IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• МУТРИТЕ И СИК ПАК ЛИ СИ ИСКАТ ДЪРЖАВАТА

Коментар

• Първоначално изпратено от Орешарски Разгледай мнение
      Здравейте Българи.
      Това което искам сега да напиша е че утре по обяд си подавам оставката.
      Докато 15-сет човека тук си плещят глупости, а аз си играем на премиер България загива. Студентите ми искат оставката, Бисер-ага взе и от мойте пари а пред Централни хали група бъдещи съграждани пекат овен.
      Днес по икендия взех за пръв път национално отговорното решение да си подам оставката.
      До утре.
      Под утре , разбираш 30 юни 2017г. нали.

Коментар

• Здравейте Българи.
        Това което искам сега да напиша е че утре по обяд си подавам оставката.
        Докато 15-сет човека тук си плещят глупости, а аз си играем на премиер България загива. Студентите ми искат оставката, Бисер-ага взе и от мойте пари а пред Централни хали група бъдещи съграждани пекат овен.
        Днес по икендия взех за пръв път национално отговорното решение да си подам оставката.
        До утре.

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/232...m_source=blitz

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
            Язък ти за дългогодишното познанство с ББ и за оперативната ти памет, щом не можеш да усетиш очевадното му различие със заснетото пазарджишко охранителче ...
            И кое е това пазарджишко охранителче?
            Както и да е, може да бъркам, но кажи ми ти кои са съдружници в БУДОИНВЕСТ, Румен Николов нищо общо ли е нямал с Бойко Борисов, щото аз мога да свидетелствам, че са се цункали двамата даже!

Коментар

• Georgi Drentchev
              Докато Волен крепеше Бойко, що никой не му палеше билбордовете?

ДРУГИТЕ НА СНИМКАТА СА КИРО ЯПОНЕЦА И СТОИЛ СЛАВОВ- ВСЕ ОТБОР МУТРИ

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Гаранция е той. За разлика от теб която се подмокряш от бодряшките му дебелащини, аз го познавам от 20 години.
                Язък ти за дългогодишното познанство с ББ и за оперативната ти памет, щом не можеш да усетиш очевадното му различие със заснетото пазарджишко охранителче ...
                Yeah

Коментар

• Е, може ли да сме такива смешници и несретници?!

Сигурно може гОСИн прокурор! Колко от тях си вкарал в пандиза ?
                  Лалай си не ми пречиш!

Коментар

Гаранция е той. За разлика от теб която се подмокряш от бодряшките му дебелащини, аз го познавам от 20 години.
                    Лордов тоя не е жена.Кат се подмокри отпред е жълто а отзад е кафяво

Коментар

Не така бе Бате Пешо, дай им лъч надежда на тези изстрадали и алкохолизирани стари седесари, шайка риформатори с фамилия Пръмови, разглезени студенти на които не им се учи и си намират поводи, както и на емигриралите вечно търсещи оправдания за собствените си несгоди плужаци, които нямаха доблест и кураж да останат ТУК за да се съобразяваме въобще с тяхното мнение.
                      Лордов не съм дете.В тоя бърдак няма курва която да не съм .....Със старите нов бардак не мое да има.Иначе тия дето врякат у форумо са ми ясни те имат личен интерес не е за 200 кинта на месец да пишат.Тези хора имат личен интерес те смятат че като изгонят законното правителство те ще седнат на столовете.Затова надежда всякаква да оставят.На нормалните ни писна от тая нагла арогантна и невежа паплач.

Коментар

И кой на тая снимка е Борисов? Да не би да говорите за най-десния момък, щот ако мислиш, че той е ББ, ходете си купете очила!

Коментар

• Човек, заемал над 3 години и половина най-върховния държавнически пост в Република България (министър-председателския), се е изявявал като част от бандата на водещия се за “кръстник” на българската мафия Иво Карамански.

По-скандално и смразяващо кръвта изречение, описващо моралния ни фалит и скотското ни българско съществувание може ли да има?!

Със сигурност Карамански е набеден за “кръстник” от митологизиралите и героизиралите българските мутри продажни журналисти и публични известници. И. Карамански е от хората, които комунистическата номенклатура и ДС апаратчиците и милиционерите създадоха и подкрепяха, за да смажат инициативите на честните българи да си изкарват по законов начин прехраната.

Още по-сигурно е, че в лицето на Боко Мутрата имаме в концентриран вид пределна очевидност за погрома и гаврата, извършени над политическото у нас. Същите гореспоменати реални властодържатели изтикаха до най-висок държавнически пост прислугата и обслужващия персонал на Карамански, Маджо, Маргина, Пашата и пр. изявени престъпници. Гаврата се състои в това, че българската политическа общност е била оглавявана няколко години от прислугата на мутрите и мафията. Е, може ли да сме такива смешници и несретници?!

Коментар

И кой на тая снимка е Борисов? Да не би да говорите за най-десния момък, щот ако мислиш, че той е ББ, ходете си купете очила!
                            Остави ключарчето да си плямпа!

Коментар

НЕ се прави на недоносен, Карамански присъства на снимката, но присъства и другия СИК-аджия- БОЙКО БОРИСОВ! Гарантирано от ГЕРП
                              А бе прилича доста на Бойко, ама веждите...
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Коки,
                                изглежда и на теб ти плащат, за броя на снимките..

Да ти пусна един пасаж от в. Дневник..
                                Те лъжат само два пъти....

Няколко хиляди души шестваха повече от четири часа по централните софийски улици с искане за оставка на кабинета "Орешарски", разпускане на парламента и нови избори. Протестът под наслов "Поход на справедливостта" съвпада с 24-та годишнина от началото на демократичните промени в България. През по-голямата част от времето протестиращите, по преценка на репортерите на "Дневник", наброяваха 5-6 хиляди души.....

. Информацията на МВР е за 4 хил. души в 13.30ч.

Аз съм учил фотография....
                                Когато искаш да дадеш голям обем и количество на дадена снимка е профанско лесно ..

Ако е разтеглена тълпата се снима сбито до началото и се прави кадри на най високато част........ .
                                Ако е малка но сбита ...се разтегля ,така че два метра да изглеждат като 10..
                                Ако е групирана в дадена част се върти само там и то от по ниското .......
                                Да, трябва да вярваме безпрекословно на МВР.
                                Та каква е битовата престъпност според тях
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X