If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ти е ясна материята ,а се правиш на разбирач...
А и много бързо обърна палачинката,я върни няколко страници виж кой те отваряше за Блекрок ,а ти бе песимист ,ама тва било,ама онова
Сега друга песен запя
Това което твърдиш,че 99% ще бъде одобрен спот ЕТФ до месец/два са тотални глупости.Ти гледаш крайния срок и мислиш,че това е,няма мърдане
Спот Етф със съществуващи Тетери ми е малко трудно да си го представя.Но идва и техния ред.После може
Продължавам да имам съмнения за Блекрок, защото някъде бяха писали, че при определени обстоятелства могат да изберат една или друга мрежа (при евентуален форк например), това е леко тревожно, но хубавото е, че има доста други кандидати за ЕТФ.
П.С объркал съм се, на 10.1.2024 изтича срока на Арк инвест на Кати Ууд.
Не ти е ясна материята ,а се правиш на разбирач...
А и много бързо обърна палачинката,я върни няколко страници виж кой те отваряше за Блекрок ,а ти бе песимист ,ама тва било,ама онова
Сега друга песен запя
Това което твърдиш,че 99% ще бъде одобрен спот ЕТФ до месец/два са тотални глупости.Ти гледаш крайния срок и мислиш,че това е,няма мърдане
Спот Етф със съществуващи Тетери ми е малко трудно да си го представя.Но идва и техния ред.После може
Още ли си губиш времето, отговаряйки на тоя хейтър? Виж че никой не му чете и отговаря на коментарите, освен някой нов да му се върже ама няма да се учудя ако сам си отговаря с нов профил.
Пинокио стига си спамил с дебилни постове и лични нападки,а кажи как да наемем сейф по телефона и колко струва на година ?
П.С объркал съм се, на 10.1.2024 изтича срока на Арк инвест на Кати Ууд.
Още ли си губиш времето, отговаряйки на тоя хейтър? Виж че никой не му чете и отговаря на коментарите, освен някой нов да му се върже ама няма да се учудя ако сам си отговаря с нов профил.
леле, в тая тема не съм влизал, но забелязвам, че петрогъсчо и тук е капацитет
как по дяволите успява в толкова много теми да е 105%-ов антииндикатор!!???
Не могат да отлагат, има си срокове. Някъде мернах таблица със сроковете, първо изтичаше срока на Grayscale - 10 01,2024 г. (ако не се бъркам), после следват другите.
А не могат ?
Могат да отлагат и 10г ако искат.
Блекрок един път ги върнаха даже,а имаше поне 10-20 други отлагания на различни етф досега
Коментар