Първоначално изпратено от Dr.Who
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениенали нямаше да продаваш до 2019г ?
и защо не каза че продаваш на хилядите си съмишленици в темата да не се набълбукват и те ?
Залнегодников, много си превъзбуден нещо... Като те гледам скоро ще ме надминеш по дописки в тази тема... Само така...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНормално е не само 250 но и 250 000 след 5-6 години!
и защо ще продаваш на 250 като очакваш цената да е 250 000 ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеBUSTED
Сега тука ме е страх да купувам, макар че голям отпор му дават на $110.
А дано да коригира до $228, да продам, преди да гмурне. Ама надали.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнениеМайсторе, ако си продавал, нали трябва по сметката да имаш и кеш.
Кви са тия "банкови преводи"?
Коментар
� -
Леле-мале, срина се до 126. Някои се опитват отчаяно да си спасят спестяванията. Кипърците не искаха да плащат данъци и ако са набили всичките си спестявания в тая глупост, сега ще си останат само с по един гол биткойн.Last edited by Frosty; 10.04.2013, 23:40.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениенали нямаше да продаваш до 2019г ?
и защо не каза че продаваш на хилядите си съмишленици в темата да не се набълбукват и те ?
но бях сигурен че ще излъжеш че си разпродал над върха
изобщо дали си купувал и някви койни ?
Ай ся, защо издребняваш....
пп Започвам да си мисля, че Мастъра натовари новите....
Коментар
� -
Кви са тия "банкови преводи"?
Мен ме финтираха от всякъде. След като продадох на $150 и днеска гледам хвърчи.
С много усилия си седнах на ръцете и си викам днеска няма да пипам - ще го дебна.
Да ама краша не ми даде никъв шанс да реагирам.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнениеИндианец, не си хаби нервите с тоя биткойн.
Ако беше нещо CIA ще ги изкопа всички монети за има няма месец.
Това което продават Avalon в момента, CIA го има инсталирано в 1000 пъти по мощно от години.
Айде да не си говорим глупости ,а?
Въпросният майнинг продуцира един и същи резултат. Мисля, че хората не го осъзнават. Просто за да се балансират усилията на многото или малко копачи, така че въпросната сложност се качва/намалява. Това е по дизайн - нещо като материален стимул в състезание за ограничен ресурс. Прекалено много внмание му се отделя.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от detonator Разгледай мнениеКато гледам транзакциите,се тупат дюшеци и масово се продават койните.Такова шоу не бях гледал ;-)( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПросто пИрфектно...Трябва да попълня малко запасите, че доста разпродадах през последните дни. Дано задържи така и утре, че банковите преводи са "3 дена път с камила"...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе мисля че има място за злобеене. Нека погледамеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
�
Коментар