IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Ако питат теб - трябва да вкарат и "Э" ("е" оборотное) в учебниците........
    Няма нужда от емоции!

Дегерберизацията ще е дълъг, труден но оздравителен процес....Ако приключи успешно в което не се съмнявам,необолшевизацията наистина ще постави едно ново начало!

Смехотворно е да наричаш Вапцаров родолюбец при положение,че е член на Коминтерна със заплата 4000 лева (при 600 лева - добра заплата за 1942 г.) и алиби "огняр" в Кочериново ....Факта, че не може да обясни откъде има 100 000 долара е горе-долу като вчерашната реакция на Плевнята за офшорките ( "....15 минути почивка....."),с тая разлика че сега нямаме действащ военно-полеви съд ....
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Сериозно? Не е темата "сикаджията" Иванов? Че ако това не е проблем, за какво си говорим?
      А това че е присъствал на сватбата му не означава че го познава. В смисъл на познаване на качества и биография. Всеки от нас се поздравява ежедневно с десетки хора, на които знаем имената, но не твърдим че ги познаваме.
      Иванов е креатура на Димитър Дъбов. Това е повече от ясно. И той самият си го призна по шуменското радио. А Станишев му се е предоверил. Което аз не одобрявам. Както не одобрявам Дъбов и Иванов. Още преди месец казах в този форум, че и двамата не ги понасям изобщо.
      Ама пред Цветанов ги предпочитам 10 пъти.
      За Дъбов и СИК си говорихме с теб преди изборите. Тогава ти отрече че Дъбов е човек на СИК. Защо бе Шуменски

Случаят „Иванов” и Дъбов от БСП
      http://www.frognews.bg/news_55663/Sl..._Dabov_ot_BSP/

Случаят с шеметното издигане и падане на Иван Иванов като зам.-министър на вътрешните работи е ясен само за два-три часа вече е ясен на цяла България. Не е ясен само на босовете в БСП.
      Те така и не схванаха, защо хората се възмущават. Няма и да схванат, но това е друг въпрос. Отнася се към генетични проблеми, наследени още от лозето на Габровски и сбирките на Бузлуджа...

„Сивият кардинал” на БСП – Димитър Дъбов, който рядко говори публично, този път взе думата.

Димитър Дъбов: Иван Иванов стана жертва на компромат. Произходът на компромата е ясен. Вчера тези неща индиректно прозират в пресконференцията, дадена от ГЕР.

Това коментира Дъбов, дежурен депутат на БСП от Шумен и зам.-председател на партията. Той призна също, че номинацията на Иванов била негова.

Е, то беше ясно, на кого да е. Нашите момчета ги курдисват старите кучета в партията. Друг смее ли да се обади, сакън.
      В Шумен социалистите добре знаят правилата. Между тях от години има лаф” „Някой прескочи ли Дъбов, биши го отстрелян”. (Дъбов е запален авджия и шеф в Ловно-рибарския съюз, където думата му тежи като топуз. Прищявките също.)

Димитър Дъбов беше категоричен, че става дума за целенасочена атака, целяща да унижи Иванов политически и имиджово. Ударът обаче целял и цялата БСП. Направо по Шекспир...
      Депутатът посочи, че кандидатурата на Иванов е била издигната по предложение на ръководството на БСП. Той обаче одобрил – колко благородно. По думите на Димитър Дъбов мотивите за предложението са били, че 37-годишният Иван е юрист и знаел английски. А тъкмо такова било изискването за заместник министър, отговарящ за Шенген. Дъбов, съдейки по партийната му закалка, не би могъл да знае, че в МВР има поне хиляда човека, които хем са от кариерата, хем отговарят на тези условия. Ама защо му е да знае, като трябва да се уреди „едно наше момче”. Другите да духат.

Такава е партийната традиция от десетилетия.

Оказа се, че Иванов преди години е работил за СИК в Шумен. Баща му също. Баща му е стар партиен кадър, решил всичките си социални въпроси, че и отгоре, по време на демократичния преход.

Да защити своя партиен другар се изправи друг колос на бесепарите в парламента – Младен Червеняков. Същият, който цял месец се опитва да обяснява, че не бил близък със сръбския мафиот Сретен Йосич. Твърденията на един от сновните свидетели по делото „Килъри”, че това е така, той определя като дадени под натиск и манипулирани. Да де, но става въпрос за запис в условията на СРС, когато Боян Джамалов разказва в свободен разговор какво и кого е видял пред къщата на Йосич, а не за разпит. Това бившият правосъден министър от злополучния кабинет „Виденов” би трябвало да знае. И със сигурност знае, но не му отърва да признае. Защото излиза... знаете какво.

Та Червеняковн се хвърли да спасява номинацията на Иванов. Атаките срещу него били несправедливи, прибързани, организирани, подли и пр.

Дъбов и Червеняков няма да признаят никога, че младият Иван Иванов е неподходящ за тази работа. Не само защото никога не е помирисвал МВР и не знае за какво става дума в това ведомство. Не. Те просто няма как да признаят, че назначаването на свои хора на топли местенца е отколешна традиция, която някога съсипа идеите на социализма, а след 10 ноември удави в тиня и идеите за демократично общество. Тези двамата няма как да проумеят това, тъй като и техните собствени деца се развиват в живота по същата схема. На Червеняков наследниците изведнъж се сдобиха с приказни имоти по морето и завъртяха чудесен бизнес още в невръстна възраст. На Дъбов дъщеря му пък се оказа в едно от най-сладките държавни предприятия – Ръководство на въздушното движение, където средната заплата надвишава 5000 лв.

Иван Иванов пък е син на техен стар другар. Сергей Станишев също е много близък с него. Ходил даже на сватбата на по-малкия му син преди година.

Дали Станишев знае, че негов заместник в партията се е опитвал да притиска свидетели по делото „Килъри” да си променят показанията срещу убийците на няколко души, трима от които получиха доживотни присъди без право на замяна? Да се поинтересува, ако не знае. Някой ден и тези СРС-а ще излязат, да не се чуди тогава тогава какво става и да обвиняват този или онзи в пускане на компромати...

До къде е стигнала ретроградността на партийните чорбаджии може да се съди от думите на Дъбов за последствиятна от скандала „Иванов”.

„Всички познават Иван Иванов и са наясно с неговите качества и възможности и вярвам, че и занапред той ще се ползва с доверие”. Ето това е.

Само че бесепари в Шумен твърдят съвсем друго. Според тях младокът Иванов дължи кариерата си на влиятелния си баща - строителния предприемач Валентин Иванов - Шошо. В четвъртък след назначението му медиите, след проверка в информационната система ДАКСИ, писаха, че през 1995 г. Иванов-младши е станал управител на шуменския клон на силовата групировка СИК. Вписването е направено с решение на Шуменски окръжен съд от 20 декември 1995 г. по фирмено дело 217/1995 г. Точно тази мигновено разпространена информация "изяде" поста на новоназначения зам.-шеф на МВР.

Веднага след първите информации Иван коментирал пред приятели, че навремето е работил за половин година в застрахователно дружество, където попълвал само формуляри и че застрахователната му дейност продължила до влизането му в университета. Според публикации със СИК е свързан и баща му Шошо. Иванов-старши е със силни позиции на "Позитано" от години и е публична тайна, че, гласът му се чува в централата на БСП. Може би, защото негов говорител там е стълбът Дъбов...

Шуробаджанашката практика не е от вчера. Никакви протести не могат да я спрат, освен ако гражданският натиск не стане наистина непреодолим. Това е един чудесен тест за прословутото българско търпение. До момента някакви интелигентни, но доста наивни протестиращи, смятат, че с вечерни разходки, плакати и скандирания „Мафия”, „Оставка” и други подобни, ще трогнат сърцата на стоманените партийни другари. Няма да стане. Няма. Освен ако обществото не предприеме решителни действия в тази посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
        Аноне , в момента некадърния интригантски среден ешелон си прави каквото иска , както винаги го е правил .
        Линкнал съм ти случая с Дянкофф който си правеше каквото иска докато му издърпат олигофренските уши .
        http://www.segabg.com/article.php?id=640334

С това не застъпвам тезата че не носи отговорност този който подписва !
        Винкел, решението за Ботев произлиза от МИНИСТЪР. Няма никакъв среден ешелон.

Коментар

Ясно е, че платеният подлогО-доносник Монти няма да ми отговори на въпроса за Христо Ботев.

Дано не съм се заблудил, но ми е интересно мнението на Гигов, относно премахването на "Моята молитва" и "Майце си" от учебната програма.

Гигов, надявам се, да ми отговориш непредубедено.

Гигов, какво ти е мнението за тези промени?
          Аноне , в момента некадърния интригантски среден ешелон си прави каквото иска , както винаги го е правил .
          Линкнал съм ти случая с Дянкофф който си правеше каквото иска докато му издърпат олигофренските уши .
          http://www.segabg.com/article.php?id=640334

С това не застъпвам тезата че не носи отговорност този който подписва !

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Аз ще ти отговоря на въпроса!

Просто защото цялото "творчество" на Ботев,особено стихотворенията,са пропити от омраза и ненавист (...."православните скотове...." е ярко доказатество за това което пиша....)...."Публицистиката му" е твърде елементарна,но да кажем че горе-долу става...

Единственото оправдание за ПЕткоф от Калофер, е самопризнанието "Нехранимайка излезе....." - но едва ли заради него си заслужава да бъде изучаван толкоз подробно!

За Димитър Димов и "Тютюн" да е извън програмата,съм отчасти съгласен - ако се изучава да е онзи Двутомния,който е преработка на първоначалния вариант....В "Осъдени души" не виждам смисъл .....

На мястото освободено от Ботев,спокойно може да се включи чирпанския влюбчивец Яворов - неговата поезия поне е ярка и с повече от любов,отколкото от мрънкане!Или пък може да се обърне повече внимание на Йовков (не само с "По жицата"...)...

Вазов,също трябва да бъде силно редуциран за сметка на Елин Пелин където може да се наблегне не само на разказите......Смирненски - също може да се разшири,но не и Колю Вапцаров ....
            Ако питат теб - трябва да вкарат и "Э" ("е" оборотное) в учебниците.

Хайде спри се и ти.
            Точно сега ли трябва да се "пипа" Ботев?

П.П. А на Никола Вапцаров ще казваш "Колю", когато малко от малко заслужиш да се наричаш родолюбец.

Коментар

Министърката ясно го каза. Промените са приети и подготвени от предния ГРОБАРСКИ екип. И тя няма как да ги е преглеждала за десетината дни откак е на власт. Пък и не и е работата да чете всяка хартийка.
              На всичко отгоре тези промени НЯМА да се състоят, а герберите, които са и ги пробутали ще бъдат заслужено уволнени!
              Трябва да играе голяма метла във всички държавни учреждения и да се изринат всички герберски калинки от там. Чак като се махнат герберските саботьори от изпълнителната власт ще може да се провежда ефективна държавна политика в интерес на народа. Сега герберасткия плевел е задушил всичко.
              Без майтап ? Преди това не беше ли Райков ? Но да приемем че е написан от ГЕРБ . Как така ще подписва нещо което не е прочела в крайният му вариант . Въпросът ми е : ти вярваш ли на това което си постнал?

Коментар

Гигов, проблемът не е в Иван Иванов (тук съм на твоето мнение), а че Станишев твърди, че не го познава...... след като е седял на една маса с него на сватбата му.

Моля те, поне за теб имам добро мнение в тази тема.

Не отклонявай темата и въпроса.
                Сериозно? Не е темата "сикаджията" Иванов? Че ако това не е проблем, за какво си говорим?
                А това че е присъствал на сватбата му не означава че го познава. В смисъл на познаване на качества и биография. Всеки от нас се поздравява ежедневно с десетки хора, на които знаем имената, но не твърдим че ги познаваме.
                Иванов е креатура на Димитър Дъбов. Това е повече от ясно. И той самият си го призна по шуменското радио. А Станишев му се е предоверил. Което аз не одобрявам. Както не одобрявам Дъбов и Иванов. Още преди месец казах в този форум, че и двамата не ги понасям изобщо.
                Ама пред Цветанов ги предпочитам 10 пъти.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Министърката ясно го каза. Промените са приети и подготвени от предния ГРОБАРСКИ екип. И тя няма как да ги е преглеждала за десетината дни откак е на власт. Пък и не и е работата да чете всяка хартийка.
                  На всичко отгоре тези промени НЯМА да се състоят, а герберите, които са и ги пробутали ще бъдат заслужено уволнени!
                  Трябва да играе голяма метла във всички държавни учреждения и да се изринат всички герберски калинки от там. Чак като се махнат герберските саботьори от изпълнителната власт ще може да се провежда ефективна държавна политика в интерес на народа. Сега герберасткия плевел е задушил всичко.

Жалко, че и ти си от същата пасмина родоотстъпници.

Гигов, тук става дума за БОТЕВ!!! Няма значение как манипулирате народа за това, кой и какво е подготвил. Важното е кой го подписва!!!!

Коментар

• що се праиш на шантав, бре,
                    мн добре знаеш, че Иванчо Тъпото
                    е бил само фиктивен представител ,
                    а истинския шеф на СИК за Делиормана
                    е Шошо Дебелака/баща му/ , тоя човек в момента има
                    съвместни фирми с Дъбов/дясната ръка на
                    сатанишев и кофчежник на БСП/ и там при вас
                    почти всички обществени поръчки се печелят от тях,
                    а жената на Ванчо Тъпото е шеф на Инспектората
                    към тъпата ви община, т.е. тя определя печелившите
                    от търговете по обществените поръчки
                    на това мисля , че му се казва срастване на
                    организираната престъпност с държавата
                    или по-точно казано МАФИЯ, ЧЕРВЕНА ГАДНА
                    МАФИЯ, СМУЧЕЩА КАТО КЪРЛЕЖ ОТ НАРОДА

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Значи ме питаш за "сикаджията" Иванов,
                    [/SIZE][/B]

Коментар

• anon6706

Защо смяташ, че го познава и колко го познава ? Стоял е на една маса с него, но това не означава че го познава чак толкова добре. Проблема е че е работил в СИК точно, и няма значение Станишев колко добре го познава.
                      D.Y.F-091066

Коментар

..... въпроса за Христо Ботев....
                        Аз ще ти отговоря на въпроса!

Просто защото цялото "творчество" на Ботев,особено стихотворенията,са пропити от омраза и ненавист (...."православните скотове...." е ярко доказатество за това което пиша....)...."Публицистиката му" е твърде елементарна,но да кажем че горе-долу става...

Единственото оправдание за ПЕткоф от Калофер, е самопризнанието "Нехранимайка излезе....." - но едва ли заради него си заслужава да бъде изучаван толкоз подробно!

За Димитър Димов и "Тютюн" да е извън програмата,съм отчасти съгласен - ако се изучава да е онзи Двутомния,който е преработка на първоначалния вариант....В "Осъдени души" не виждам смисъл .....

На мястото освободено от Ботев,спокойно може да се включи чирпанския влюбчивец Яворов - неговата поезия поне е ярка и с повече от любов,отколкото от мрънкане!Или пък може да се обърне повече внимание на Йовков (не само с "По жицата"...)...

Вазов,също трябва да бъде силно редуциран за сметка на Елин Пелин където може да се наблегне не само на разказите......Смирненски - също може да се разшири,но не и Колю Вапцаров ....
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Ясно е, че платеният подлогО-доносник Монти няма да ми отговори на въпроса за Христо Ботев.

Дано не съм се заблудил, но ми е интересно мнението на Гигов, относно премахването на "Моята молитва" и "Майце си" от учебната програма.

Аноне,
                          изобщо Учудваш ли се ,че някой има желание да ти отговори на ТЕБ....
                          Ти си минало бешало , за мен и за повечето от форума.......
                          скоро и с Чунчо и Стамболов няма да ти правят компания ,защото и там се работи с интереси както са твойте с ГЕРб.........да знаИШ...
                          поне 10 човека те пипаха какво ти е отношението към ГЕРБ.... ти не казваш ,значи си платена мутренска малоумна- изтривалка ,гъзоблизка........
                          Е не съм ти го казвал ,но по твоята логика си такъв...

Коментар

Ами като се променя етническата структура на държавата, за какво ша са учи бе Аноне Герберски........ Мислиш ли че в уебниците по история в Косова и Метохия ще се учи някога вече за княз Лазар и за Обиличите, за славната битка на косово поле

Коментар

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Значи ме питаш за "сикаджията" Иванов, който като младеж, току що напуснал ученическата скамейка е работил в застрахователния офис на SIС няколко месеца и който беше светкавично махнат от замминистерския пост, а не казваш нищо за човека, който дълги години беше на видни ръководни постове в бандитската групировка, който има ясно участие във фирми с изявени подземни босове, който е ръководил фирма за производство на контрабандни цигари, който е участвал във пласирането на крадени коли, който според признания на видни лица от подземния свят е ръководил наркоканала от Турция?? Това ли ме питаш?
                                Що не вземеш да извадиш гредата от герберското око, щото ние сламката от нашето я извадихме.
                                Благодарение на това, че Иванов на 19 години е работил няколко месеца за СИК, ние го махаме светкавично от властта, а благодарение на това че видния сикаджия Бойко Борисов е бил десетина години на ръководни постове в подземния свят ВИЕ го направихте ПРЕМИЕР и пак го гласите за такъв!

За това ли ме питаш сикаджийски закрилнико?
                                Гигов, проблемът не е в Иван Иванов (тук съм на твоето мнение), а че Станишев твърди, че не го познава...... след като е седял на една маса с него на сватбата му.

Моля те, поне за теб имам добро мнение в тази тема.

Не отклонявай темата и въпроса.

Коментар

Working...
                                X