Да не слагаме каруцата пред коня. За да ни откажат, първо ние трябва да подадем заявление, че искаме... А ние продължаваме да не подаваме такова!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Кире, сайтът, който цитираш, не беше ли на "Шиши"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеDie Welt: Банковият съюз стана ново препятствие на пътя на България към Еврозоната
Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/ikonomika/die-w...ews601627.html
Европейската централна банка (ЕЦБ) и Евросъюзът се отнасят с големи съмнения към перспективата за скорошно влизане на България в системата на стабилни валутни курсове в Европа, което трябва да стане предварителна стъпка по пътя към възможното приемане на страната в зоната на еврото, пише германският вестник Die Welt в публикацията си „EZB und EU mit großen Bedenken gegen Bulgariens Euro-Beitritt”.
Коментар
-
Die Welt: Банковият съюз стана ново препятствие на пътя на България към Еврозоната
Европейската централна банка (ЕЦБ) и Евросъюзът се отнасят с големи съмнения към перспективата за скорошно влизане на България в системата на стабилни валутни курсове в Европа, което трябва да стане предварителна стъпка по пътя към възможното приемане на страната в зоната на еврото, пише германският вестник Die Welt в публикацията си „EZB und EU mit großen Bedenken gegen Bulgariens Euro-Beitritt”.
Коментар
-
Значи, след като консумирахме възможността да разводним темата за евроинтеграцията с "проблема" столица-провинция, сега се насочваме към правилата за движението по пътищата!? Започвам да си мисля, че си с мисия тук! И трябва да призная, че ако е така, ти наистина си добър, много добър да се правиш на ударен. Умение, за което някой би платил! Моля да ме извиниш, ако съм прекалено подозрителен и ти си просто един ексцентричен, сладкодумен тип, добър по душа и чаровно разсеян... В такъв случай бих пийнал бира с теб, но в никакъв случай не бих те потърсил за работа!Last edited by Спящият бик; 18.05.2018, 12:25.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Прочетох ти всички постове по темата - чувствам някаква отговорност, след като съм я отворил... От тях разбрах, предполагам всички разбраха, против какво си. Слабото място в позицията ти е, че не казваш и думичка ЗА какво си? Каква алтернатива предлагаш? Или тя е толкова компрометирана вече, че не смееш да я назовеш!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Надай се.Last edited by Спящият бик; 18.05.2018, 11:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеОСТАВАТ САМО 43 ДНИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ, за да изпълни ангажимента си и подаде документи за членство на България в ERM 2!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВие бройте дните, а те броят откраднатите милиони..http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
Коментар