Първоначално изпратено от Shar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 1.08.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМомче бях преди десетки години Марков. За съжаление 20 години от живота ми минаха при БКП. Аз на черното, бяло не казвам. Както виждаш по-долу съм казал, че ясно се вижда, как чупят стъклото преди полицаят да го избута с щита. Но ти искаш да кажа за лицата които рупат кИбапчита в снимката която съм пуснал, че са много готини, ами погледни ги пак
Ето го официалното съобщение на СДВР:
"По време на инцидента в автобуса не е имало служители на МВР с изключение на шофьора, който го е управлявал..."
Тоя кутев откъде има полицейски щит? Бре, бре, бре
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТова пък съвсем е изпразнено от съдържание.......
Момче , в бързината си да пишеш постоянон не обмисляш добре какво постваш и понякога съсдаваш само спам ......вземи мерки и повиши качеството на писанията си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнениеЕй, вижте какво ми видях! Ужас!!!
Власт
Станишев започна наказателна акция срещу участниците в протестите
Демонстрантите са разследвани и сплашвани, журналисти са уволнявани от работа, а непокорните държавни чиновници са командировани в далечни градове
http://www.segabg.com/index.php?iid=11204&sid=5
Коментар
-
#ДАНСwithme се пренася край резиденция "Евксиноград"
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...a_evksinograd/
Няколко групи във Фейсбук подготвят блокада на правителствената резиденция "Евксиноград" край Варна. Тя е насрочена за 19ч. на 5 август, когато там за лятната си почивка се очаква да пристигнат народни представители и членове на кабинета.
Според идеите, публикувани в социалните мрежи протестиращите се готвят да спрат достъпа до резиденцията по суша, въздух и вода. За тази цел в акцията с искане за оставката на кабинета "Орешарски" най-вероятно ще се включат и делтапланеристи, става ясно от публикации в мрежата.
Най-активни са членовете на групите "Едно море - един Приморски парк" и "Да блокираме Евксиноград". Според техните намерения на 5 август трябва да бъдат блокирани двата входа към двореца откъм магистралата Варна - "Златни пясъци", заливът под местността "Траката" до града, както и едноименния плаж, граничещ с този на "Евксиноград".
Само преди дни стана ясно, че въпреки протестите в столицата, продължаващи вече повече от месец, депутатите ще скъсят лятната си ваканция само с два дни. Причината за това е, че така ще могат да гласуват окончателно актуализацията на бюджета за 2013 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнениеЕстествено, че като си възрастен червен боклук, нямаш право да определяш бъдещето на внуците ми. Писна ми от вас!
Ало модератора що тиеш мои по рязък отговор а на тоя обидата стои ????
Нещо и вие пристрастно го давате напоследък !Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеМиналата събота на Бузлуджа се събраха по-малко от 5 000 социалисти барабар с най-големите им врагове - комунистите. Не знам, след като на всички е ясно, че там се бяха събрали по-малко от 5 000 души, защо някои се опитваха да излъжат че били повече от 5 000 души. А бе беси-парите, вече никой не ви вярва и няма смисъл да се изхвърляте.
Всичко по ТВ-тата и вестниците е запис от преди 1989г. или пък направо снимано в Бояна ...............
Аре сега бъди щастливНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
И тези хора са докарани с автобуси от ГЕРБ и са им платили:
Още българи по света протестират
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5963551
Нови градове по света се включват в протестите с искане за оставката на правителството на Пламен Орешарски.
През последните дни са протестирали и българи от Бостън, Сиатъл (САЩ), Оуклънд (Нова Зеландия), Дъблин и Бристол, съобщава сайтът danswithmeworld.blogspot.com.
По-рано българи се събраха на протести в Сан Франциско, Ню Йорк, Франкфурт, Щутгарт, Вашингтон, Лос Анджелис, Торонто, Монреал, Лондон, Барселона, Мюнхен, Карлсруе, Манхайм, Амстердам, Тулуза, Виена и Цюрих.
Коментар
-
Дянков злоупотребил с парите за наркозависими
29.07.2013, 12:02 (обновена 29.07.2013, 14:21)
Соня Колчакова
Коментари (14)
Около 300 хиляди са наркоманите у нас. Най-малка е групата на употребяващите хероин - около 30 - 40 хиляди. По официални данни 100-120 хиляди души в България взимат амфетамин.
Данните представи Желяз Турлаков, основател и ръководител на Програма „Ново начало", помагаща на хора със зависимости.
Според изчисленията на Турлаков обаче хората на амфетамин са с поне 60 хиляди отгоре. Причината е, че в официалната статистика не са включени зависимите, които не смятат, че имат нужда от лечение.
Наблюдава се повишаване употребата при този вид стимуланти и по-важното е, че за тях няма медикаменти. Единственото нещо, за което знаем, че работи са именно общностните терапии, поясни още Турлаков.
Пенка Георгиева от Пациентски организации „Заедно с теб"се оплака, че държавата е обърнала гръб на зависимите.
Тя обясни, че за последните 4 години Националният център за наркоманиите не работи и е замръзнал на ниво 2008 година.
Симеон Дянков злоупотребяваше със средствата от акцизите и сумите, предназначени за зависимите не отиваха към министерство на здравеопазването, заяви по време на пресконференция в БТА Георгиева и добави, че последната превеждана сума по тази линия е била по времето министър Анна-Мария Борисова.
Става въпрос за 1.7 милиона лева, което е много под средствата, които принадлежат на зависимите според закона.
Пенка Георгиева спешно призова от името на пациентските организации да се направи национална програма и стратегия за зависимите хора в България.
Всички казват, че те са отрепките на обществото. Но и техните майки плачат и искат и техните деца да станат добри. Затова трябва да ги обичаме, да се хванем за ръка и да вървим напред, призова още тя.
Програмата „Ново начало" отбелязва 10 години от създаването си. За този период над 1000 души са потърсили рехабилитация, консултация и насочване. 500 от тях са преминали през лечение в общността, а половината от тях са в прогрес, т.е. това са хора, които са стабилизирани и на практика са чисти.
Методът на терапевтичната общност е най-добре изследваният метод и има най-категорични доказателства, че работи, поясни Турлаков и добави, че терапевтичната комуна търси решение на ниво причина.
Подходящите хора за лечение в такива общности са навършили 18 години, докъм 30 години, имат хаотичен начин на живот, хора с криминални прояви или хора, които са имали неуспешно лечение преди това.
Специалистите призоваха и да не се гледа на тези хора като „на втора ръка хора", защото тогава идва отчаянието и може да ги демотивира да се борят. Специалистите отчетоха и че не повече от 4-5% от извършващите престъпление хора в България са със зависимости.
ЕХ ДРУГАРИ КОМУНИСТИ
Коментар
-
Ей, вижте какво ми видях! Ужас!!!
Власт
Станишев започна наказателна акция срещу участниците в протестите
Демонстрантите са разследвани и сплашвани, журналисти са уволнявани от работа, а непокорните държавни чиновници са командировани в далечни градове
http://www.segabg.com/index.php?iid=11204&sid=5
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКакво потвърдиха бе Мечка? Че полицай е избутал навън счупеното стъкло.
Ами на мен ми се случи както карам отхвръкна камъче от един насрещен камион и ми счупи предното стъкло. Спрях, доначупих го и го изхвърлих извън купето. Остатъка от пътя карах без стъкло, ама застрахователя не ме обвини, че аз сам съм го счупил.
Просто не не мога да разбера че нормален човек може да твърди обратното.
За платените тролове като равновесие и другите чунчоподобни не говоря. На тях за това им плащат, ама ти поне не си дискредитирай ника.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗа какво право на мнение говориш бе човек? И какво лошо съм казал за ядящите кебапчета???
Момче , в бързината си да пишеш постоянон не обмисляш добре какво постваш и понякога съсдаваш само спам ......вземи мерки и повиши качеството на писанията си.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
То си беше ясно, ама за червените ахмаци още веднъжг!
На крив бюджет актуализация не помага
При несъбрани данъци и осигуровки за 18 млрд. лева правителството иска да тегли едномилиарден заем
Георги Ангелов, ikonomika.org
http://www.segabg.com/article.php?id=659069
Гиго бре, чети! Гиго не чете! Бърза да яде, станал е като прасе (на снимката).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение"...да събереш хора, които са на жълтите павета след работа, е не толкова трудно, колкото да ги качиш на върха на планината..." - кутРев.
Бре, дочаках тоя имбецил сам да си признае, че "качва хората" на бузлуджа.
А, че е по-трудно, по-трудно е, все пак то си е организация, автобуси, кебапчета, уговорки, заплахи, молитиви … не ви оценяват труда тия интернет лумпени и това си е.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар