Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По добре магистрала Русе-Варна, отколкото София-Варна?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедругата половина от мен (т.е. жената) е от Благоевград и пак не е оправдана струма. Горе-долу е като Люлин - 150 милки хвърлени (направо загробени за нещо свършващо в един стълб), за да може Люлинчани-англичани да стигат по-лесно до перник, а всички останали квартали пак си ползват изхода през Владая
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЯвно другата половина от родата е виновна!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеще ме прощаваш кефалче, ама София-Варна е в пъти по-нужна от София-Кулата - едната ще съживи половин България, а другата просто ще направи по-лесен износа на капитал към маляшките морски курорти Това че до магинални градчета като Петрич ще се стига по-лесно е без значение сравнено с Плевен, Русе, Варна, Шумен, Добрич и т.н. Просто не е оправдана Струма, сравнена с Хемус, а са на една цена (заради ужасно скъпата кресна). казвам ти го като човек, на който половината рода е от Сандански.
@Мариане, ще ме прощаваш, но темата ти е безумна - хвани се разходи от Русе до варна и пак говори, че ти трябва магистрала. Тия брътвежи на тиквоча може да ги пише само някой дето не знае къде е Русе на картата. Очаквам много повече от теб, честно
П.С. Ако трябва да приоритизирам, то важните пътища за Бг към момента са
1. Варна - Бургас - няма как да развиваш качествен туризъм, като 100-те км между Бургас и Варна се вземат за над 2 часа в пиковите моменти
2. София-Търново-Русе - събужда северна България и облекчава трафика към дунав мост
3. София-Кулата - е, трпбва да могат селяните да ходят до малякия все пак
4. София-Видин - за какво иначе го стрихме втория мост на дунав
5. София-калотина - заради турските арбайтери, но да им се вдигнат налозите за влизане в БГ
6. Търново-Стара Загора-Хасково-Кърджали(кап. Андреево) - коридор незнам си колко
7. Търново-Шумен - като завършеност на магистрала Хемус
Естествено, ще се строи основно струма, както и пътя към калотина, щото маляките и манафите така искат, а ние сме дупедавци
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеАко питаш Пешо Хм-Хм Първо до наше село и тогиз София-Кулата!!!
Пардон-Солун!!!
@Мариане, ще ме прощаваш, но темата ти е безумна - хвани се разходи от Русе до варна и пак говори, че ти трябва магистрала. Тия брътвежи на тиквоча може да ги пише само някой дето не знае къде е Русе на картата. Очаквам много повече от теб, честно
П.С. Ако трябва да приоритизирам, то важните пътища за Бг към момента са
1. Варна - Бургас - няма как да развиваш качествен туризъм, като 100-те км между Бургас и Варна се вземат за над 2 часа в пиковите моменти
2. София-Търново-Русе - събужда северна България и облекчава трафика към дунав мост
3. София-Кулата - е, трпбва да могат селяните да ходят до малякия все пак
4. София-Видин - за какво иначе го стрихме втория мост на дунав
5. София-калотина - заради турските арбайтери, но да им се вдигнат налозите за влизане в БГ
6. Търново-Стара Загора-Хасково-Кърджали(кап. Андреево) - коридор незнам си колко
7. Търново-Шумен - като завършеност на магистрала Хемус
Естествено, ще се строи основно струма, както и пътя към калотина, щото маляките и манафите така искат, а ние сме дупедавциNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСтига с това даване бре!!!! Вижте какво сме наляли в европейския бюджет и какво сме получили насреща!!!!
Всяко нещо сме си го платили!!! Нищо не е получено даром!!!!
Страхувам се ,че исега ще стане така!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеТой е човека на който ги даваха,а защо е така ,един господ знае!!!
Всяко нещо сме си го платили!!! Нищо не е получено даром!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМного е спорен въпросът какво да бъде първо. Всички влакове са изтървани. Може би, най-важни в момента са Черно море или Русе-Свиленград. Просто трябва да се превърнем в нормална държава и постепенно да строим. А не да целуваме на Баце ръцете, сякаш си вади парите от собствения джоб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеАко питаш Пешо Хм-Хм Първо до наше село и тогиз София-Кулата!!!
Пардон-Солун!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДо колкото знам, магистралата до Констанца е почти готова. Може би трябва да се мисли за Черно море и за Хемус в първоначален вид. Русе-Варна трудно ще се натовари. Русе-Търново-Тунел Шипка-Тракия. Това е! Естествено София-Солун и нормален път до Видин.
Пардон-Солун!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДо колкото знам, магистралата до Констанца е почти готова. Може би трябва да се мисли за Черно море и за Хемус в първоначален вид. Русе-Варна трудно ще се натовари. Русе-Търново-Тунел Шипка-Тракия. Това е! Естествено София-Солун и нормален път до Видин.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеНяма проблеми (за да има сори), аз просто питам.
Не съм пътувал много в района. Направило ми е впечатление че идващите от Русе чакаха, там където се съединяват пътищата София-Варна и Русе-Варна. Но може би тапата вече е оправена, както още преди 5-6 г. оправиха тапата при Ябланица (идващите от изток Варна в остра конкуренция с тези идващи от север, за включване в пътя към София при Ябланица).
Явно не виждате проблем в трасето Русе-Варна. Правило ми е впечатление че при Търговище трафика София-Варна е почти изчезнал.
Поздрави
Впрочем идващите от Русе няма как да са чакали, защото са с предимство. Чакат идващите от София (Търговище) за Варна.
Поздрави.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеКак мислите?
Коментар
Коментар