Първоначално изпратено от barovec
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са ползите и рисковете от евентуалното въвеждане на Еврото в България?
Collapse
X
-
хм , умишлено писах “ преди двайсе години” ама хайде да разтоврим ножицата до 30 години и да видим кои са тия слуги на запада…, опс преди 30 години румбата гечев, агент Економов , днес пръв защитник и бранител на лъвский лев е министър на икономическото развитие в правителството на жан виденов
… това , ако не е ирония на сътбата…
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
Преди 20-30 години слугите на запада у нас фалираха лева и се стигна до валутен борд. Това за лева- ми не е надежден и в дългосрочен план всеки бяга от него. За еврото - преди 20-30 години беше във възхода си и беше голямата работа. Сега еврото все повече прилича на лева от 90те т.е преди валутният борд и хората естестявено бягат от него в имоти, злато...
- 1 like
Коментар
-
хм , умишлено писах “ преди двайсе години” ама хайде да разтоврим ножицата до 30 години и да видим кои са тия слуги на запада…, опс преди 30 години румбата гечев, агент Економов , днес пръв защитник и бранител на лъвский лев е министър на икономическото развитие в правителството на жан виденов
… това , ако не е ирония на сътбата…
Преди 20-30 години слугите на запада у нас фалираха лева и се стигна до валутен борд. Това за лева- ми не е надежден и в дългосрочен план всеки бяга от него. За еврото - преди 20-30 години беше във възхода си и беше голямата работа. Сега еврото все повече прилича на лева от 90те т.е преди валутният борд и хората естестявено бягат от него в имоти, злато...
Коментар
-
Че Виденов се опънал на Сорос, а па той ни фалирал.
А истината си е че като изчезна СИВ и гарантирания пазар за държавните предприятия, те изведнъж останаха без работа и без приходи, но понеже са държавни и държавата беше грижовна им плащаше заплати с напечатани пари. Е те това стана.
Трябваше просто икономиката да се пренастрои от планова към пазарна. И вместо да почнем от 90-91 година да правим това, ние се мотахме до 96-97. През това време се печатаха едни едни пари да се плащат едни заплати на едни хора, дето не извършваха кой знае какви смислени дейности.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Сигурен бях, че ще се включиш. Принизявам само целенасочено манипулиращите отпадъци...
защото при липса на реакция,
видях с очите си, как натрупват авторитет/популярност и се сдобиват с власт
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Твърде много принизяваш другите, за да извадиш един сантиметър от себе си отгоре. Това вреди повече на теб, защото те прави ленив и така умът ти буренясва. Колко напред ще отидеш, ако дискутираш върху плоскоземието и се радваш, че си ги надприказвал? "Плоскоземието" тук е метафора за глупостите, върху които проявяваш внимание, освен че е израз за директна употреба. Можеш повече.
защото при липса на реакция,
видях с очите си, как натрупват авторитет/популярност и се сдобиват с власт
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Мдам и тия простотии започнаха с плоскоземните "дискусии"... Първо разколебаваш хората в основни факти,а после вече е лесно
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, ба го и парламента
те сами се избиратНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениеако някой преди двайсе години ми беше казал, че тази дискусия въобще ще съществува щях да му се изсмея в лицето…,
явно, че при нас всичко е възможно…..
само, че в триадата “ да запазим лъвския лев,” се включват и хора средно интелигентни,
шах с пешаката
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениеако някой преди двайсе години ми беше казал, че тази дискусия въобще ще съществува щях да му се изсмея в лицето…,
явно, че при нас всичко е възможно…,
за едни 15-20% от народо-населението , които така или иначе нямат нито левове, нито евро, нито виетнамски донги е някаски разбираемо да са противници на всичко ново, включително и еврото.
само, че в триадата “ да запазим лъвския лев,” се включват и хора средно интелигентни,
шах с пешаката
- 5 Харесвания
Коментар
-
@ на всичкото отгоре , въпроса е толкова деликатен, че е част от националната сигурност в степен толкова висока, че не се сещам за по-висока , +++ААА
та наистина е необяснимо за мен, как всякакви неграмотници са оставени да си развяват кончето като се изказват и експлоатират темата за всякакви политически, икономически и социални цели ….,
- 2 Харесвания
Коментар
-
ако някой преди двайсе години ми беше казал, че тази дискусия въобще ще съществува щях да му се изсмея в лицето…,
явно, че при нас всичко е възможно…,
за едни 15-20% от народо-населението , които така или иначе нямат нито левове, нито евро, нито виетнамски донги е някаски разбираемо да са противници на всичко ново, включително и еврото.
шах с пешакатаLast edited by barovec; Вчера, 00:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Откак сме в чакалнята СЕДЕМ пъти избирахме парламент, НИТО ВЕДНЪЖ противниците на еврозоната не взеха дори 1/3 от гласовете! Предишните СЕДЕМ избора взеха даже по-малко.
те сами се избиратпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Амчи ние вече сме решили бре - още преди 20+ години!
Ти къде спа тогава?
Мачът вече свирен - решението остава само да се приложи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Иди в Полша и им кажи,че са копейки, щом не искат еврото. Да видим какво ще се случи.
По тая логика всеки, който е за еврото, е поддръжник на Пеевски.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар