IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

това пък откъде го измисли....
    никога не съм имал акции на Черепа и в Софком/заложни къщи/ заради молрални подбуди..
    Бях ги разделил между Прокопиев и Цветан Василев и Алианц......
    А относно западните маркети отвреме на време нахлувам на ДАХ ,сега ще се пробвам пак в Дойчебанк и Даймлер...може би през август....
    Прави каквото и когато искаш. През оная работа ми е.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Аз "лижа" валутните пазари, а ти БФБ.

Всеки с възможностите си.

П.П. Аз чакам на Драги, на Бърнанки.... а ти чакаш на Черепа.

това пък откъде го измисли....
      никога не съм имал акции на Черепа и в Софком/заложни къщи/ заради молрални подбуди..
      Бях ги разделил между Прокопиев и Цветан Василев и Алианц......
      А относно западните маркети отвреме на време нахлувам на ДАХ ,сега ще се пробвам пак в Дойчебанк и Даймлер...може би през август....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Мисля, че КС е улеснен:

http://pris.government.bg/prin/file_...0277&pid=65466
        http://pris.government.bg/prin/file_...0486&pid=65717

http://dnes.dir.bg/news/deljan-peevs...-14229724?nt=4

Къде е обаче между двете решението за нов директор.
        Имаме и.д., после празно място, уж за директор, след което слагаме наново и.д.
        Е да, ама празното място е наистина празно...

Документ доказа, че Делян Пеевски е бил официално шеф на ДАНС (обновена)
        http://offnews.bg/index.php/209931/d...-dans-obnovena

Документ, подписан вчера лично от министър-председателят Пламен Орешарски, доказа, че Делян Пеевски официално е бил шеф на Държавната агенция “Национална сигурност”.

На 20 юни премиерът Пламен Орешарски за втори път е подписал Решение на Министерски съвет за назначаване на Владимир Богданов Писанчев за временно изпълняващ функциите на председател на ДАНС. Решението с номер 371 вече е публикувано в системата за правна информация на Министерски съвет.

Това е второто назначение на Писанчев са временен шеф. Първото е от 30 май и е с номер 350.

Това означава, че във времето между двете назначения на Писанчев е имало и друг шеф на ДАНС – Делян Пеевски. А от това следва, че той повече не може да се върне като депутат в Народното събрание.

ГЕРБ поискаха КС да прекрати пълномощията на Делян Пеевски като депутат
        От ГЕРБ считат, че след като Пеевски е положил клетва миналия петък при избора му за председател на ДАНС, той няма как да се върне в НС

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5869431

Коментар

• Умно!

Депутатите „осмислиха" парламентарния контрол – обсъдиха гъсеницата гъботворка

На фона на социалната, политическа и икономическа криза в страната депутатите изпълниха със смисъл парламентарния контрол, като обсъдиха проблемите в горските територии в област Видин от листогризещия вредител - гъсеницата гъботворка.

Министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков отговори на въпроса на депутата от Коалиция за България Филип Попов - каква е защитата на горските райони от коварната гъсеница.

Ето какво още си казаха депутатът и аграрният министър по време на „актуалната" дискусия в парламента.

Филип Попов: „Над 40 декара гори във Видинска област и община Брегово са засегнати от гъсеница гъботворка. В случай, че не бъдат предприети мерки за справянето с този вредител, има реална опасност: на първо място, от унищожаването на засегнатите гори, защото този вредител причинява изсъхване на засегнатите дървета в рамките на до три години. На второ място, чрез вятъра този вредител може да се разпространи и да засегне съседни на Видинска област територии. Моят въпрос към вас е: „Какви мерки може да предприеме Министерството за ефикасно, своевременно противодействие и пресичане разпространението на този вредител и каква подкрепа може да се окаже на засегнатите общини от страна на държавата".

В отговор на депутатското питане министър Димитър Греков обясни: „Съгласно закона на горите, защитата на горските територии от болести и вредители се организира и осъществява от собствениците, съответно от лицата, на които територията е предоставена за управление за тяхна сметка. Като цяло здравословното състояние на горите в страната е добро. Градацията на гъботворката - най-разпространеният насекомен вредител в нашите широколистни гори, няма ясно изразена характеристика. В предходните години са отчитани силни нападения от този вредител, като са достигнали до 1,5 млн. декара гори. Този вредител е с ясно изразена градация, а през 7-8 години достига до състояние на масово размножение, напада в силна степен широколистните гори в страната".

Коментар

• Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Ако си къс и бием вчерашния връх,считай че си пратил скъп SMS на Курода.....
              Къс съм, но не смятам да пращам каквито и да било есемеси.

П.П. може би на 122 ще му пратя.

Коментар

• #ignorepeevski

Вече и в GooglePlay

Хоп, от днес можете да намерите приставката, която предупреждава за сайтовете от групата на Делян Пеевски в Chrome web store. Действа само за браузър Chrome.

Ако имате стария вариант, изтрийте го и свалете новия - работи по-добре.

Вчера получихме сигнал, че за 3bay-сайтовете приставката не функционира. Проверихме - успяваха да я “измамят” като подаваха куки, че сте съгласни да продължите към съдържанието. Вече има защита защита срещу това. Благодарим за сигнала, пишете ни пак при проблеми.

Кодът можете да намерите в GihHub - https://github.com/mitio/dancewithme.

И да, все още чакаме да се включи някой доброволец за другите браузъри.

Усмихнете се в 18:30!

http://ignorepeevski.tumblr.com/post...122/googleplay
                Don't work hard, work smart!

Коментар

.......Днес, например, съм зависим от движението на евро/йена.....
                  Ако си къс и бием вчерашния връх,считай че си пратил скъп SMS на Курода.....
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    ти ли бе герберски лизач си независим...
                    Аз "лижа" валутните пазари, а ти БФБ.

Всеки с възможностите си.

П.П. Аз чакам на Драги, на Бърнанки.... а ти чакаш на Черепа.

Коментар

Точно от емоции има нужда.
                      Аз съм СВОБОДЕН, защото не съм зависим - нито от партии, нито от икономическата, нито от политическата конюнктури в държавата ни.

Днес, например, съм зависим от движението на евро/йена.
                      Кажи ми как точно се връзва това движение със ситуацията в България????
                      И как то влияе на емоциите и пристрастията ми?
                      ти ли бе герберски лизач си независим...
                      Рева три дни ,когато стана ясно ,че БорисоФ няма да е премиер.....
                      Макиавелие, пасти да яде пред теб....

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Защото ако си поразмърдаш мозъка, сам ще се сетиш защо ги махат от учебната програма.
                        Да не би защото нефтът ще става 500 долара?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          Няма нужда от емоции!
                          Точно от емоции има нужда.
                          Аз съм СВОБОДЕН, защото не съм зависим - нито от партии, нито от икономическата, нито от политическата конюнктури в държавата ни.

Днес, например, съм зависим от движението на евро/йена.
                          Кажи ми как точно се връзва това движение със ситуацията в България????
                          И как то влияе на емоциите и пристрастията ми?

Коментар

• anon6706

Защото ако си поразмърдаш мозъка, сам ще се сетиш защо ги махат от учебната програма.
                            D.Y.F-091066

Коментар

Винкел, решението за Ботев произлиза от МИНИСТЪР. Няма никакъв среден ешелон.
                              Министъра е виновен защото не чете и разсъждава върху това което подписва .

Виновни са и всички тия малоумници които творят в министерствата и лапат кинтите ни от данъци.Нали не мислиш че решението физически е написано от министъра ?

Коментар

• Мисля, че КС е улеснен:

http://pris.government.bg/prin/file_...0277&pid=65466
                                http://pris.government.bg/prin/file_...0486&pid=65717

http://dnes.dir.bg/news/deljan-peevs...-14229724?nt=4

Къде е обаче между двете решението за нов директор.
                                Имаме и.д., после празно място, уж за директор, след което слагаме наново и.д.
                                Е да, ама празното място е наистина празно...

Р Е Ш Е Н И Е № 350
                                от 30 май 2013 година

ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗА ИЗДАВАНЕ НА УКАЗ ЗА ПРЕДСРОЧНО ПРЕКРАТЯВАНЕ ПЪЛНОМОЩИЯТА НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ „НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ” И ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ВРЕМЕННО ИЗПЪЛНЯВАЩ ФУНКЦИИТЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ „НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ”

На основание чл. 8, ал. 5 във връзка с чл. 8, ал. 4, т. 1 и ал. 7 от Закона за Държавна агенция „Национална сигурност” и подадена молба от
                                30 май 2013 г.

М И Н И С Т Е Р С К И Я Т С Ъ В Е Т
                                Р Е Ш И:

1. Предлага на Президента на Република България на основание
                                чл. 98, т. 7 от Конституцията на Република България да издаде указ за предсрочно прекратяване пълномощията на КОНСТАНТИН КИРИЛОВ КАЗАКОВ като председател на Държавна агенция „Национална сигурност”.
                                2. Определя ВЛАДИМИР БОГДАНОВ ПИСАНЧЕВ - заместник-председател на Държавна агенция „Национална сигурност”, за изпълняващ функциите на председател на Държавна агенция „Национална сигурност” до издаването на указ за назначаване на нов председател.

МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ: /п/ Пламен Орешарски

ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА
                                МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ: /п/ Росен Желязков
                                Р Е Ш Е Н И Е № 371

от 20 юни 2013 година

ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ВРЕМЕННО ИЗПЪЛНЯВАЩ ФУНКЦИИТЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ „НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ”

На основание чл. 8, ал. 8 от Закона за Държавна агенция „Национална сигурност”

М И Н И С Т Е Р С К И Я Т С Ъ В Е Т
                                Р Е Ш И:

Определя ВЛАДИМИР БОГДАНОВ ПИСАНЧЕВ - заместник-председател на Държавна агенция „Национална сигурност”, да изпълнява функциите на председател на Държавна агенция „Национална сигурност” до избирането на нов председател на агенцията.

МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ: /п/ Пламен Орешарски

ЗА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА
                                МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ: /п/ Нина Ставрева
                                Last edited by Jekata; 21.06.2013, 15:16.

Коментар

Working...
                                X