IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Прав си. Цитирай тогава поне един от сегашните му постове, в който да казва обратното. Или се скрий. Дразниш вече с клеветите си. Нещо лично ли имаш против него, че се опитваш да го омаскариш ???
    Когато свършат доводите, започват личните нападки, обидите, клеветите и други все недостойни глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
      Ами бори се бе, момиче. Излез като Мишо Шамара на пилоните при НДК и се бори. Какво дращиш безсмислици?

ПП Не те ли е малко срам, че си на една барикада с Шамара?
      Майстори сте в очернянето, неглижирането и дискредитирането )

Каква е разликата между Мишо Шамара и Левон Хампарцумян ? - ---май, само подарената Булбанк

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        ако някой ти напише при спор какви манипулации подготвят герберастите за
        Този вид житейски тъги

Пламен Асенов
        asenov2007.wordpress.com/

Напоследък голям смях пада, граждани – по цял ден се смея и не мога да спра.

Но как да не се смееш, животът ти поднася такива иронии, които само с просто мислене не можеш да докоснеш. Например, излиза онзи ден тъй нареченият премиер Орешарски пред групичката бандити, наречени Пленум на БСП и чете програма, умно и прекрасно озаглавена „Държавност, развитие, справедливост”. С други думи – ние сме стожери на тези три неща, пък онези, дето искат да ни свалят от власт, са против тях, гадовете му с гадове.

Представяте ли си? Държавност – с грешката Пеевски начело на службите. Добре де, и с грешката Йовчев да е, каква е разликата? Развитие – с 1 милиард лева, предназначени директно за крадене, отделно комисионите от програмирания в програмата рестарт на АЕЦ „Белене”, за които пари другарите тепърва има да се джафкат. Справедливост – под флага на руските имперски интереси, изритването ни от Европа и вечното управление на рубладжиите като висша форма на развитие на българската материя.

Но безсрамието на комунистите не свършва дотук. Е, да, теоретично се знае, че то не свършва никъде, защото е като самата Вселена, както я описва Стивън Хокинг - крайна, но неограничена. В случая имам предвид, че онзи ден на Бузлуджа въпросната премиерска програма беше директно възхвалявана чрез циците на млади девойки, наконтени в бели потничета с надпис: „Шанс за Орешарски”.

Циците ми харесаха.

Някои, де. Да ме прощава Мая Манолова, ама с гравитацията шега не бива. Нито с времето като естетически фактор. Имам предвид онази естетика, според която в даден момент делта t абстрактното време неизбежно запълва дадено конкретно пространство и оттогава насетне уважаващите себе си дами не бива повече да се контят в потници. А тя се беше наконтила, при това не в бял, а направо в червен. Май искаше Мая да стимулира бузлуджанските бикове. Или последните живи партизани сред събралата се на върха комунистическа гмеж, кой да ти каже. Така или иначе – картинката не беше красива, а грозна.

Още по-грозна стана работата обаче, когато заговори другарят Станишев. Той отдавна е известен със способността си да овони здраво дори най-парфюмираната ситуация, но с всичките си изказвания напоследък директно пръска около себе си не просто воня, а отрова. Сигурно си дава сметка, че дните му и като мандатоносител на скапаното правителство, и като лидер на БСП, да не говорим за дните му като някакъв фактор в европейската политика, вече отминаха, затова гледа за последно да клъвне де когото докопа. Пък след него – и потоп.

Честно, най-смешно ми стана, когато заговори другарят Станишев за свободата на словото и картинно описа как те, комунистите, са истински гаранти за нея, а при ГЕРБ никой гражданин не можел свободно да се ползва от това си демократично право, защото се страхувал неистово.

По този повод не мога да не споделя некои умни съображения.

Ако исках другарят Станишев да ми пази демократичните свободи, щях лично да го помоля за това. Или направо да емигрирам в Москва при Путин, доколкото там демокрацията е вече постигната мечта, а тук ще трябва да чакам поне още четири години, докато Орешарски, заедно с БСП, ДПС и Атака, се борят за нея.

Друг е въпросът дали аз трябва да емигрирам в Москва или на Станишев трябва да му се отнеме българското гражданство, задето работи срещу националните интереси и да бъде пратен да си строи любимия комунизъм там, откъдето ни е дошъл на главите.
        А България е родина, докато на Станишев – не е.

Коментар

кое от всичките - пускала съм няколко и съм изгледала всичките и много повече

Ако искаш Свобода, то се бориш за НЕЯ,
          А не да подкрепяш битката на един мутро комунист, който иска да замени друг комунист!!!
          Аха, значи хем се бориш, хем не се бориш.

Всички си имат врагове, или мними врагове. Дай сега според тебе, този който е на власт да не го бутаме, щото имал врагове, които искали да му седнат на мястото. Ми то тогава никого не трябва да бутаме, така ли излиза според теб ???

Става въпрос за онова филмче дето разгневените атиняни след няколко дневни щурмове, най накрая успяват да накарат аристокрацията да сдаде властта. Власт не се дава. Власт се взема !!!

Внушаваш ни страх от Борисов ли ??? Не си ли малко закъсняла. Не беше ли Борисов този дето зимъска се нас****ра от страх и дигна кръвно ???
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Равновесие................
            само да допълня....някой пак да не се хване за думата "проборисов" - вече го писах - нямам предвид пряка позиция за герб, а на близки около това лице, т.н. Десни...които в момента търсят реванш, забравяйки всякаква Демокрация, в името на която, иначе, прокламират стари митове за Комунисти и десни "освободители"

Крайният ефект, така или иначе, няма нищо общо, нито с Демокрацията, нито с Подобравяне състоянието на Обикновения човек от Улицата!

Коментар

Прав си. Цитирай тогава поне един от сегашните му постове, в който да казва обратното. Или се скрий. Дразниш вече с клеветите си. Нещо лично ли имаш против него, че се опитваш да го омаскариш ???
              Престани !
              Няма да ми казваш кой да оставя на мира и с кой да контактувам..
              Никой не обиждам и никой не компроментирам без доводи..
              Целия форум се чуди а ти невинния ,съдия се извъди ...

Разбра ли!
              Като ни може да се защити ,значи има нещо гнило.....
              Ти адвокат ли си му!
              Почан да ставаш досаден...
              Имам над 10 поста на лични и мога да го проверя...
              Разбра ли...

Коментар

Ако искаш Свобода, то се бориш за НЕЯ...
                Ами бори се бе, момиче. Излез като Мишо Шамара на пилоните при НДК и се бори. Какво дращиш безсмислици?

ПП Не те ли е малко срам, че си на една барикада с Шамара?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Koга аз съм участвувал в протести ти си ходел прав под масата и си мислил че това е небето.Освен това нямаш интелектуален капацитет и жизнен опит да ми даваш акъл.След изборите ще гледаш насран и не вярващ на очите си.Тук във форума не са ви протестите да си мислите че желаното е действително.Крякайте си колкото искате на воля само няма да рушите и да затваряте кръстовища щото ще има кърпел по празните глави.1000 лумпени пияници и наркомани ще рекетират властта.Просто и се чудя що не ви теглят един як кютек ама як та да напълниш гащите и крачолите
                  Хи, хи! Много е глупаво да вярваш, че превъзхождаш опонента си по възраст, жизнен опит и акъл. Но това си е типично за хората с комплекси.
                  А що се отнася до това да ни пребият, да има кърпел по празните глави, да ни теглят един як кютек - то за това мечтаеха комунистите и такива като теб и през 1990, и през 1997, та и сега. Ама не можете вече. И не се дразни, като си на страната на губещите. Свиквай! Такъв съвет дадох и на Гиговчо. Трайте си и се изказвайте по тези, които разбирате.

ПП Не те би е срам малко, че си заедно в борбата с Мишо Шамара?
                  Last edited by sofiance; 29.07.2013, 18:42.

Коментар

Ще направят я. Щото са от един червен дол дренки !!!
                    А не да подкрепяш битката на един мутро комунист, който иска да замени друг комунист!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Равновесие,
                      пише дълги аналитични постове ,който освен това са психологически издържани и свързани с примери с реалноста..
                      В момента са две думи и и едно изречение..
                      Него го наричаха многократно комунист и червен боклук ,защото той беше много по краен от повечето форумци ,който бяха против БорисоФ...
                      Беше против Дянков и неговото съсипване на бизнеса и Цветанов и неговите полицейски методи.....
                      Даже беше написал сатири ,какво си говорят гърбавите на сбирка..
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Не!
                        Що ти имаш инфо че ще направят коалиция с БСП ли? Знаех си
                        Ще направят я. Щото са от един червен дол дренки !!!

tnm

Коментар

Дилетант загина в неравна битка с червените дяволи. Завеща ми повелята да ви дразня до смъртта си.
                          Ти си се объркал много яко

Коментар

не е клонинг
                            речникът и начинът на изразяване е същия...
                            просто в постингите от пролетта сте пропуснали ...индиректната позиция проБорисов...
                            ако ти се губи време попрочети мненията му от февруари - април

ако някой ти напише при спор какви манипулации подготвят герберастите за новите избори през май - че герб изобщо няма да влезе в парламента ---не означава че го мисли, особено, ако си забелязал, че не му е чуждо аналитичното мислене ...
                            Равновесие,
                            пише дълги аналитични постове ,който освен това са психологически издържани и свързани с примери с реалноста..
                            В момента са две думи и и едно изречение..
                            Него го наричаха многократно комунист и червен боклук ,защото той беше много по краен от повечето форумци ,който бяха против БорисоФ...
                            Беше против Дянков и неговото съсипване на бизнеса и Цветанов и неговите полицейски методи.....
                            Даже беше написал сатири ,какво си говорят гърбавите на сбирка..

Коментар

Ти пък като си на село какво разбираш от протести и революции. Да не мислиш, че Бастилията е превземана от селяни. Трай си там и си коментирай на воля.
                              Koга аз съм участвувал в протести ти си ходел прав под масата и си мислил че това е небето.Освен това нямаш интелектуален капацитет и жизнен опит да ми даваш акъл.След изборите ще гледаш насран и не вярващ на очите си.Тук във форума не са ви протестите да си мислите че желаното е действително.Крякайте си колкото искате на воля само няма да рушите и да затваряте кръстовища щото ще има кърпел по празните глави.1000 лумпени пияници и наркомани ще рекетират властта.Просто и се чудя що не ви теглят един як кютек ама як та да напълниш гащите и крачолите

Коментар

Един директен въпрос.

Ти като пускаше онова филмче, как е възникнала пряката демокрация в древна Атина, изгледа ли го ???
                                кое от всичките - пускала съм няколко и съм изгледала всичките и много повече

Коментар

Working...
                                X