IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://anivge.wordpress.com/2013/11/...-%D0%BC%D0%BE/

НОВИЯ МОРАЛ НА МУТРИТЕ ДА НЕ ИДВА ОТ СТАРИЯ НА КАРАМАНСКИ

ГЕРБ- СИК- БУДА- ПАШАТА

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      НЕ се прави на недоносен, Карамански присъства на снимката, но присъства и другия СИК-аджия- БОЙКО БОРИСОВ! Гарантирано от ГЕРП
      Е,и!? И ако е така (НЯМА МНЕНИЕ НА ВЕЩО ЛИЦЕ!),това какво доказва
      Нищо разбира се! Освен ,че си чешем каламбаците!

Коментар

• Ами капитана си е виновен сам. Трябвало е да трафикира дрога от Бразилия, която явно е много по-цивилизована и демократична от Панама. До сеги можеше да са го осъдили и експулсирали ....

Ама тези бразилци са големи хитреци. За къф чеп да хранят години наред чужди престъпници. Осъждаш ги, лежат някоя година в бразилски затвор, колкото да усетят че бразилските мангали са надарени и ги експулсираш в родината им. Там да се оправят с тях.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          НЕ се прави на недоносен, Карамански присъства на снимката, но присъства и другия СИК-аджия- БОЙКО БОРИСОВ! Гарантирано от ГЕРП
          И кой на тая снимка е Борисов? Да не би да говорите за най-десния момък, щот ако мислиш, че той е ББ, ходете си купете очила!
          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            На мен ми дреме на половия орган и за Олигарски и рИформаторити и за тиквуняка и за всичката паплач.Никъде не съм казвал че цяла България е за Олигарски.Одете викайте не ми пречите.Те и лудите те така окат ама никой ги не чува.Утре като падне снега и ще се изпокриете.И избори да има пак губите.

Не така бе Бате Пешо, дай им лъч надежда на тези изстрадали и алкохолизирани стари седесари, шайка риформатори с фамилия Пръмови, разглезени студенти на които не им се учи и си намират поводи, както и на емигриралите вечно търсещи оправдания за собствените си несгоди плужаци, които нямаха доблест и кураж да останат ТУК за да се съобразяваме въобще с тяхното мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Това е истината !!!
              Здрасти Мечо, тук една част от форумните тролове се информират от телевизиите и не са в час. Искам да ти кажа че днес срещнах група от Варна с много плакати тук на пл. Независимост. Бяха супер, особено едно мое бивше гадже от университета. Евала.
              Орешарски пада до часове!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
                Та това е Карамански и лека му пръст!

Коментар

• Капитан Светлозар Собаджиев: Боевски го пуснаха заради $, а мен ме чакат да умра!

Коментар

• Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
                    пешка на теб дали ти е ясно че никой не се интересува какво ти смяташ.Това че ти си за Олигарски не означава че цяла България е за него.Та ако обичаш се запри.
                    Или просто иди на психоаналитик а може и при дядо поп да се изповядаш.
                    Защото не ти движи да се слагаш тук като глупак!
                    На мен ми дреме на половия орган и за Олигарски и рИформаторити и за тиквуняка и за всичката паплач.Никъде не съм казвал че цяла България е за Олигарски.Одете викайте не ми пречите.Те и лудите те така окат ама никой ги не чува.Утре като падне снега и ще се изпокриете.И избори да има пак губите.
                    Last edited by Бате Пешо; 10.11.2013, 21:18.

Коментар

• Подвид съсел - #нещастник
                      Очевидец: Станишев излязал сгънат в патрулка, мерцедесът заради който блъскаха бил заблуда”
                      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Абе, честно не съм сигурен дали този е Бойко на снимката. Нека Бойко да си каже. Ама Капитал верно са големи идиоти
                        Та това е Карамански и лека му пръст!

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                          Орешарски пада до часове!!!
                          Това е истината !!!
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                            Абе, къде е Мечо? Имам малко снимки за него от варненци на протеста в София.
                            Бян бурда сян коркма !!!

Лъвът скъса синджиря !!!
                            http://www.youtube.com/watch?v=Grr1DdoriZw
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Абе, къде е Мечо? Имам малко снимки за него от варненци на протеста в София.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                ,цяла България е против теб и ти да се правиш,че нищо не се случва! "Човече" без грам достойнство!

[]
                                Цяла България ли? Наборке ти наистина ли си останала без мъж?
                                Препоръчвам ти мечоБИКоф

Коментар

Working...
                                X