор...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Аз смятам това за правилното поведение в дългосрочен период.
                    И аз мисля така
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

Каква е идеята да се бутне това правителство на месец,
                      Аз смятам това за правилното поведение в дългосрочен период.

Коментар

• СДВР: В автобуса, с който извеждаха депутатите, не е имало служители на МВР, освен шофьора

Бухахахахах

"По повод на публикации, които се появиха по-рано във връзка с инцидента на столичния площад „Александър Невски" на 23 юли, при който с камъни и павета бяха счупени стъклата на полицейски автобус, от СДВР заявяват официално:

"По време на инцидента в автобуса не е имало служители на МВР, с изключение на шофьора, който го е управлявал."

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2186276

На кой е ръката зад щита ? Сигурно на някой депутат, след като е нямало полиция. Полицаите просто са си дали назаем щитовете на които пише "полиция" за да се пазят депутатите от народната любов )). Както и от ХИЛЯДИТЕ камъни с които тълпата ги удостои вместо с червени рози хахаха. Тия червени боклуци продължават да се излагат ))

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Ами цитирай ти казах един от сегашните му постове, в който да хвали ГЕРБ и Борисов. Клеветиш. От явно по явно е. И то клеветиш един от най свестните хора във форума.
                          Това все пак е тема за политика, не приемам лично каквито и да било нападки. Монти си има някакво мнение, как би трябвало да се държа, аз не се държа според това което очаква и съвсем естествено смята, че някой друг пише вместо мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Аха, значи хем се бориш, хем не се бориш.

Всички си имат врагове, или мними врагове. Дай сега според тебе, този който е на власт да не го бутаме, щото имал врагове, които искали да му седнат на мястото. Ми то тогава никого не трябва да бутаме, така ли излиза според теб ???
                            ..........................
                            Караш ме да си блъскам главата във врата, която сам поставяш в полето...

Каква е идеята да се бутне това правителство на месец, за да седне това на Борисов, евентуално в коалиция с подобни?
                            Би следвало и него да не понасяш и след месец и неговата оставка да се иска?
                            Дотук....права ли съм?

Ако, случайно за теб е да,
                            То, кога точно ще бъдат посочени и ОТСТОЯВАНИ КОНКРЕТНИ ИСКАНИЯ на Гражданите, за които да се борят??

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Никой не обиждам и никой не компроментирам без доводи..
                              Ами цитирай ти казах един от сегашните му постове, в който да хвали ГЕРБ и Борисов. Клеветиш. От явно по явно е. И то клеветиш един от най свестните хора във форума.
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Мисля че във всичките си мнения съм застъпвал само една единствена теза. Аз съм за демократично, кадърно управление.

Като видя че някое управление не отговаря на някое от двете условия, то моята позиция е съвсем ясна. Искам да се маха.

В момента не смятам че това управление е демократично. Орешарски е определено силно натискан от Станишев и Доган да управлява според желанията на някакви тъмни хора на сянка. Това не е демокрация. Това е очевидна олигархия. Съвсем естествено е да се насочвам срещу Станишев. От Орешарски реално нищо не зависи, а Доган - за какво човек изобщо да се мори да пише срещу него, там не очаквам никакво развитие.

Коментар

Working...
                                X