IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнение
    Майсторе, ако си продавал, нали трябва по сметката да имаш и кеш.
    Кви са тия "банкови преводи"?
    BUSTED

Коментар

• Леле-мале, срина се до 126. Някои се опитват отчаяно да си спасят спестяванията. Кипърците не искаха да плащат данъци и ако са набили всичките си спестявания в тая глупост, сега ще си останат само с по един гол биткойн.
      Last edited by Frosty; 10.04.2013, 22:40.
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнение
        нали нямаше да продаваш до 2019г ?
        и защо не каза че продаваш на хилядите си съмишленици в темата да не се набълбукват и те ?
        но бях сигурен че ще излъжеш че си разпродал над върха
        изобщо дали си купувал и някви койни ?

Ай ся, защо издребняваш....

пп Започвам да си мисля, че Мастъра натовари новите....

Коментар

• Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнение
          и защо не каза че продаваш на хилядите си съмишленици в темата да не се набълбукват и те ?
          Майсторе, ако си продавал, нали трябва по сметката да имаш и кеш.
          Кви са тия "банкови преводи"?

Мен ме финтираха от всякъде. След като продадох на $150 и днеска гледам хвърчи.
          С много усилия си седнах на ръцете и си викам днеска няма да пипам - ще го дебна.
          Да ама краша не ми даде никъв шанс да реагирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
            Индианец, не си хаби нервите с тоя биткойн.
            Ако беше нещо CIA ще ги изкопа всички монети за има няма месец.
            Това което продават Avalon в момента, CIA го има инсталирано в 1000 пъти по мощно от години.
            Айде да не си говорим глупости ,а?
            Доколкото ми е известно ЦИА не разполагат с 1 ЕкзаФЛОП компютър, колкото гони биткойн мрежата. Трябва да си го наравят специално за хешване на биткойни, че да саботират мрежата, което е глупаво, както и да го гледаш. За държавата е по-просто да подгони организации като борсите например, а не да се занимава с глупости.
            Въпросният майнинг продуцира един и същи резултат. Мисля, че хората не го осъзнават. Просто за да се балансират усилията на многото или малко копачи, така че въпросната сложност се качва/намалява. Това е по дизайн - нещо като материален стимул в състезание за ограничен ресурс. Прекалено много внмание му се отделя.

Коментар

• Баси купона , хехехе.. къде другаде може да видите такова нещо а? аз го хванах от 190, дано продължи наистина

Коментар

• Forex Master

За какво купуване говориш, изтръскването ще е яко - това животно се чуди къде да умре..ти ще го купуваш.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от detonator Разгледай мнение
                  Като гледам транзакциите,се тупат дюшеци и масово се продават койните.Такова шоу не бях гледал ;-)
                  Е те защото се стискаха и никой не продаваше на 270, затова сега продават като луди на 130. И добре правят, защото никой не знае дали няма да се срине до 0 отново.
                  ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Просто пИрфектно...Трябва да попълня малко запасите, че доста разпродадах през последните дни. Дано задържи така и утре, че банковите преводи са "3 дена път с камила"...

Коментар

• Едно е сигурно. За 15 години по борсите - такава вола не съм виждал

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Не мисля че има място за злобеене. Нека погледаме
                        Просто пИрфектно...Трябва да попълня малко запасите, че доста разпродадах през последните дни. Дано задържи така и утре, че банковите преводи са "3 дена път с камила"...
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Индианец, не си хаби нервите с тоя биткойн.
                          Ако беше нещо CIA ще ги изкопа всички монети за има няма месец.
                          Това което продават Avalon в момента, CIA го има инсталирано в 1000 пъти по мощно от години.
                          Айде да не си говорим глупости ,а?

Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                          Това е НЕвъзможно дори и на теория.
                          Ако всеки копае, сложността на мрежата се качва изключително бързо. Тази сложност балансира усилията миньорите. Казано просто, няма да можеш да и платиш тока на тая видеокарта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Не мисля че има място за злобеене. Нека погледаме

Като гледам транзакциите,се тупат дюшеци и масово се продават койните.Такова шоу не бях гледал ;-)

Коментар

• Полудя След 130 сега 180

Коментар

• Не мисля че има място за злобеене. Нека погледаме

Коментар

Working...
                                X