IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Точно така Равновесие...
    ти си същия ,само че преливаш от логика , психология и аналитичност....
    Направо ти се възхищавам....
    Запомнил си две думи и в над 100 последователни поста ги повтаряш нон стоп...
    Оставка и Станишев да подаде оставка..
    Ти да не си член на БСП...
    Само такъв човек може да му иска оставката...
    За различни ситуации има различно подходящо поведение.

Станишев очевидно управлява държавата в моментта в качеството си на шеф на БСП. Така че след като ще управлява и държавата, а не само БСП, мисля че имам пълното право да му искам оставката като шеф на БСП и да не съм член на БСП

Коментар

Точно така Равновесие...
      ................................
      бъди по-конкретен, де
      Ти да не си от групате на агент Гоце в БСП?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Ще гоните герберастките депутати ли
        Както многократно съм ти обяснил, речника който ползваш е на червените простакеси Мая Манолова и Корнелия Нинова

Но явно интелектуалните и моралните ти възможности са такива

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Момче бях преди десетки години Марков. За съжаление 20 години от живота ми минаха при БКП. Аз на черното, бяло не казвам. Както виждаш по-долу съм казал, че ясно се вижда, как чупят стъклото преди полицаят да го избута с щита. Но ти искаш да кажа за лицата които рупат кИбапчита в снимката която съм пуснал, че са много готини, ами погледни ги пак
          един директен въпрос

Искаш ли след месец да се върне управлението на Борисов?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Не виждам за какво ме обвинявате. Аз си защитавам единствено моето мнение. Моето мнение е, че това правителство трябва да подаде оставка. Колко е трудно това да се разбере. Нито съм си продавал ника, нито мисля да го правя. Вярвам че това правителство трябва да подаде оставка, а Станишев да бъде изгонен от БСП.

Що се отнася до чупенето на прозореца. Съвсем ясно се вижда, че се чупи от вътре с щита. Полицаят или Кутев или който там е държал щита го вдига рязко нагоре като удря с горния край на щита абсолютно здравото стъкло. Това рязко движение чупи стъклото. След това вече с по-бави движения разчиства останките от стъклото.

Точно така Равновесие...
            ти си същия ,само че преливаш от логика , психология и аналитичност....
            Направо ти се възхищавам....
            Запомнил си две думи и в над 100 последователни поста ги повтаряш нон стоп...

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
              #ДАНСwithme се пренася край резиденция "Евксиноград"

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...a_evksinograd/

Няколко групи във Фейсбук подготвят блокада на правителствената резиденция "Евксиноград" край Варна. Тя е насрочена за 19ч. на 5 август, когато там за лятната си почивка се очаква да пристигнат народни представители и членове на кабинета.

Според идеите, публикувани в социалните мрежи протестиращите се готвят да спрат достъпа до резиденцията по суша, въздух и вода..................
              Ще гоните герберастките депутати ли
              Чак пък такава офанзива по суша, въздух и мореееее
              Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Че като блокират "Евксиноград" нали герберите ще са потърпевши. Щото герберските дупетати без да са свършили грам работа в парламента са първи на опашката за резиденцията.
              ГЕРБ-ери на държавно море
              http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2184383

Едва върнали се в парламента, ГЕРБ-ерите усилено правят резервации за лятна почивка. И къде, ако не на държавното море?

Цели 13 депутати вече са заявили почивки в правителствената резиденция "Евксиноград", като повечето от тях са от ГЕРБ, съобщава в."Труд". Сред тях са бившата шефка на бюджетната комисия Менда Стоянова, бившите министри Ивайло Московски, Делян Добрев и Десислава Атанасова, бившата шефка на парламента Цецка Цачева, бившият шеф на полицията в Русе и избраник Пламен Нунев, колегата му в парламента Павел Христов.

Повечето от тях ще събират тен от 1 до 11 август. С плажно масло се запасява и низвергнатият от ГЕРБ бивш земеделски министър Мирослав Найденов. Той също е дал заявка да почива в резиденцията на властта през месеците юли и август, но не е уточнил дати. Въпреки че обвини бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, че е следил и подслушвал колегите си от кабинета, Найденов явно няма да се чувства застрашен на плажа на властта сред бившите си съпартийци.

Към мощната ГЕРБ-ерска компания ще се присъедини кметът на Благоевград Атанас Камбитов, както и неговият отстранен от висок пост в партията колега от Димитровград Иво Димов. Неотдавна Димов бе сменен като областен координатор на ГЕРБ в Хасковско от Делян Добрев. Това не пречи на двамата да се припичат на съседни шезлонги.

Почти същата компания от партията на Бойко Борисов бе в "Евксиноград" и миналото лято. Тогава сред тях бе и бившият премиер, който организираше футболни мачове и тенис "на вързано" с колегите си от ГЕРБ. Борисов прескачаше и до резиденция "Шабла" на едноименното езеро, където неизменно си поръчваше от прочутата рибена чорба на управителя Кральо Кралев.

Противно на логиката, че управляващите са най-масовите клиенти на резиденцията, тази година те са доста по-скромни в резервациите. Само две министърки засега са ангажирали стаи - строителната Десислава Терзиева и спортната Мариана Георгиева. Терзиева като бивш служител на министерството на държавната администрация на Николай Василев, което стопанисваше правителствените бази

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
                Имаш ли представа какво щеше да стане? Да си чел за щурма на Бастилията?
                Я се успокой и си пии редовно големите жълти апове.А каза ли ти доктора в големите жеги двойна доза

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                  Ето какво наследство ни оставя БСП след всяко нейно управление: При падането на социализма икономиката вече беше в колапс. Многобройни безмислено построени предприятия - работещи на загуба. Тежки, ненужни мегаломански проекти като "Кремиковци" , завода за тежко машиностроене в Радомир и много други. Замърсена околна среда. Разруха в селското стопанство. Затова и сега все още сме най-бедната страна в Евросъюза. След Луканов - официален фалит на държавата, след сламения Беров - ограбване на банките и на спестяванията на хората, след Жан Виденов и Румен Гечев(който отново ни управлява) - галопираща трицифрена инфлация и бастисване на спестяванията на хората, при сламения Орешарски - нов милиарден дълг и предстояща загуба на спестяванията в доброволните пенсионни фондове !
                  Oтворко стига писа глупости.В селското стопанство държавата даваше един милиард дотации на ТКЗС ама се произвеждаше всичко България беше градина храната беше истинска и без пари.Сега наливат милиард и половина в джоба на няколко агромутри и какво произвеждаме?????А какво ядете по градоветеСамо доказан идиот може да пише подобни глупости?А тези заводи които били еди какви си именно твойте галфони седесарите унищожиха.Разпродадоха машините и събориха сградите.Костов и шайката му доведена на власт от софийските лумпени унищожи държавата след като педела Филип Димитров ликвидира стопанствата.СДС и подръжниците му са напалм за България.Колкто и да се напиняте народа ви изхвърли на бунището.Това твоето е безсмислен неуморен труд.

Коментар

...Полицейските автобуси са пълни със снаряжение , оръжие ,патрони ,включително със сълзотворен газ..
                    Мен през цялото време ме беше страх някой да не произнесе изстрел в тълпата ,че тогава нямаше и 20 г. да се оправим...
                    Имаш ли представа какво щеше да стане? Да си чел за щурма на Бастилията?

Коментар

• Вече наистина последно...от СДВР:

"Не е имало НИКАКЪВ рейс!. Всичко е плод на инсинуациите на впиянчени лумпени, както и оптическа измама от светлините на камерите на купени, необективни журналисти! " Казах ХАУ

Коментар

• Не виждам за какво ме обвинявате. Аз си защитавам единствено моето мнение. Моето мнение е, че това правителство трябва да подаде оставка. Колко е трудно това да се разбере. Нито съм си продавал ника, нито мисля да го правя. Вярвам че това правителство трябва да подаде оставка, а Станишев да бъде изгонен от БСП.

Що се отнася до чупенето на прозореца. Съвсем ясно се вижда, че се чупи от вътре с щита. Полицаят или Кутев или който там е държал щита го вдига рязко нагоре като удря с горния край на щита абсолютно здравото стъкло. Това рязко движение чупи стъклото. След това вече с по-бави движения разчиства останките от стъклото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                          Оказва се, че не си видял добре .

Ето го официалното съобщение на СДВР:

"По време на инцидента в автобуса не е имало служители на МВР с изключение на шофьора, който го е управлявал..."

Тоя кутев откъде има полицейски щит
                          ? Бре, бре, бре

Пребил е 10 полицай или отарашил склада на жандармерията и си ги носи за спомен в къщи ..
                          верно ,че тук е пълно с идиоти.....
                          Полицейските автобуси са пълни със снаряжение , оръжие ,патрони ,включително със сълзотворен газ..
                          Мен през цялото време ме беше страх някой да не произнесе изстрел в тълпата ,че тогава нямаше и 20 г. да се оправим...

Коментар

• Последно от СДВР:

"Чобанов си е купил полицейския щит от "Джъмбо"...заедно с воден пистолет и фалшива полицейска значка"

Коментар

• Бойко Борисов: Избори трябва да се направят, за да се успокои обществото
                              29 юли 2013 | 15:54 | Агенция "Фокус"

http://www.focus-news.net/?id=n1811117

София. Аз съм съгласен със синдикатите и с всички, че избори трябва да се направят, за да се успокои обществото. Не мога да разбера, че управляващите не го разбират. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след среща с ръководствата на двата синдиката – КТ „Подкрепа” и КНСБ, предаде репортер на Агенция “Фокус”. По повод заявката на лидера на БСП Сергей Станишев - да не се отказват от управлението Борисов заяви: „Сергей Станишев играе поредната си игра – хвърля г-н Орешарски на амбразурата, има наглостта от Бузлуджа да му задава задачи, все едно това е премиер, който някой друг го е сложил, и му казва „Г-н Орешарски, свършете си работата”. Това са игри. Тяхната цел е колкото се може повече да се отдалечи времето за предсрочни избори, за да могат колкото се може повече от този 1 млрд. лв. да ги откраднат”.

„Ако си спомним какво Станишев и Орешарски говореха за сивата икономика, за това, че едва ли не ние сме контролирали контрабандата, от май декември имат 7 месеца. По техните сметки – че около 1 млрд. лв. се губели от контрабанда, те от май до декември трябва да съберат 700 млн. лв. Защо име актуализация на бюджета тогава, след като ние сме били лоши?”, попита Борисов. Той допълни, че ако управляващите не съберат тези 700 млн. лв. до края на годината, това означава, че те се занимават с тази дейност.

По повод управленската програма, която правителството ще представи пред Народното събрание тази седмица, Борисов заяви: „Каква управленска програма? Те на изборите казваха, че имат готова програма. Минаха два месеца, нямат никаква програма. Лъжеха ни, че имат програма, че пенсиите ще станат по 500, по 1000 лв., незабавно ще строят „Белене”, 250 000 работни места нови. Тепърва ще ни предлагат програма. Нали бяха готови, нали правеха правителство в сянка?

ГЕРБ е против актуализация на бюджета. Но понеже те така или иначе ще го актуализират, искат да вземат 1 млрд. лв. заем, казваме – ако правят това зло, поне да направят по-малко зло – да актуализират с 200 млн. лв. бюджета. Това каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след среща с ръководствата на двата синдиката – КТ „Подкрепа” и КНСБ, предаде репортер на Агенция „Фокус”. На срещата е обсъждана темата с актуализацията на бюджета. От ГЕРБ са внесли предложения за актуализацията между първо и второ четене на промените в Закона за държавния бюджет за 2013 г. В предложението на ГЕРБ е заложен социален пакет от 150 млн. лв. и още 7-8 млн. лв. по споразумения в сферата на образованието и земеделието.

„Поне да минимизираме щетите от актуализацията, а в същото време да бъдем и отворени поне за нещо разумно, което да се направи с тези пари.
                              Актуализацията на бюджета не бива да надвишава 200 млн. лв. Затова ние предлагаме един социален пакет от 150 млн. лв. плюс има подписани от нас споразумения с образованието, с земеделието, там са по-малко пари – 7 – 8 млн. лв., които също могат да бъдат актуализирани и в рамките на 200 млн. лв. ще се справят”, обясни Борисов.

„150 млн. лв. да са за социални мерки, но ясно да се каже на работещите хора, че от техните данъци ще отидат парите за социално слабите, да се знае че това е солидарност на обществото, а не че някой ги дава”, уточни лидерът на ГЕРБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                                Оказва се, че не си видял добре .

Ето го официалното съобщение на СДВР:

"По време на инцидента в автобуса не е имало служители на МВР с изключение на шофьора, който го е управлявал..."

Тоя кутев откъде има полицейски щит? Бре, бре, бре
                                Ами оплитат се в лъжите си. Ту има, ту няма полицаи в рейса. Ама той и Куутевченцето им стига. С полицейски мозък.
                                ПП Една циганка от Женския пазар ми каза, че тя е продала павето на Кутев. Измъкнала го е от ул. поп Богомил

Коментар

Working...
                                X