IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви са ползите и рисковете от евентуалното въвеждане на Еврото в България?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

ъммм,
    май не си ходил в Стани богат - всеки участник минава през въпросник
    Хващаме бас за каквато сума кажеш и ти представям доказателства.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ти повдигаш въпроса кой колко книги бил изчел. И аз ти давам доказателства, че съм участвал в предаване, където се изискват много знания.
      Аргументирано ти отговорям,а не се заяждам по женски като теб.
      Има крещящо противоречие между това, което демонстрираш в постингите си, и това, с което се хвалиш. Много хора са го забелязали това във форума и са се опитвали да ти кажат, че много се изхвърляш, и с всичките тях си влязъл в конфликт с различни обиди. Аз в комуникацията си с тебе се опитвам да бъда тактичен и да не ти казвам директно в очите какво си мисля за твоята интелигентност. Да, имаш си и силни страни, но в някои области много се излагаш. Икономиката не ти е силна страна. Виж в политиката и в темата за войната в Украйна изцяло те подкрепям и от мене си получил много лайкове.

Коментар

Само дето въпросът не е за приемане на еврото, а дали да се приеме на еврото до 2045г.
        Което ви прави още по-глупави, че сте против, защото ако изобщо дойде момент, в който да кажете "Ето, готови сме" - тогава е много вероятно да НЕ отговаряме на критериите! А сега имаме шанс!

Който и мързелив държавен служител в момента да попиташ - ще каже: "Не сме готови", което скрито означава: "Не искам да си усложнявам живота преди пенсия"!

Виждам го всеки ден - в частен, в държавен сектор, млади, стари - все тая! Никой не иска да си нарушава рутината, защото така му е по-лесно, защото се е пуснал по течението и го мързи да плува.

И ако чакаме на такива - никога няма да дойде момент, в който да кажат: "Готови сме"!
        Затова - много ви здраве за референдум!

пп
        Относно Стани богат - темата е абсолютно безмислена.
        Проблемът ти е, че не правиш разлика между "знание" и "информация".
        В стани богат можеш да стигнеш достатъчно нагоре само с памет и без грам логическа мисъл.
        Last edited by Julius_BG; 14.06.2025, 11:18.

Коментар

Хахаха-продуцента няма как да знае какви знания има всеки участник. Щото всеки човек може да не отговари на елементарен въпрос от тема,от която не се интересува. Въпросите са зададени предварително и само човек с много обща култура може да стигне напред.
          ъммм,
          май не си ходил в Стани богат - всеки участник минава през въпросник

Коментар

..
            И ти правиш внушения, че всеки,който е против еврото бил копейка.Цитирай ми поне един мой коментар, в който хваля Русия, Путин или каквото и да е било, свързано с Русия.
            На копейките-путирасти(не на русия!) е основния интерес, България да не влиза в Еврозоната, да си противник на путлирчо и да си против еврото е шизофрения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Напротив - допускаме референдум за каквото си поиска народа, но не и за приемането на еврото, защото това ще спре процеса на приемане, в който сме на само една крачка от успешния му край. Вашият референдум дори и самото му обявяване автоматично означава отлагане на приемането на еврото с не се знае още колко години. Така че искането ви не е за референдум, а за прекратяване на процедурата, но това няма как да се допусне.
              Само дето въпросът не е за приемане на еврото, а дали да се приеме на еврото до 2045г.
              Колкото до процедурата това е все едно ако е имало референдум за присъединяване на България към Тристранния пакт на страната на Германия на Хитлер и някой да заяви,че няма нужда от референдум, щото процедурата била в ход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Напротив, драги!

Безмисленото самохвалство (че бил участвал в развлекателно телевизионно предаване) не е абсолютно никакъв критерий, още по-малко някакво доказателство за интелигентност! И точно авторекламата е по-характерна за жените. Един мъж би оставил делата му (или другите хора) да говорят за него. А ти ходиш и развяваш байряка на Стани богат сякаш това е най-значимото ти интелектуално постижение в живота!

Така ли е наистина: 12-те въпроса на Стани богат ли са твоят "интелектуален връх"?
                Ти повдигаш въпроса кой колко книги бил изчел. И аз ти давам доказателства, че съм участвал в предаване, където се изискват много знания.
                Аргументирано ти отговорям,а не се заяждам по женски като теб.

Коментар

Продуцента колкото реши - на толкова ще отговориш.
                  Прави се профил на всеки участващ заедно с въпроси на които 99.999% не може да отговори (но това е по-сложна тема от Еврозоната )
                  Хахаха-продуцента няма как да знае какви знания има всеки участник. Щото всеки човек може да не отговари на елементарен въпрос от тема,от която не се интересува. Въпросите са зададени предварително и само човек с много обща култура може да стигне напред.

Коментар

Значи в Швеция, Дания, Полша и Чехия няма инвестиции, щото не са в Еврозоната?
                    Колкото до мнението на българския народ-що не допускате референдум като сте сигурни, че повечето българи подкрепят еврото?
                    Напротив - допускаме референдум за каквото си поиска народа, но не и за приемането на еврото, защото това ще спре процеса на приемане, в който сме на само една крачка от успешния му край. Вашият референдум дори и самото му обявяване автоматично означава отлагане на приемането на еврото с не се знае още колко години. Така че искането ви не е за референдум, а за прекратяване на процедурата, но това няма как да се допусне.

Коментар

Ти си като някоя жена-само празни приказки, ирония и обиди,без нито един аргумент. Останалите поддръжници на еврото поне се опитват да аргументират избора си. Ти спориш като жена, не като мъж.
                      Напротив, драги!

Безмисленото самохвалство (че бил участвал в развлекателно телевизионно предаване) не е абсолютно никакъв критерий, още по-малко някакво доказателство за интелигентност! И точно авторекламата е по-характерна за жените. Един мъж би оставил делата му (или другите хора) да говорят за него. А ти ходиш и развяваш байряка на Стани богат сякаш това е най-значимото ти интелектуално постижение в живота!

Така ли е наистина: 12-те въпроса на Стани богат ли са твоят "интелектуален връх"?

Коментар

В България печалбите са ниски,така че няма как човек да стане богат.Аз отговорих на въпрос за 10 хиляди лв,а във Великобритания даваха 125 хиляди паунда ако отговориш на 12 въпроса.
                        Въпросът е,че само човек с много знания и ерудиция може да отговори на 12 въпроса.А за теб съм сигурен, че няма да го направиш.Така че недей да плещиш глупости кой колко книги бил прочел.
                        Продуцента колкото реши - на толкова ще отговориш.
                        Прави се профил на всеки участващ заедно с въпроси на които 99.999% не може да отговори (но това е по-сложна тема от Еврозоната )

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ха ха.
                          Май в твоята глава има само 1 мозъчна клетка и затова е само хаос.

борд = Фискална дисциплина = ниска задлъжнялост на правителствата = ниски данъци за населението

евро-зона = махане на борда = няма фискална дисциплина=висока задлъжнялост на правителства = големи данъци за населението...

И тез ли елементарни причинно следствени връзки са ти трудни?
                          Пълни глупости дрънкате

1. Няма равенство между борд и фискална дисциплина
                          2. Няма равенство между еврозона и липса на фискална дисциплина

България е с лоша фискална дисциплина и е с борд, прибалтийските републики са с добра фискална дисциплина и са с евро.

Коментар

Изтреще нещо,
                            факта е към невежите къде тпърдят че еврозоната идвала с високи данъци...
                            Средно за Еврозоната корпоративния данък е 23 процента при 10 за България и 43 процента ДОД при 10 за България. Външният дълг е 98 процента от БВП при 22 за България.
                            И ти правиш внушения, че всеки,който е против еврото бил копейка.Цитирай ми поне един мой коментар, в който хваля Русия, Путин или каквото и да е било, свързано с Русия.

Коментар

Иди в Полша и им кажи,че са копейки щом не искат еврото. Та да видим как ще реагират.
                              Изтреще нещо,
                              факта е към невежите къде тпърдят че еврозоната идвала с високи данъци...

аз пиша за данъци в еврозоната, ти отвръщаш като блондинка - кво било в Полша (ми тя не е там бре!)

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                                Вече съм спокоен! Благодаря.

Сега знам, че фискалната, монетарната, че даже и външната ни политика са в сигурни ръце!

Истински късмет е, че сред нас имаме човек, отговорил на 12 въпроса в Стани богат.

Ако беше стигнал само до 11-то ниво още щях да съм притеснен!
                                Ти си като някоя жена-само празни приказки, ирония и обиди,без нито един аргумент. Останалите поддръжници на еврото поне се опитват да аргументират избора си. Ти спориш като жена, не като мъж.

Коментар

Working...
                                X