If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами капитана си е виновен сам. Трябвало е да трафикира дрога от Бразилия, която явно е много по-цивилизована и демократична от Панама. До сеги можеше да са го осъдили и експулсирали ....
Ама тези бразилци са големи хитреци. За къф чеп да хранят години наред чужди престъпници. Осъждаш ги, лежат някоя година в бразилски затвор, колкото да усетят че бразилските мангали са надарени и ги експулсираш в родината им. Там да се оправят с тях.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
На мен ми дреме на половия орган и за Олигарски и рИформаторити и за тиквуняка и за всичката паплач.Никъде не съм казвал че цяла България е за Олигарски.Одете викайте не ми пречите.Те и лудите те така окат ама никой ги не чува.Утре като падне снега и ще се изпокриете.И избори да има пак губите.
Не така бе Бате Пешо, дай им лъч надежда на тези изстрадали и алкохолизирани стари седесари, шайка риформатори с фамилия Пръмови, разглезени студенти на които не им се учи и си намират поводи, както и на емигриралите вечно търсещи оправдания за собствените си несгоди плужаци, които нямаха доблест и кураж да останат ТУК за да се съобразяваме въобще с тяхното мнение.
Здрасти Мечо, тук една част от форумните тролове се информират от телевизиите и не са в час. Искам да ти кажа че днес срещнах група от Варна с много плакати тук на пл. Независимост. Бяха супер, особено едно мое бивше гадже от университета. Евала.
Орешарски пада до часове!!!
пешка на теб дали ти е ясно че никой не се интересува какво ти смяташ.Това че ти си за Олигарски не означава че цяла България е за него.Та ако обичаш се запри.
Или просто иди на психоаналитик а може и при дядо поп да се изповядаш.
Защото не ти движи да се слагаш тук като глупак!
На мен ми дреме на половия орган и за Олигарски и рИформаторити и за тиквуняка и за всичката паплач.Никъде не съм казвал че цяла България е за Олигарски.Одете викайте не ми пречите.Те и лудите те така окат ама никой ги не чува.Утре като падне снега и ще се изпокриете.И избори да има пак губите.
Коментар