IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://pik.bg/ясновидката-николета-п...ews109318.html
    http://pik.bg/ясновидката-николета-п...�е-срива
    pik.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
      Да аз бях, прав си, коства само един мейл чудо голямо. Имам и преден един-единствен. Ако се поразтърсиш и познаеш те чака почерпка. Но само Теб (монти да Не точи лиги). ХАЙДЕ РАЗОТИВАЙТЕ СЕ!!!
      Верно че съм човек без работа, ама чак толкоз труд да положа за една почерпка...
      То още чакам една бира от един друг съфорумец.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Орешарски Разгледай мнение
        Здравейте Българи.
        Това което искам сега да напиша е че утре по обяд си подавам оставката.
        Докато 15-сет човека тук си плещят глупости, а аз си играем на премиер България загива. Студентите ми искат оставката, Бисер-ага взе и от мойте пари а пред Централни хали група бъдещи съграждани пекат овен.
        Днес по икендия взех за пръв път национално отговорното решение да си подам оставката.
        До утре.
        Господин Олигарски, бихте ли казали каква е връзката между вас и Черепа ???
        Кой ви накара да назначите Делян Пеевски ???
        Кой насъска циганите срещу студентите ???
        Кой изтърва Христо Бисеров ???
        Last edited by mechobikov; 10.11.2013, 22:41.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Че ти Бигшит си регистриран август бе!

Да не твърдиш, че ти си и с новия ник "Орешарски".
          Не че съм се съмнявал де?
          Само не мога да разбера какъв ти е предния ник. Трябва да се поразтърся.
          Да аз бях, прав си, коства само един мейл чудо голямо. Имам и преден един-единствен. Ако се поразтърсиш и познаеш те чака почерпка. Но само Теб (монти да Не точи лиги). ХАЙДЕ РАЗОТИВАЙТЕ СЕ!!!

Коментар

• Дудука силно го е закъсал, за да се докара до подобни евтинджоси. Май ще му секва финансирането ...
            Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
              А кога да се регистрирам бе бастун, нали днес реших да се уволнявам.
              пп Равновесие, ако ми беше забавно щях да науча и това
              Че ти Бигшит си регистриран август бе!

Да не твърдиш, че ти си и с новия ник "Орешарски".
              Не че съм се съмнявал де?
              Само не мога да разбера какъв ти е предния ник. Трябва да се поразтърся.

Коментар

• Petar Evtimov Хората от протеста в Телиш срещу бежанския лагер са повече - но те не протестират за да върнат Бойко Борисов на власт, не протестират защото Сорос им плаща, не използват смешни пиар сценки, хората се борят за България и за бъдещето на децата ни - за да не бъдем залети от бременни сирийко, които после ще доведат семействата си и от 20 000 ще станат 200 000, а след десет години - като родят по 10 деца - ще са милион и двеста хиляди!!!
                Опомнете се платени протестери, докато има държава с която да протестирате, че скоро ще има митинги с искане да се прострои десета джамия в София!!!!

Коментар

Не мога да разбера що за трол трябва да си, за да си направиш нова регистрация само за да ръсиш простотии.
                  А кога да се регистрирам бе бастун, нали днес реших да се уволнявам.
                  пп Равновесие, ако ми беше забавно щях да науча и това

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Що, яко е, но е трябвало повече да внимава за начина на изказ на самия Орешарски - така някак си не е с неговите думи
                    Не бе! Аз ти говоря да си даваш такъв труд, та да си регистрираш нов никнейм. То май трябва и нов имейл.... Не съм сигурен.
                    Много труд.

Коментар

Не мога да разбера що за трол трябва да си, за да си направиш нова регистрация само за да ръсиш простотии.
                      Що да са простотии, има логика. Я виж тая кратка ретроспекция:
                      17.02.2013...................17.02.2013...........
                      Вижда се ясно, че правителството и премиерът Борисов нямат нужния обществен кредит на доверие, за да овладеят ситуацията и да отговорят на очакванията на хората, заяви Станишев
                      http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...elstvo-5533851
                      Yeah

Коментар

Що, яко е, но е трябвало повече да внимава за начина на изказ на самия Орешарски - така някак си не е с неговите думи

Коментар

• Първоначално изпратено от Орешарски Разгледай мнение
                          ...............

Коментар

• нищо няма да се оправи.
                            Агенция БГНЕС - Борисов: ГЕРБ няма да се регистрира в парламента
                            news.bgnes.com
                            Във вторник ГЕРБ няма да се регистрира в парламента, защото първа точка е избирането на ..

ГЕРБ-БУДА- СИК

Коментар

• Абе що се занимавате с на Бареков глупостите бе. То се вижда че не е той.
                              пп. Орешарски айде бе пет месеца те чакаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                И кое е това пазарджишко охранителче?
                                Както и да е, може да бъркам, но кажи ми ти кои са съдружници в БУДОИНВЕСТ, Румен Николов нищо общо ли е нямал с Бойко Борисов, щото аз мога да свидетелствам, че са се цункали двамата даже!
                                Как ще се цункат бе? Те да не са педали?
                                Или са дърти комунисти кат Брежнев и Живков, дето са цалуваха по устите.

Ама то руснаците имат такава традиция. Пък бай Тошо изтърпяваше цалувката щото знаеше, че след нея иде еФтина нафта.

Коментар

Working...
                                X