IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    "Горките" студенти се трудят за Бойко Борисов и провалената синя паплач, която дори не можа да влезе в парламента.
    Затуй събират по един файтон хора във втория град на България, Варна.
    А в Бургас-голем смех!
    Било имало протестно шествие на студенти, настоящи о бивши, както и на граждани.
    И ги даваха, нямаха 10 човека.

Ама да та питам?
    Кога пада правителството?
    Вече минаха две седмици откак падаше до седмица. Започна трета.
    Сиги ква дата ша търсите?
    Смешни герберски палячовци сте ти и мечката.
    Гигов днес между 11.00-13.00 имаше от 10000 до 15000 хора. На очите ли да си вярвам или на твойта Талавизия?
    Обръцни се, подцрижи се, тури Панаката и ела със мен на протестите, решил съм да те правя човек.
    И понеже ме питаш---
    Орешарски пада до часове!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 123456 Разгледай мнение
      Капитал прикриват мутренските снимки на Борисов
      ]
      Абе, честно не съм сигурен дали този е Бойко на снимката. Нека Бойко да си каже. Ама Капитал верно са големи идиоти

Коментар

• Цв. Цветанов: Колкото по-скоро има предсрочни избори, толкова по-добре за страната

Колкото по-скоро има предсрочни избори, толкова по-добре за страната и за хората, каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на среща с общински структури от Великотърновска област. "След 11 май, когато бе извършена най-с...

САМОпризнанието и надеждите на мутрите

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Коки на теб дали ти е ясно че никой не се интересува какво ти смяташ.Това че ти си против Олигарски не означава че цяла България е против него.Та ако обичаш се запри.
          Или просто иди на психоаналитик а може и при дядо поп да се изповядаш.

пешка на теб дали ти е ясно че никой не се интересува какво ти смяташ.Това че ти си за Олигарски не означава че цяла България е за него.Та ако обичаш се запри.
          Защото не ти движи да се слагаш тук като глупак!

Коментар

• Всеки трети руснак си иска царя
            В Москва и Русия отбелязват 400 годишнина на могъщата династия Романови
            Публикувано: 10 ноем. 2013, 18:59 | Обновено: 10 ноем. 2013, 18:59
            Разпечатай
            прочитания: 1020 | коментари: 9
            Москва, Русия

Според проучване на Общоруския център за общественото мнение (ВЦИОМ) близо 28% от руснаците не възразяват срещу възстановяването на монархията, предава РИА Новости. Данните посочи ръководителят на Общоруския център за общественото мнение (ВЦИОМ) Валерий Фьодоров. Центърът проведе историческа конференция в Москва, посветена на 400-годишнината на династията Романови. Приблизително 28% или се изказват "за" монархия в Русия, или не възразяват срещу възстановяване на монархическия строй, като при това не са активни негови привърженици. Причината - хората не виждат личност, която може да стане руски монарх в наше време, обясни Фьодоров, цитиран от РИА.

Според изследването на ВЦИОМ 6% от анкетираните смятат, че потенциален монарх би трябвало да стане представител на династията Романови. Според мнението на други 13% - това би трябвало да е руски политик или общественик, избран от народа на референдум.

В московския Исторически музей на площ от над 4000 кв/м действа изложбата „Романови. Начало на династията”. Изложбата е посветена на 400-годишнината на царската династия Романови, която се чества тази година.

Тя разказва за събитията, по времето на които започна царуването в Русия на династия Романови, за възкачването на престола на първия представител на този род – Михаил, и как той успял да се справи с положението.

През март 1613 година Михаил Романов беше избран за руски цар. И буквално първите му крачки прославиха династията му: той засили и укрепи границите, разви икономиката и търговията, проведе редица военни реформи. За четири века в династията имаше много изтъкнати личности. Достатъчно е да посочим царя-реформатор Петър Първи, царя-освободител на Европа от Наполеон Александър Първи, пише bulgarian.ruvr.ru.

На изложбата са представени ценни експонати от Русия, Полша, Швеция, свързани с началото на управлението на първия Романов. Това беше един период на абсолютна нестабилност: страната бе разорена, хазната празна, селата занемарени… Това наследство остана след 15 години Смътно време и чуждестранната интервенция – преди всичко от страна на Полша и Швеция. Експонира се, например, един дълъг свитък с подробно изображение на сватбата на полския крал Сигизмунд III, неговото знаме, портретът на сина му Владислав. И бащата, и синът бяха претендирали за руския престол сред другите кандидати: шведския принц Карл Филип, представители на руската аристокрация, двамата Лъжедмитрия – авантюристи, уж синове на цар Иван Грозни от династия Рюриковичи. На загиналия младенец Дмитрий е посветена иконата „Свети царски син Дмитрий”, разказва експертът на Историческия музей Олга Соколова:

- Историците и до сега спорят относно причините на неговата смърт. През 17-ти век имаше версия, че той бил убит. Сега историците се придържат повече към версията за трагична случайност. Всъщност с неговата смърт епохата на династия Рюриковичи прекъсва.

Историците спорят и по въпроса – защо на руския трон беше избран именно представител на семейство Романови. Ето какво казва кураторът на изложбата Олга Тесленко:

- Има различни гледни точки. Най-разпространената е, че в състояние на един невероятен хаос, противоборство на ярко изразени амбиции на едни или други лидери, интереси, сблъсквали се по онова време, Михаил Романов изглеждал като неутрална фигура.

Експонатите на изложбата отразяват страници на руската история от 17 век. Сред тях има църковни реликви, военни доспехи, старинно облекло, автентични ръкописни документи, портрети на първите представители на династия Романови.

КЪДЕ Е ЦАРЯ, КЪДЕ СА МУТРИТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Аз просто исках да отида и да наблюдавам, до сега не бях ходил. На спонтанния протест бях на работа на Албена . Моят протест е непрекъснат срещу всяка полит сган и наведените държавни и общински служители, които могат да се репчат само на техния работодател - народа. Отидох да проверя дали е назряла революционната ситуация... ми не е. Господ даде хубаво време, хората още им е широко около врата. Политиците от всички страни обаче стават все по нагли, т.нар. бежанци остават голям проблем, ще стане мазало зимъска. Определено и с това насъскване на българи срещу българи... Ще берем ядове Големи ядове
              Да идва големия студ - минус 20-30 градуса.

Тогава ще разберем дали е заровено кучето...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                А да не се трепят... аз съм участвал в извеждането на политиката от СУ а тези я вкарват...
                Абе трол ,знаеш ли че вече се говори за нулев семестър...в СУ
                Тия лично ще ги линчувам...
                Избрал съм си двамата брадати.... ..
                Днес за малко щеше да стане патакламата на два пъти.... ..
                Сега ще ме карам да се смея... двама ненормалници...
                СМЕЙСЕБ..така вървят по хората и ги предизвикват....
                Така щях да ги разсмея на спирката... Добре ,че не реагираха и се разкараха ,като ги попитах как 20 човека ще пречат на 10 К коли да се приберат в София ...
                Бате ти си ненормалник. Това че имаш склонност да украсяваш художествено твой измислици не ги прави истини.
                И стига си ревал като дърто магаре за тая нулева година. Слуха за нулева година касае само изтръпняците и смотаняците. Това че ти си се хванал на подобна глупост не е изненада за никой. Нещастник.

Коментар

• Щом БСП, ДПС пък и ГЕРБ разчитат на скрити лимонки на държавни постове, че да се връщат на власт, значи просто трябва да се изметат тези скрити лимонки че да не връщат на власт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Наивник радвам се да прочета това което си и видях каква смрадлива паплач е напъплила центъра.А на Мария Луиза 35 съм живял доста време.Гледам и не вярвам на ушите си.........
                    Същото чувство изпитах в събота...
                    Отидох до Халите да налея минерална вода... и реших с дъщерята да отида до Макдоналс ...беше пълно с някакви черни и получерни екземпляри накацали пред джамията и пред Макдоналс ..Други се молеха.......
                    А беше време когато Жданов , беше търговската улица на София..
                    А сега бит пазар и арабска реч...

Коментар

• Падат тея и вече е крайно време за една тотална чистка в цялата държавна машина. Такава че Костов да им се вижда на червените и навързаните с тях като добрия чичо.

Коментар

• Коки на теб дали ти е ясно че никой не се интересува какво ти смяташ.Това че ти си против Олигарски не означава че цяла България е против него.Та ако обичаш се запри.

Коментар

• ПЕТЪР ВОЛГИН: МНОГО ОТ ТЕЗИ, КОИТО НИ ОБЯСНЯВАТ КОЛКО СТРАШНО МОРАЛНО СА ВЪЗМУТЕНИ ОТ НАСТОЯЩАТА ВЛАСТ, БЯХА ВЕРНИ СЛУГИ НА ПРЕДИШНАТА! Е, КАК ДА ИМ ПОВЯРВАМ?
                          http://afera.bg/interviu/52027.html
                          ПЕТЪР ВОЛГИН: МНОГО ОТ ТЕЗИ, КОИТО НИ ОБЯСНЯВАТ КОЛКО СТРАШНО МОРАЛНО СА ВЪЗМУТЕНИ ОТ НАСТОЯЩАТА...
                          afera.bg
                          Това са либерали с фашизоидна пасионарност. Изготвеният от тях списък с врагове на народа е ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Аз просто исках да отида и да наблюдавам, до сега не бях ходил. На спонтанния протест бях на работа на Албена . Моят протест е непрекъснат срещу всяка полит сган и наведените държавни и общински служители, които могат да се репчат само на техния работодател - народа. Отидох да проверя дали е назряла революционната ситуация... ми не е. Господ даде хубаво време, хората още им е широко около врата. Политиците от всички страни обаче стават все по нагли, т.нар. бежанци остават голям проблем, ще стане мазало зимъска. Определено и с това насъскване на българи срещу българи... Ще берем ядове Големи ядове
                            Наивник радвам се да прочета това което си написал.Всички интелигентни хора стигат до тези изводи.На мен лично ми се повръща от тая политическа измет.Прости некадърни интриганти и агресивни.Не знам дали знаеш ма в днешно време е невъзможно да си намериш работа ако не си партиен помияр.Направо е страшно.Хората са отчаяни от безработицата мизерните заплати и престъпността.Оня ден срещам една братовчедка която е сам самичка няма семейство и родители ходи като дрогирана по улиците и гледа с празен поглед.Питам я какво става а тя ми вика изхвърлиха ме от работа ей така безцеремонно.Агроном с над 20г стаж на тая работа обучила колегите си.Оставят човек със средно образование а нея я гонят щото не е връзкарка не членува в политическа партия и не е интригантка.Обикновена красива българка на средна възраст която иска само да работи и с мизерната си заплата да се издържа.Утре ще си сваря ракията и след това ще помоля един як арендатор да види какво мое да направи по въпроса.Много е тъжно това което се случва в нашата страна.Не ми е ясно тези идиоти които вършат такива неща българи ли са и има ли нещо човешко в тях?В петък бях на София и видях каква смрадлива паплач е напъплила центъра.А на Мария Луиза 35 съм живял доста време.Гледам и не вярвам на ушите си.........

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                              Очаквах,че Олигарски ще подаде оставка! Да ама не! ]
                              Коки,
                              изглежда и на теб ти плащат, за броя на снимките..

Да ти пусна един пасаж от в. Дневник..
                              Те лъжат само два пъти....

Няколко хиляди души шестваха повече от четири часа по централните софийски улици с искане за оставка на кабинета "Орешарски", разпускане на парламента и нови избори. Протестът под наслов "Поход на справедливостта" съвпада с 24-та годишнина от началото на демократичните промени в България. През по-голямата част от времето протестиращите, по преценка на репортерите на "Дневник", наброяваха 5-6 хиляди души.....

. Информацията на МВР е за 4 хил. души в 13.30ч.

Аз съм учил фотография....
                              Когато искаш да дадеш голям обем и количество на дадена снимка е профанско лесно ..

Ако е разтеглена тълпата се снима сбито до началото и се прави кадри на най високато част........ .
                              Ако е малка но сбита ...се разтегля ,така че два метра да изглеждат като 10..
                              Ако е групирана в дадена част се върти само там и то от по ниското .......

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                "Горките" студенти се трудят за Бойко Борисов и провалената синя паплач, която дори не можа да влезе в парламента.
                                Затуй събират по един файтон хора във втория град на България, Варна.
                                А в Бургас-голем смех!
                                Било имало протестно шествие на студенти, настоящи о бивши, както и на граждани.
                                И ги даваха, нямаха 10 човека.

Ама да та питам?
                                Кога пада правителството?
                                Вече минаха две седмици откак падаше до седмица. Започна трета.
                                Сиги ква дата ша търсите?
                                Смешни герберски палячовци сте ти и мечката.

Мършо червена - знаеш ли за колко се е продал Юда? Знаеш ли как е свършил? Знаеш ли къде е сега душата му или колко дълга е вечността!?
                                Това че болния ти мозък и на подобните тебе е със силните на деня дали ще ти помогне ТОГАВА? На ваше място бих се замислил сериозно върху това, макар че ако можехте да мислите едва ли щяхте да парадирате с безумието си.....

Коментар

Working...
                                X