Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 1.08.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Спестих му го...
щеше да му дойде много на клонинга...
речникът и начинът на изразяване е същия...
просто в постингите от пролетта сте пропуснали ...индиректната позиция проБорисов...
ако ти се губи време попрочети мненията му от февруари - април
ако някой ти напише при спор какви манипулации подготвят герберастите за новите избори през май - че герб изобщо няма да влезе в парламента ---не означава че го мисли, особено, ако си забелязал, че не му е чуждо аналитичното мислене ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеКогато видиш тук аз да направя коалиция със старшинката гигов, стария комунист монти, червените тролове ибрикчията и катила, разни червеношийки и прочие комунистическа дружиннка, тогава ще можеш да правиш подоббни твърдения
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеедин директен въпрос
Искаш ли след месец да се върне управлението на Борисов?
Ти като пускаше онова филмче, как е възникнала пряката демокрация в древна Атина, изгледа ли го ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе!
Що ти имаш инфо че ще направят коалиция с БСП ли? Знаех си
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа различни ситуации има различно подходящо поведение.
Станишев очевидно управлява държавата в моментта в качеството си на шеф на БСП. Така че след като ще управлява и държавата, а не само БСП, мисля че имам пълното право да му искам оставката като шеф на БСП и да не съм член на БСП
Станишев и Сидеров могат само да изпълняват, иначе са аут от властта. И не могат да се отметнат, вече са похарчени едни пари и са обещани едни други. Докато не натикат Цветанов в затвора и не оберат Борисов, няма да има оставки и нови избори.
Става дума само за пари. За нищо друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩото го защитаваш майсторски. Завист.
А може и нещо по материалистическо
Ако смяташ ,че защищаването на неговата теза се изчерпва с две думи ...
Тогава образованието си е забършил в детската градина..
Един психолог го при оприличил на връщане в корените и детството...
Коментар
-
Що ти имаш инфо че ще направят коалиция с БСП ли? Знаех си
Коментар
-
Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнениеТи пък какво повтаряш мантрата на Станишев. Борисов, та Борисов. Той е най-злият политик на целия преход, така ли. Ех, уж имате глани на рабенете си.
Коментар
-
Боpисов:
Станишев хвърля Орешарски на амбразурата
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5963851
Аз съм съгласен със синдикатите и с всички, че избори трябва да се направят, за да се успокои обществото. Не мога да разбера, че управляващите не го разбират. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след среща с ръководствата на двата синдиката - КТ „Подкрепа" и КНСБ.
По повод заявката на лидера на БСП Сергей Станишев да не се отказват от управлението Борисов заяви: „Сергей Станишев играе поредната си игра -
хвърля г-н Орешарски на амбразурата,
има наглостта от Бузлуджа да му задава задачи, все едно това е премиер, който някой друг го е сложил, и му казва „Г-н Орешарски, свършете си работата". Това са игри. Тяхната цел е колкото се може повече да се отдалечи времето за предсрочни избори, за да могат колкото се може повече от този 1 млрд. лв. да ги откраднат".
"Ако си спомним какво Станишев и Орешарски говореха за сивата икономика, за това, че едва ли не ние сме контролирали контрабандата, от май декември имат 7 месеца. По техните сметки около 1 млрд. лв. се губели от контрабанда, те от май до декември трябва да съберат 700 млн. лв. Защо име актуализация на бюджета тогава, след като ние сме били лоши?", попита Борисов.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеКакто многократно съм ти обяснил, речника който ползваш е на червените простакеси Мая Манолова и Корнелия Нинова
Но явно интелектуалните и моралните ти възможности са такива
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениебъди по-конкретен, де
Ти да не си от групате на агент Гоце в БСП?
Спестих му го...
щеше да му дойде много на клонинга...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе виждам за какво ме обвинявате. Аз си защитавам единствено моето мнение.
А може и нещо по материалистическоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЯ се успокой и си пии редовно големите жълти апове.А каза ли ти доктора в големите жеги двойна доза
Коментар
Коментар