Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеМисля си само дали може това с на Blackrock ETF-те да е една игра да изсмучат малко лесни пари от хората и после да им кажат да пият една студена вода? Да направят тази и другата седмица един мощен pump and dump до 60к и да вземат по някой бонус за коледните празници
Иначе ако ги одобрят и с очаквания халвинг спокойно може да удари 200к догодина по това време или до средата на 2025, но да видим.
"What happens if nobody sells his Bitcoins to BlackRock?"
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Кое гарантира,че до месец/два ще бъде одобрен ???
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБлекрок нямат нито един отказан ЕТФ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Не е и 50% даже
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениекато до месец два идва ЕТФ (99% веротност да бъде одобрен)
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Защо да продавам, като до месец два идва ЕТФ а (99% веротност да бъде одобрен) Халвинга (100%) и понижение на лихвите (99%)?
Преуспял (теоретичен) икономист не знам, успелите действат срещу/преди тълпата.
Постави се във обувките на китовете, дето държат над 80% от коня, е, няма ли да манипулираш цацата ??
Какво като е ЕТФ, след като включва крайно рисков актив ?
ЕТФ за развиващи се пазари като Индия, Мексико и Бразилия са със 30% напред тази година, и зад тях стоят реални бизнеси, зад ЕТФ на коня кое стои, ти хеджфондовете ги мислиш за балами ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
продавай скоро,
типично надуване на Коня предКоледно за плиткоумната цаца,
дето ще излезе във почивка и ще разцъква на крипто,
напушена, пиейки Джони и мечтаейки за 100к и нагоре ....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Хайде сега детинщини и отклоняване на дискусията. Космонавт, не си станал.
Аз казвам, че трендовете си имат корекции, и удобен момент за такава корекция е регистрацията на ЕТФ-ите. По ред причини.
Ти твърдиш, че ще накараш богатите инвеститори да купуват актив, малко преди АТН. Че няма други инструменти, по пазарите..Ми мечти са си това.
П.П. Пък дали ще съм прав за корекцията, пазара ще реши. Може и да греша.
Коментар
-
Нз как е при теб, но при мен мечтите се сбъдват....
типично надуване на Коня предКоледно за плиткоумната цаца,
дето ще излезе във почивка и ще разцъква на крипто,
напушена, пиейки Джони и мечтаейки за 100к и нагоре ....
- 1 like
Коментар
-
Нз как е при теб, но при мен мечтите се сбъдват....
Аз казвам, че трендовете си имат корекции, и удобен момент за такава корекция е регистрацията на ЕТФ-ите. По ред причини.
Ти твърдиш, че ще накараш богатите инвеститори да купуват актив, малко преди АТН. Че няма други инструменти, по пазарите..Ми мечти са си това.
П.П. Пък дали ще съм прав за корекцията, пазара ще реши. Може и да греша.Last edited by SKP; 10.12.2023, 18:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Мечтай си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеНезнам какво точно се случва тия дни, нямах много време, но добре ми се отрази на портфейла. Бях назад по едно време ама тия последните рънове ми дойдоха добре. Дет вика Бетерчо, продадохме евтино май, ама квото такова, все пак за мен това си е рискова инвестиция от портфейла ми.
- 1 like
Коментар
-
Незнам какво точно се случва тия дни, нямах много време, но добре ми се отрази на портфейла. Бях назад по едно време ама тия последните рънове ми дойдоха добре. Дет вика Бетерчо, продадохме евтино май, ама квото такова, все пак за мен това си е рискова инвестиция от портфейла ми. Имам добри профити от Algo, Wrx, Gmt, Ada, Sol,, Pepe, Meme. Сега чакам основно Matic, Ltc и някви други дреболии дет имам малко. Чакам и ако цената падне да влезна пак, но ме съмнява да имаме чак такава сериозна корекции, каквато бе с коня например под 20к.
Коментар
-
Обичат или не, ще им се наложи да купуват скъпо, защото тия дет продаваха евтино, излязоха от пазарЯ. В момента останаха само тия, които (ще) продават скъпо.
- 1 like
Коментар
Коментар