Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са ползите и рисковете от евентуалното въвеждане на Еврото в България?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ти повдигаш въпроса кой колко книги бил изчел. И аз ти давам доказателства, че съм участвал в предаване, където се изискват много знания.
Аргументирано ти отговорям,а не се заяждам по женски като теб.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеСамо дето въпросът не е за приемане на еврото, а дали да се приеме на еврото до 2045г.А сега имаме шанс!
Който и мързелив държавен служител в момента да попиташ - ще каже: "Не сме готови", което скрито означава: "Не искам да си усложнявам живота преди пенсия"!
Виждам го всеки ден - в частен, в държавен сектор, млади, стари - все тая! Никой не иска да си нарушава рутината, защото така му е по-лесно, защото се е пуснал по течението и го мързи да плува.
И ако чакаме на такива - никога няма да дойде момент, в който да кажат: "Готови сме"!
Затова - много ви здраве за референдум!
пп
Относно Стани богат - темата е абсолютно безмислена.
Проблемът ти е, че не правиш разлика между "знание" и "информация".
В стани богат можеш да стигнеш достатъчно нагоре само с памет и без грам логическа мисъл.Last edited by Julius_BG; 14.06.2025, 11:18.
- 1 like
Коментар
-
Хахаха-продуцента няма как да знае какви знания има всеки участник. Щото всеки човек може да не отговари на елементарен въпрос от тема,от която не се интересува. Въпросите са зададени предварително и само човек с много обща култура може да стигне напред.
май не си ходил в Стани богат - всеки участник минава през въпросник
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение..
И ти правиш внушения, че всеки,който е против еврото бил копейка.Цитирай ми поне един мой коментар, в който хваля Русия, Путин или каквото и да е било, свързано с Русия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Напротив - допускаме референдум за каквото си поиска народа, но не и за приемането на еврото, защото това ще спре процеса на приемане, в който сме на само една крачка от успешния му край. Вашият референдум дори и самото му обявяване автоматично означава отлагане на приемането на еврото с не се знае още колко години. Така че искането ви не е за референдум, а за прекратяване на процедурата, но това няма как да се допусне.
Колкото до процедурата това е все едно ако е имало референдум за присъединяване на България към Тристранния пакт на страната на Германия на Хитлер и някой да заяви,че няма нужда от референдум, щото процедурата била в ход.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Напротив, драги!
Безмисленото самохвалство (че бил участвал в развлекателно телевизионно предаване) не е абсолютно никакъв критерий, още по-малко някакво доказателство за интелигентност! И точно авторекламата е по-характерна за жените. Един мъж би оставил делата му (или другите хора) да говорят за него. А ти ходиш и развяваш байряка на Стани богат сякаш това е най-значимото ти интелектуално постижение в живота!
Така ли е наистина: 12-те въпроса на Стани богат ли са твоят "интелектуален връх"?
Аргументирано ти отговорям,а не се заяждам по женски като теб.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Продуцента колкото реши - на толкова ще отговориш.
Прави се профил на всеки участващ заедно с въпроси на които 99.999% не може да отговори(но това е по-сложна тема от Еврозоната
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЗначи в Швеция, Дания, Полша и Чехия няма инвестиции, щото не са в Еврозоната?
Колкото до мнението на българския народ-що не допускате референдум като сте сигурни, че повечето българи подкрепят еврото?
- 1 like
Коментар
-
Ти си като някоя жена-само празни приказки, ирония и обиди,без нито един аргумент. Останалите поддръжници на еврото поне се опитват да аргументират избора си. Ти спориш като жена, не като мъж.
Безмисленото самохвалство (че бил участвал в развлекателно телевизионно предаване) не е абсолютно никакъв критерий, още по-малко някакво доказателство за интелигентност! И точно авторекламата е по-характерна за жените. Един мъж би оставил делата му (или другите хора) да говорят за него. А ти ходиш и развяваш байряка на Стани богат сякаш това е най-значимото ти интелектуално постижение в живота!
Така ли е наистина: 12-те въпроса на Стани богат ли са твоят "интелектуален връх"?
- 1 like
Коментар
-
В България печалбите са ниски,така че няма как човек да стане богат.Аз отговорих на въпрос за 10 хиляди лв,а във Великобритания даваха 125 хиляди паунда ако отговориш на 12 въпроса.
Въпросът е,че само човек с много знания и ерудиция може да отговори на 12 въпроса.А за теб съм сигурен, че няма да го направиш.Така че недей да плещиш глупости кой колко книги бил прочел.
Прави се профил на всеки участващ заедно с въпроси на които 99.999% не може да отговори(но това е по-сложна тема от Еврозоната
)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха.
Май в твоята глава има само 1 мозъчна клетка и затова е само хаос.
борд = Фискална дисциплина = ниска задлъжнялост на правителствата = ниски данъци за населението
евро-зона = махане на борда = няма фискална дисциплина=висока задлъжнялост на правителства = големи данъци за населението...
И тез ли елементарни причинно следствени връзки са ти трудни?
1. Няма равенство между борд и фискална дисциплина
2. Няма равенство между еврозона и липса на фискална дисциплина
България е с лоша фискална дисциплина и е с борд, прибалтийските републики са с добра фискална дисциплина и са с евро.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Изтреще нещо,
факта е към невежите къде тпърдят че еврозоната идвала с високи данъци...
И ти правиш внушения, че всеки,който е против еврото бил копейка.Цитирай ми поне един мой коментар, в който хваля Русия, Путин или каквото и да е било, свързано с Русия.
- 1 like
Коментар
-
Иди в Полша и им кажи,че са копейки щом не искат еврото. Та да видим как ще реагират.
факта е към невежите къде тпърдят че еврозоната идвала с високи данъци...
аз пиша за данъци в еврозоната, ти отвръщаш като блондинка - кво било в Полша (ми тя не е там бре!)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеВече съм спокоен! Благодаря.
Сега знам, че фискалната, монетарната, че даже и външната ни политика са в сигурни ръце!
Истински късмет е, че сред нас имаме човек, отговорил на 12 въпроса в Стани богат.
Ако беше стигнал само до 11-то ниво още щях да съм притеснен!
- 1 like
Коментар
Коментар