IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Дилетант ,нали обеща ,като се провали БорисоФ да ни лишиш от твоето присъствие.....
    Дилетант загина в неравна битка с червените дяволи. Завеща ми повелята да ви дразня до смъртта си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Спестих му го...
      щеше да му дойде много на клонинга...
      не е клонинг
      речникът и начинът на изразяване е същия...
      просто в постингите от пролетта сте пропуснали ...индиректната позиция проБорисов...
      ако ти се губи време попрочети мненията му от февруари - април

ако някой ти напише при спор какви манипулации подготвят герберастите за новите избори през май - че герб изобщо няма да влезе в парламента ---не означава че го мисли, особено, ако си забелязал, че не му е чуждо аналитичното мислене ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        Когато видиш тук аз да направя коалиция със старшинката гигов, стария комунист монти, червените тролове ибрикчията и катила, разни червеношийки и прочие комунистическа дружиннка, тогава ще можеш да правиш подоббни твърдения
        Стой и гледай мача!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          един директен въпрос

Искаш ли след месец да се върне управлението на Борисов?
          Един директен въпрос.

Ти като пускаше онова филмче, как е възникнала пряката демокрация в древна Атина, изгледа ли го ???
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Не!
            Що ти имаш инфо че ще направят коалиция с БСП ли? Знаех си
            Когато видиш тук аз да направя коалиция със старшинката гигов, стария комунист монти, червените тролове ибрикчията и катила, разни червеношийки и прочие комунистическа дружиннка, тогава ще можеш да правиш подоббни твърдения

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              За различни ситуации има различно подходящо поведение.

Станишев очевидно управлява държавата в моментта в качеството си на шеф на БСП. Така че след като ще управлява и държавата, а не само БСП, мисля че имам пълното право да му искам оставката като шеф на БСП и да не съм член на БСП
              Държавата се управлява от Доган.
              Станишев и Сидеров могат само да изпълняват, иначе са аут от властта. И не могат да се отметнат, вече са похарчени едни пари и са обещани едни други. Докато не натикат Цветанов в затвора и не оберат Борисов, няма да има оставки и нови избори.

Става дума само за пари. За нищо друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Щото го защитаваш майсторски. Завист.
                А може и нещо по материалистическо

Ако смяташ ,че защищаването на неговата теза се изчерпва с две думи ...
                Тогава образованието си е забършил в детската градина..
                Един психолог го при оприличил на връщане в корените и детството...

Коментар

един директен въпрос

Не!
                  Що ти имаш инфо че ще направят коалиция с БСП ли? Знаех си

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
                    Ти пък какво повтаряш мантрата на Станишев. Борисов, та Борисов. Той е най-злият политик на целия преход, така ли. Ех, уж имате глани на рабенете си.
                    Дилетант ,нали обеща ,като се провали БорисоФ да ни лишиш от твоето присъствие.....

Коментар

един директен въпрос

ДА РАЗБИРА СЕ
                      Боpисов:
                      Станишев хвърля Орешарски на амбразурата
                      http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5963851

Аз съм съгласен със синдикатите и с всички, че избори трябва да се направят, за да се успокои обществото. Не мога да разбера, че управляващите не го разбират. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след среща с ръководствата на двата синдиката - КТ „Подкрепа" и КНСБ.

По повод заявката на лидера на БСП Сергей Станишев да не се отказват от управлението Борисов заяви: „Сергей Станишев играе поредната си игра -

хвърля г-н Орешарски на амбразурата,

има наглостта от Бузлуджа да му задава задачи, все едно това е премиер, който някой друг го е сложил, и му казва „Г-н Орешарски, свършете си работата". Това са игри. Тяхната цел е колкото се може повече да се отдалечи времето за предсрочни избори, за да могат колкото се може повече от този 1 млрд. лв. да ги откраднат".

"Ако си спомним какво Станишев и Орешарски говореха за сивата икономика, за това, че едва ли не ние сме контролирали контрабандата, от май декември имат 7 месеца. По техните сметки около 1 млрд. лв. се губели от контрабанда, те от май до декември трябва да съберат 700 млн. лв. Защо име актуализация на бюджета тогава, след като ние сме били лоши?", попита Борисов.

Коментар

един директен въпрос

Ти пък какво повтаряш мантрата на Станишев. Борисов, та Борисов. Той е най-злият политик на целия преход, така ли. Ех, уж имате глани на рабенете си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                          Както многократно съм ти обяснил, речника който ползваш е на червените простакеси Мая Манолова и Корнелия Нинова

Но явно интелектуалните и моралните ти възможности са такива
                          Не познавам речника нито на Манолова, нито на Нинова - ако искаш - запознай ме

Коментар

бъди по-конкретен, де
                            Ти да не си от групате на агент Гоце в БСП?

Спестих му го...
                            щеше да му дойде много на клонинга...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Не виждам за какво ме обвинявате. Аз си защитавам единствено моето мнение.
                              Щото го защитаваш майсторски. Завист.
                              А може и нещо по материалистическо
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Я се успокой и си пии редовно големите жълти апове.А каза ли ти доктора в големите жеги двойна доза
                                Ти пък като си на село какво разбираш от протести и революции. Да не мислиш, че Бастилията е превземана от селяни. Трай си там и си коментирай на воля.

Коментар

Working...
                                X