IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

По добре магистрала Русе-Варна, отколкото София-Варна?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Сори Марияне, така мисля.
    Няма проблеми (за да има сори), аз просто питам.
    Не съм пътувал много в района. Направило ми е впечатление че идващите от Русе чакаха, там където се съединяват пътищата София-Варна и Русе-Варна. Но може би тапата вече е оправена, както още преди 5-6 г. оправиха тапата при Ябланица (идващите от изток Варна в остра конкуренция с тези идващи от север, за включване в пътя към София при Ябланица).

Явно не виждате проблем в трасето Русе-Варна. Правило ми е впечатление че при Търговище трафика София-Варна е почти изчезнал.

Поздрави

Коментар

• И аз съм на мнение, че е излишно. От Русе до Варна се пътува леко и удобно, според мен са излишни инвестиции.
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• От Варна до след Шумен е магистрала. От там до Дунав мост има стотина километра.
        Миналата година ремонтираха и разшириха пътя и за 100км се минава само през три села и един град. Пътува се много лесно.
        Да се купува земя и да се изграждат специални съоражения за магистрала е абсолютно ненужно.
        Трябва да направят северната магистрала. Има трасе и терена е лесен.
        Поздрави.

Коментар

• Със съжаление не мога да подкрепя магистрала Русе-Варна. Въпреки че лично за мен да ходя до Русе по магистрала ще е по-добре.
          Просто няма достатъчно голям поток от автомобили. Пътят е натоварен няколко дни в годината. Около Великден предимно, когато доста румънци идват да прекарат празниците по нашите курорти.
          Пък и в момента тече значителна реконструкция на същия път и на доста места се прави допълнителна лента за изпреварване. Това е напълно достатъчно. Стига пътя да се поддържа в добро състояние.
          Много по-важно е да се реконструира пътя от Русе до след Велико Търново. Там минава значителен товарен трафик.

Сори Марияне, така мисля.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• От Русе, по-полезно е трасето през В.Търново - Н.Загора и магистрала Тракия. Трафика е голям, бързо ще се стига до зимни и морски курорти.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
              Повдигам една тема, която вече се разисква, но не и в отделна тема, а именно.

За България е по-добре магистрала Букурещ-Русе-Варна, отколкото София-Варна

1-во по кратка е и по-лесна за изпълнение (всеки знае завоите след Ябланица и около Търговище).

2-ро така Варна ще живне от 2-та млн. жители на Букурещ

3-то ЕС ще даде парите по-лесно, защото това е трансграничен проект

Как мислите?
              Tи изобщо ходил ли си на Север от Балкана?Магистралата трябва да е София В.Търново Русе.От Русе до Шумен две ленти в посока както и между Търново и Шумен

Коментар

• Напълно НЕсъгласен! Забравяме Северна Централна България. Тя ще се превърне в Централнозападнала. Пък и нали тунел под Шипка ще се строи (на приказки, де От друга страна, нали имаше арабски инвеститори да свържат Русе с Турция, какво става там? Не би трябвало толкова да е рязък избора Русе - Варна или София - Варна. А, и румънците не са се опаричили, че с туризъм да налеят някой лев във Варна ( би било чудесно да го направят, де )
                Lian4o Private Equity Fund

Коментар

• По добре магистрала Русе-Варна, отколкото София-Варна?

Повдигам една тема, която вече се разисква, но не и в отделна тема, а именно.

За България е по-добре магистрала Букурещ-Русе-Варна, отколкото София-Варна

1-во по кратка е и по-лесна за изпълнение (всеки знае завоите след Ябланица и около Търговище).

2-ро така Варна ще живне от 2-та млн. жители на Букурещ

3-то ЕС ще даде парите по-лесно, защото това е трансграничен проект

Как мислите?
                Working...
                X