Първоначално изпратено от Спящият бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеЕдно от класическите правила в пропагандата повелява, когато не ти харесва посоката на диспута, да се опиташ да я промениш, като изместиш темата. Забележително е как колегата national power използва този прийом и е на път да измести дискусията за по-нататъшната ни евроинтеграция с измисления конфликт между столица и провинция! А всъщност
ОСТАВАТ САМО 44 ДНИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ, за да изпълни ангажимента си и подаде документи за членство на България в ERM 2!
Това обаче не може да стане без да има по-бърза евроинтеграция на РБ.
Колкото по-бързо влезем в ЕЗ ,толкова по-бързо ще развием и Родината си с всичките и региони !
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Дури това отношение не е от сега.Още от дете го усещах и то заради факта че не учех тука а прекарвах ваканциите.После като студент същата работа.Даже една мърла понеже казах че съм от едно Плевенско село кат ми видя документите и се изпусна ама тука пише роден в София и софийски жител???!!!!Дори мислеще че са фалшиви...Много се смях....и отношението и се промени веднага...А моето отношение какво да бъде към такива освен да я изчукаш няколко пъти и да я отпратиш....мо понеже не ми харесваше и се размина.Нямам нищо против софиянци но парите трябва равномерно да се разпределят и да се създадат такива условия за фирмите че да не са принудени да имат офиси в София.Какво пречи офиса на Кауфланд да е у Свищов нима там няма счетоводители???
Дори е крайно необходимо да се развият всички региони в Родината ни и не виждам основателна причина да не се прави ,просто е необходимо време за това което изгубихме в годините
Същото се отнася и ако не влезем в ЕРМ 2 ,защото и за това загубихме много време ,но вече погледнато през призмата,че България,ще остане извън европейското развитие точно както изостава Северна България !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Съгласна съм ,че политиците ни не са цвете за мирисане ,но само такива са на политическата маса за жалост.
И да спреш инвестициите за софииските университети ,няма да помогне. Децата имат възможност да се обучават в цял свят както и във всички български университети и правят своя информиран избор !В министерствата ни не съм убедена,че работят само софиянци,дори напротив мисля,че повечето не са такива. Пренебрежителното отношение и перченето,фуклявченето не са от старите софиянци ние сме много толерантни ,а от новодошлите в София,които искат да покажат на съгражданите си ,че са станали "повече" хора от тях.
Какво да ти кажа,бъркаш тотално
Коментар
-
Едно от класическите правила в пропагандата повелява, когато не ти харесва посоката на диспута, да се опиташ да я промениш, като изместиш темата. Забележително е как колегата national power използва този прийом и е на път да измести дискусията за по-нататъшната ни евроинтеграция с измисления конфликт между столица и провинция! А всъщност
ОСТАВАТ САМО 44 ДНИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ, за да изпълни ангажимента си и подаде документи за членство на България в ERM 2!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нямам никаква омраза към столицата но това което правят политиците е отвратително.Никаква столица няма да местя.Университети извън София дал Бог.На софийските просто се спира финансирането от държавата и кой иска да учи тама да си плаща.Не се притеснявай има къде да се преместят министерствата И в Русе и в плевен и във Варна Бургас Стара Загора Търново Пловдив.Хората който иска да се мести който не иска чао Гергино.Не си мисли че само софиянци могат да работят в едно министерство.Изобщо това пренебрежително отношение подигравателно и присмехулно към хората които не живеят в София от софиянци това фуклявене перчене гледане от високо от позицията на по умни богати и красиви отвращава хората.Вече трети ден съм в София и като гледам да ти кажа честно нищо не ме впечатлява а толкова пари окрадоха за София.Ако тези пари бяха изсипани в Северна България нещата да са други. В Плевен няма 20 метра улица без кръпки и дупки
И да спреш инвестициите за софииските университети ,няма да помогне. Децата имат възможност да се обучават в цял свят както и във всички български университети и правят своя информиран избор !В министерствата ни не съм убедена,че работят само софиянци,дори напротив мисля,че повечето не са такива. Пренебрежителното отношение и перченето,фуклявченето не са от старите софиянци ние сме много толерантни ,а от новодошлите в София,които искат да покажат на съгражданите си ,че са станали "повече" хора от тях.
Какво да ти кажа,бъркаш тотално
Коментар
-
С една дума искаш да се премести Столицата на България ?! Лошо няма ,но преди това ще се наложи да оправиш инфраструктурата на новата Столица. Да създадеш нови университети и нови производствени офис и индустриални площи ,както и да намериш къде да подслониш всички Министерства,Правителството и Парламента Лошото е ,че трудно ще преместиш хората
Чрез една омраза към Столицата ,няма как да получиш развитие на плевенския регион За жалост не е и само той ,а цяла Северна България.
За това пиша ,че няма личен интерес !
Коментар
-
Дури казвал съм ного пъти свалете си розовите очила в София.Ако аз съм начело на държавата нема една стотинка да дам на София и ще затворя половината университети а министерствата ще се преместят.Фирмите които са национални се разкарват от София и тогава ше видите едно развитие.Я ела в Плевен да видиш улиците на какво приличат
Чрез една омраза към Столицата ,няма как да получиш развитие на плевенския регион За жалост не е и само той ,а цяла Северна България.
За това пиша ,че няма личен интерес !
Коментар
-
Това няма нищо общо с личния интерес на никой от нас. Човека го е написал ясно за да се разбере от всички !
На "народа" не му беше и до магистрали ,обаче добре разбра ,че асфалта не се яде ,но ако го няма и развитие на регионите също няма.
Коментар
-
Са не бъркай личния си интерес с нашия.А тва с цивилизационния избор е голема смешка.Не може да се присъединяваме към крадци и убийци.Страната ни е в това положение не защото сме извън еврозоната и Шенген а щото нашите политици са некадърници и мижитурки.Иначе ти бъркаш форума с партийно събрание на вашата партия.На народа му е прз х и за ЕС и за НАТО и за Шенген и за ЕЗ
На "народа" не му беше и до магистрали ,обаче добре разбра ,че асфалта не се яде ,но ако го няма и развитие на регионите също няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеЕврозоната и Шенген са цивилизационен избор без алтернатива за нас и последна надежда нещо добро да ни се случи! Видяхме, че без контрол и натиск отвън реформи няма да има. Управниците ни шикалкавят, защото статуквото ги устройва, но това е техният интерес - не нашият! Руските слуги в България също ще саботират до дупка присъединяването ни, защото Русия не иска да ни изпуска от сферата си на влияние и дори се опитва да стегне още повече клопката около врата ни... Но това е техният интерес - не нашият!
Присъединяването ни към Шенген и Еврозоната ще бъдат следващите две исторически стъпки след НАТО и ЕС, които ще измъкнат нацията ни от отбора на марионетките и ще я наредят сред уважаваните в света, защото това е начинът гласът ни да се чува и да можем да отстояваме националните си интереси и независимост. Не другите да решават за нас и ние да изпълняваме, а да участваме при вземането на решенията! Затова по-нататъшната ни евроинтеграция е ни повече, ни по-малко въпрос на патриотизъм. Тест за това, колко и дали сме съхранили независимия си дух на българи!
Не може да се напише по-ясно !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеЕврозоната и Шенген са цивилизационен избор без алтернатива за нас и последна надежда нещо добро да ни се случи! Видяхме, че без контрол и натиск отвън реформи няма да има. Управниците ни шикалкавят, защото статуквото ги устройва, но това е техният интерес - не нашият! Руските слуги в България също ще саботират до дупка присъединяването ни, защото Русия не иска да ни изпуска от сферата си на влияние и дори се опитва да стегне още повече клопката около врата ни... Но това е техният интерес - не нашият!
Присъединяването ни към Шенген и Еврозоната ще бъдат следващите две исторически стъпки след НАТО и ЕС, които ще измъкнат нацията ни от отбора на марионетките и ще я наредят сред уважаваните в света, защото това е начинът гласът ни да се чува и да можем да отстояваме националните си интереси и независимост. Не другите да решават за нас и ние да изпълняваме, а да участваме при вземането на решенията! Затова по-нататъшната ни евроинтеграция е ни повече, ни по-малко въпрос на патриотизъм. Тест за това, колко и дали сме съхранили независимия си дух на българи!
Коментар
-
https://www.facebook.com/boyko.boris...4517056109686/
Евро-бюрократите ухилени потупват и прегръщат наш Бойко и му викат my friend, но за приемане на българите в еврозоната и Шенген дума не обелват. Нашите трябва да са по-нахални с евробюрократите, иначе ония никога няма да ни допуснат на една обща софра с тях.
... а Бойко задължително трябва да се научи да говори гладко на английски, иначе надутите западняци няма да го приемат за равен.Last edited by Frosty; 17.05.2018, 00:48.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Еврозоната и Шенген са цивилизационен избор без алтернатива за нас и последна надежда нещо добро да ни се случи! Видяхме, че без контрол и натиск отвън реформи няма да има. Управниците ни шикалкавят, защото статуквото ги устройва, но това е техният интерес - не нашият! Руските слуги в България също ще саботират до дупка присъединяването ни, защото Русия не иска да ни изпуска от сферата си на влияние и дори се опитва да стегне още повече примката около врата ни... Но това е техният интерес - не нашият!
Присъединяването ни към Шенген и Еврозоната ще бъдат следващите две исторически стъпки след НАТО и ЕС, които ще измъкнат нацията ни от отбора на марионетките и ще я наредят сред уважаваните в света, защото това е начинът гласът ни да се чува и да можем да отстояваме националните си интереси и независимост. Не другите да решават за нас и ние да изпълняваме, а да участваме при вземането на решенията! Затова по-нататъшната ни евроинтеграция е ни повече, ни по-малко въпрос на патриотизъм. Тест за това, колко и дали сме съхранили независимия си дух на българи!Last edited by Спящият бик; 17.05.2018, 11:01.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар