Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ами няма как всички да искаме едно и също.Аз искам да живея в България и децата ми да са тук.Имам го.Някои иска да живее в Германия друг в САЩ.Кой където иска там да ходи не съм ничии душманин.Еврото е пълен боклук и ще си отиде не ни трябва никаква еврозона никаква.Не може по такива важни въпроси без референдум.Не може някой да решава вместо мен.Еврото е тоалетна артия тва е както е и долара.Държавите имат коосални дългове хората също.Това ще изгърми щото не може против Природата.И тогава ще тръгнете всички към селата ама нищо няма да намерите...Знам че не ти се вярва то и на мен не ми се вярваше че Тато ще падне ама падна...И въобще тая сляпа вяра че Запада е пътят и истината и животът ще строши много глави.
За жалост ние искаме отново някой да ни пита ! За какво да ни питат ?! Замисли се !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми то се видя как искаме да живеем..С избор на корумпирани комунисти, строене на Белене и без реформи... Със медиите на Кой внушаващи стабилна мизерия и търкане на талончета.. Демагогия, крадене и корупция..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Няма разсъждаващ човек ,който да не осъзнава това ,както не е трябвало да има и такива преди години ! Някъде сме загубили разума си и сега е трудно да го възстановим отново. Не греша ! Казах ти ,че ако не влезем в ЕЗ ще се забавим така както се забавихме с възстановяването на всички региони на България,но вече в европейски мащаб !
Няма да се оправим докато не разберем къде и как искаме да живеем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми то се видя как искаме да живеем..С избор на корумпирани комунисти, строене на Белене и без реформи... Със медиите на Кой внушаващи стабилна мизерия и търкане на талончета.. Демагогия, крадене и корупция..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеСега пък попаднах на нещо друго:
Няма да е добре нито за България, нито за останалите членки на Шенген, да се бърза с ангажименти за присъединяването на България. Това заяви президентът на Франция Еманюел Макрон на брифинга в НДК, съобщава "Труд". Малко преди това премиерът Бойко Борисов съобщи, че темите за Шенген и Еврозоната са били сред обсъжданите на срещата с френския президент. “Няма да е добре нито за България, нито за останалите членки на Шенген, да се бърза с ангажименти за присъединяването на България. Трябва да реформираме Шенген, Дъблинския регламент и всичко, което е свързано със свободното движение на хора. И тогава да водим дебат за присъединяването на България”, каза Макрон. Отчитаме качествената работа на България при охраната на границите на ЕС, добави той.
https://www.blitz.bg/obshtestvo/eu20...ews600921.html
Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/eu20...ews600921.html
Иначе и аз съм против да влизаме в Шенген. ... като си представя, че няколко млн. афринаци и албанци ще имаме привилегията да ги пропускаме на българо-гръцката граница ....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Сега пък попаднах на нещо друго:
Няма да е добре нито за България, нито за останалите членки на Шенген, да се бърза с ангажименти за присъединяването на България. Това заяви президентът на Франция Еманюел Макрон на брифинга в НДК, съобщава "Труд". Малко преди това премиерът Бойко Борисов съобщи, че темите за Шенген и Еврозоната са били сред обсъжданите на срещата с френския президент. “Няма да е добре нито за България, нито за останалите членки на Шенген, да се бърза с ангажименти за присъединяването на България. Трябва да реформираме Шенген, Дъблинския регламент и всичко, което е свързано със свободното движение на хора. И тогава да водим дебат за присъединяването на България”, каза Макрон. Отчитаме качествената работа на България при охраната на границите на ЕС, добави той.
https://www.blitz.bg/obshtestvo/eu20...ews600921.html
Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/eu20...ews600921.html( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Радвам се прочета че осъзнаваш необходимостта от еднакво развитие на всички населени места и региони.Хората няма да напускат родните си места за да търсят работа ако я имат в родния град.Но за еврозоната грешиш.Ти вече имаш достатъчно житейски опит и е наивно да вярваш че като влезем в Шенген и Зоната ще се оправим.Вече 30 г слушам как сме щели да се оправим като ни приемат в НАТО и ЕС е като ни приеха оправихме ли се???Имаше един посерко идиот Соломон Паси дет разправяше че като пратим войници в Ирак после наши фирми ще го възстановяват и ще си върнем дълга е какво се случи получихме 10 ковчега и някаква мижава сума а дълга отписахме.Колко похарчихме за войската там ти кажи?Навремето ни лъжеха че имало свободен пазар конкуренция и прочее купешки простотии днес всички виждаме как се прави бизнес.Иде оня с големата бухалка и казва тука аз съм шефа.После бизнес има само за неговите хора.30г вече само лицемерие кражби ломене.Не остана вече нищо.Населението на Северна България е по малко от това на София...Не се лъжи.Не е това нашият път и ще го разберете много скоро.Казвал съм много пъти че с големи батковци не трябва да играем карти.Сичките тия приказки за демокрация просперитет пазар са ала бала за наивници
Няма да се оправим докато не разберем къде и как искаме да живеем
Коментар
-
[QUOTE=Frosty;n3335365]Току-що казаха по новините относно влизането в чакалнята... Макрон бил казал, че Франция е "за" влизането на България в еврозоната, което е добър знак. [/QUOT
Днес всички условия са изпълнени"
Прочети още на: https://www.bgonair.bg/bulgaria/2018...kam-evrozonata
Аз го чета така - "сега е времето и хич не се туткайте" ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Паричният режим е само станиолчето - него отдавна го предъвкваме. Важното е да вкусим и от бонбона!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Разбира се ,че не е от сега ! Започна със софийското жителство и разделението на нацията по териториален признак !
Дори е крайно необходимо да се развият всички региони в Родината ни и не виждам основателна причина да не се прави ,просто е необходимо време за това което изгубихме в годините
Същото се отнася и ако не влезем в ЕРМ 2 ,защото и за това загубихме много време ,но вече погледнато през призмата,че България,ще остане извън европейското развитие точно както изостава Северна България !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Присъединяването към един валутен съюз няма как да ни превърне в някакъв значим фактор, чийто глас се чува. Отстояването на национални интереси и запазването на независимост зависи от провежданата политика, а не от избрания паричен режим в страната.
Коментар
Коментар